Tuesday, September 25, 2007

Η Τατιάνα στο Πάντειο!

Από σήμερα ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την προβολή καινούριων σειρών και εκπομπών (όσων δεν έχουν βγει δηλαδή). Με πρώτο και καλύτερο τον ALPHA!

Μήπως –λέω εγώ τώρα- φταίει το ότι είχατε χάλια σειρές και όχι ότι πέρσι έκανε έναρξη με τα άλλα κανάλια το πρόγραμμα σας; Αυτό που όλα τα ρίχνουν στον τηλεθεατή είναι μυστήριο!

Αλλά θα μου πείτε εδώ πήραν τα «Σκερτσάκια» από τον ΑΝΤ1 και τα ‘καναν «Σφηνάκια». Υπήρχε ποτέ περίπτωση να είχε σημειώσει τρελά νούμερα και να τα άφηνε έτσι εύκολα ο ΑΝΤ1; Και δεν φτάνει που δεν έκαναν τρελά νούμερα, ήταν και άνοστα! Άβυσσος η ψυχή των υπεύθυνων προγραμμάτων! Εδώ χρειάζεται ένας Φρόιντ να το αναλύσει… έστω μια Τατιάνα!

Αλλά τι να σου κάνει κι η Τατιάνα; Έχει μπλέξει η κακομοίρα. Κάνει μεταπτυχιακό η γυναίκα στο Πάντειο! Στο Τμήμα Εγκληματολογίας – Κοινωνιολογίας. Δεν εξηγείται αλλιώς με τέτοιο φονικό ντάλα μεσημέρι… Κι η νοικοκυρά την ανταμείβει. Γιατί άλλο να βλέπεις τη Στέλλα Μπεζαντάκου κι άλλο το φονικό. Έχει μια διαφορά… κόβεται και πιο εύκολα το κοτόπουλο!

Μας τα ψιλοχάλασε ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Αλλά στον Ταύρο που ήμουνα εγώ έκανε τόσο κρύο! Δεν με πιστεύετε; Για ρωτήστε και την Έμυ. Όχι την Μετεωρολογική Υπηρεσία! Τη Λιβανίου ντε! 6,6% η εκπομπή της. Αυτά δεν είναι νούμερα τηλεθέασης. Το τρεις κι ο κούκος είναι!

Αλλά κι ο Χίος δεν πάει πίσω… 7% με τα χίλια ζόρια. Αυτό είναι που λένε άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη;

Με το περιβάλλον ασχολείται τώρα τελευταία το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Μωρέ δεν λέω καλή η οικολογία και το περιβάλλον αλλά δεν ασχολείστε καλύτερα με το περιβάλλον του ΣΚΑΙ που την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια ο ένας μετά τον άλλο;

«Είναι μια δύσκολη χρονιά φέτος, αλλά κανείς δεν μπορεί να γίνει πιο megalicious από μας». Τάδε έφη (όχι η Θώδη-άσχετο-) ο διευθυντής ψυχαγωγίας του MEGA, Πέτρος Μπούτος. Δεν πάτε και σεις στην Πάργα να κάνετε τα 400χλμ με τα πόδια λέω εγώ μπας και ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό σας;

Ωραίο το τρέιλερ του Όλα 8 δεν λέω… αλλά πιο ευρηματικό και πιο αστείο του Tv Τιγκλόν. 1-0 μέχρι στιγμής… κι ακόμη δεν αρχίσαμε!

Άμα ήταν να κάνει συνεντεύξεις στους εγχώριους σταρ (λέμε τώρα) ο Νίκος Αλιάγας στον ALPHA δεν τις δίνατε καλύτερα στη Στάη που δεν έχει και τίποτα να κάνει;

1 comment:

Anonymous said...

Στο ΣΚΑΪ διεκδικούν τα πρωτεία της οικολογίας. Αφού πρόσφατα κατηγόρησαν ακόμα και τον ΟΗΕ επειδή στο κτίριό του στη Ν. Υόρκη δεν διαθέτει οικονομικές λάμπες!! Όμως:

-γιατί ο ΣΚΑΪ 100,3 έχει παραβιάσει τόσες φορές στο παρελθόν τα ασφαλή όρια ισχύος εκπομπής;

-γιατί δεν περιορίζουν λίγο τα ένθετα και γενικά τη χαρτούρα στην Καθημερινή; (δεδομένου ότι λίγο καιρό μετά καταλήγουν στα σκουπίδια;)

-γιατί στην τηλεόραση χρησιμοποιούν σκηνικό με τα τρομερά ενεργοβόρα vidiwall, αντί του πολύ πιο οικολογικού και οικονομικού greenbox;