Sunday, September 23, 2007



MEGA-licious… απάτη;
ή αλλιώς… γιατί δεν πρόκειται να μπείτε ποτέ στο Taxi Girl!


Πρεμιέρα έκανε χθες (22/9) από την τηλεόραση του MEGA το γνωστό τηλεπαιχνίδι Taxi Girl με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Οι υπεύθυνοι του MEGA αποφάσισαν φέτος το ταξί να βγει εκτός Αθηνών. Μόνο που από μόνοι τους έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους, γιατί με το συγκεκριμένο επεισόδιο που προβλήθηκε αποδεικνύεται πως το τηλεπαιχνίδι είναι στημένο!
Το σημερινό πρώτο επεισόδιο μας έδειξε το ταξί που ταξίδεψε στην Κύπρο. Οι υπεύθυνοι παραγωγής ούτε καν χρώμα δεν άλλαξαν στο ταξί έστω για τα προσχήματα (στην Κύπρο είναι μαύρα ή άσπρα) αφήνοντας το κίτρινο όπως τα ταξί της Αθήνας!
Οι «επιβάτες» όταν έμπαιναν στο ταξί δεν έδειχναν κανένα ενθουσιασμό κι ας έλεγε η παρουσιάστρια πως είναι πελάτες από ραδιοταξί. Κύπριοι μάλιστα λένε (χωρίς να είναι εξακριβωμένο) πως οι επιβάτες της πρώτης εκπομπής δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, αφού τους κατέβασε σε άλλο σημείο της Λευκωσίας από αυτό που ήθελαν να πάνε! Πάντως, οι δεύτεροι ήθελαν να πάνε στο ξενοδοχείο «Hilton Park» που εντελώς τυχαία έμενε και η ηθοποιός εκεί – κοίτα ρε κάτι συμπτώσεις ή χμ… ένας ωραίος τρόπος διαφήμισης!)
Φαίνεται πως είναι το κρυφό μυστικό της εταιρείας παραγωγής πως οι επιβάτες που μπαίνουν στο ταξί περνούν πρώτα από οντισιόν και μάλιστα αν δεν ενθουσιάσουν τους υπεύθυνους παραγωγής τους στέλνουν σπίτι τους!
Στην Κύπρο το τηλεπαιχνίδι προβάλλεται από το MEGA Κύπρου (προβάλλει –σχεδόν- όλο το πρόγραμμα του MEGA Ελλάδος –πλην των δελτίων ειδήσεων). Το MEGA Κύπρου ούτε καν μπήκε στον κόπο να διαφημίσει το «προϊόν» του, πως το Taxi Girl βρισκόταν στην Κύπρο. Έστω να βάλει μια διαφήμιση… πάρτε ταξί και μπορείτε να το συναντήσετε, ενώ δεν έστειλε ούτε καν δελτία τύπου στους τηλεοπτικούς συντάκτες!
Είναι φανερό γιατί το MEGA επέλεξε ηθοποιό για παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού: Να μπορεί να χειριστεί την «κατάσταση» και το καταφέρνει περίφημα η –κατά τα άλλα συμπαθεστάτη- Βίκυ Σταυροπούλου. Και είναι πραγματικά ντροπή για το κανάλι που διατυμπανίζει πως μπορεί να κερδίσει κάποιος χρήματα μέσα από το τηλεπαιχνίδι παίρνοντας απλά σε ένα ταξί, ενώ στην ουσία δεν ξέρουμε πως και ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στο ταξί!

6 comments:

Phaidonas said...

an de 3erete sti kipro ta taxi mas ine ola radiota3i, ke apofasistike na lavmanoume meros meso tilefonou gia to taxi girl. gia alla parapona sas na eapf8in8ite sto studio ata kian den sas aresei gia opio logo ke iste olo parapona apla min to vlepete..

.. efxaristo..

mmexer said...

Μπορώ να καταλάβω τον εκνευρισμό σας ως mega fan (!)
Φυσικά και γνωρίζω πως είναι ραδιοταξί. Το προβάλλουν εξάλλου και ως δικαιολογία.
Δεν έχουμε κάτι εναντίον του τηλεπαιχνιδιού. Αντιθέτως μάλιστα το παρακολουθούμε και αφού έφτασε στα αυτιά μας η καταγγελία... είναι δικαίωμά μας να την δημοσιεύσουμε.

Ευχαριστούμε για το σχόλιο...

anonym_cy3 said...

Ποτέ δε με απασχόλησε το Taxi Girl, λόγος βέβαια η εκεντρική του παρουσιάστρια ιδικά την ώρα που στριγκλίζει και λέει ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rider-on-the-storm said...

Ζω Κύπρο, και κατά τύχην παρακολούθησα μικρό μέρος από 1 επεισόδιο από το Taxi girl που γυρίστηκε στην Κύπρο. Σε ερώτηση που έγινε 'πότε εντάχθηκε επίσημα η Κύπρος στην Ευρωπαική Ενωση' η απάντηση που δόθηκε ήταν 1/5/2005, και η οποία απάντηση έγινε δεκτή, κακώς. Το σωστό είναι 1/5/2004. Ισως να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Απλώς ένιωσα την ανάγκη να το επισημάνω, αν και θα προτιμούσα να το αναφέρω σε κάποιο e-mail που θα έστελνα στην εταιρεία παραγωγής του TAxi girl. Δεν έχω όμως υπ'όψιν μου όμως τέτοιο e-mail address.

Reef said...

διαβαστε και αυτα για τη Λαρισα:
http://struloblog.blogspot.com/2008/02/m-taxi-girl.html

mmexer said...

@ kokacy10
αδιάφορο είναι... Απλά κάτι η παρουσιάστρια.. (ε μας αρέσουν οι φωνές) κάτι οι παίκτες (που περνάνε από κάστιγνκ) όλο και κάτι γίνεται

@ rider-on-the-storm
Και δεν ξέρω ούτε κι εγώ να σε βοηθήσω.... Ε ποιος τους γ... που λέμε και στην πατρίδα:)

@ reef
Τελικά δεν είμαστε οι μόνοι που τα πιστεύουμε... να τα ακούνε αυτά μερικοί μερικοί...