Wednesday, September 19, 2007

Μικρή ανανέωση…

Μέσα στο κλίμα των αλλαγών είπαμε να ανανεωθούμε και ‘μεις. Μια αλλαγή στο στυλ του blog! Και μην ακούσω σχόλια για το μπλε... θα το κάνω φούξια σαν τον ΑΝΤ1!

Μωρέ ότι υπάρχει δίλημμα υπάρχει. Το θέμα είναι που υπάρχει το δίλημμα. Γιατί αν νομίζετε πως είναι στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ Γιώργου και Ευάγγελου, είστε γελασμένοι! Το δίλημμα είναι Έλλη - Μάρα! Για ρωτήστε και στον ALPHA τι τραβάνε.

Το κυριότερο μετεκλογικό θέμα δεν είναι ότι ο Καραμανλής βγήκε ξανά κυβέρνηση. Το θέμα είναι πως ξεκίνησε η εκπομπή του Στέφανου Χίου!

Ξεκίνησε και ο Πρωινός Καφές με την Ελεονόρα Μελέτη στον ΑΝΤ1. Ε και;

Πάντως πολύ εξτένσιον και πολύ μπούστο ρε παιδιά σε όλα τα πρωινά –μεσημεριανά… Όλες ίδιες μοιάζουν. Εκεί που βλέπεις την Καραβάτου νομίζεις θα πεταχτεί η Σκορδά από δίπλα και θα πετάξει την κοτσάνα της.

Πρεμιέρα με 16.5% μέσο όρο σύμφωνα με την AGB (λέγε με και Θεά) έκανε η Δρούζα με το Μπορώ της. Και κλάαααμα ο ανταγωνιστικούλης που θα ‘λεγε και η Πετρούτσου από την Ελευθεροτυπία….

Πάντως σαν να άδειασαν τα πλατό εκεί στο Ραδιομέγαρο. Α ναι, ντε! Έφυγε ο Λάλας…

Αυτό το Showbiz news το είδαν καθόλου πριν το εγκρίνουν εκεί στο ALTER ή μπα; Αυτό πάλι που όλοι οι πανελίστες των πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών θέλουν δική τους εκπομπή πως το εξηγείτε; Άστε καλύτερα! Μην πείτε! Πάντως η Τζώρτζια Συρίχα που ήταν πανελίστρια στον Αρναούτογλου και μετακινήθηκε στο ALTER για να κάνει δική της εκπομπή δεν άντεξε πάνω από δύο μήνες. Λέτε να ακολουθήσει το παράδειγμά της κι ο Δρυμούσης;

Δεν τους φτάνει που έχουν το πρόβλημα του δελτίου εκεί στον ALPHA, είναι και το lead in προβληματικό! Μα 8% για μια τέτοια ακριβή παραγωγή; «Ζωή Ξανά» λέγεται το σίριαλ για όσους δεν το ‘χουν προσέξει. Έτσι είναι η ζωή μας τα σκάτωσε ξανά και μείναμε στο 8% όπως και με το Παραδείσου 7! Θα μου πείτε είναι ακόμη αρχή, αλλά εγώ μια ανησυχία την έχω. Άσε που φεύγει κι ο Καζάκος.

Ο Παπαχελάς πήγε στον ΣΚΑΙ γιατί ταιριάζει στο προφίλ του (πιο αγγλοσαξονικό αμερικάνικο) ή γιατί δεν πρόφτασε να χάσει κιλά και προτιμά να τον βλέπουμε πιο λεπτό σε 16:9;

 Και μια άλλη απορία. Η συγχώνευση των εκπομπών «Νηστικό Αρκούδι» και «Μένουμε Ελλάδα» εντάσσεται κι αυτή στο κυβερνητικό πρόγραμμα (όπως έγινε με άλλα υπουργεία) ή είναι απλώς σύμπτωση;

1 comment:

ctrl-alt-backspace said...

-Το φουξια! Το φουξια!
-Ας κανουν 2 κεντρικα δελτια απως στον ΑΛΤΕΡ