Wednesday, January 9, 2008

To blog mmexer προτείνει...


Γνωστό και ως: Ήρθες πάλι πασχαλιά!
 
Περιγραφή:
O Πασχάλης είναι πετυχημένος τραγουδιστής με πολλά σουξέ στο ενεργητικό του. Οι θαυμάστριες σιγοτραγουδάνε τα τραγούδια του και τον ακολουθούν πιστά, παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στο προσκήνιο. Είναι παντρεμένος με την Αλίκη που βρίσκεται στη χώρα των θαυμάτων και πιστεύει μόνο σε δύο πράγματα: Ότι η ΝΔ είναι μια κυβέρνηση χωρίς σκάνδαλα (ως υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στις εκλογές του Σεπτέμβρη) και ότι ο σύζυγός της, της είναι πιστός.
Ανάμεσά τους μια γυναίκα (η Ουρανία Τουτουντζή) που θα του αλλάξει τη ζωή (αργότερα και τον αδόξαστο). Καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου, είναι μια καθωσπρέπει κυρία που έχει αφιερώσει τη ζωή της στο διάβασμα. Μόνη της διέξοδο το είδωλό της… Ο τραγουδιστής που πάντα άκουγε τις επιτυχίες του στο ραδιόφωνο και σκιρτούσε η καρδιά της.
Την απόφασή της να γνωρίσει το είδωλο που πάντα θαύμαζε, θα την πάρει όταν δει το επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου ο Κατακουζηνός αποφασίζει να πάει στα καμαρίνια του Σάκη Ρουβά
Η συνάντηση τους θα είναι μοιραία. Θα ζήσουν μοιραίο, παράφορο και παράνομο έρωτα. Μέχρι που αυτή θα του ανακοινώσει πως περιμένει το παιδί του … Πως θα αντιδράσει ο τραγουδιστής; Ποια θα είναι η απόφαση της γυναίκας του; Ποιες οι κινήσεις της θαυμάστριας και καθηγήτριας;
Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα βγαλμένο μέσα από την πουτάνα τη ζωή (ή την τηλεόραση;)

Guest star:
Ο υπέρμαχος και ισχυρός προστάτης της ελληνικής οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

Το βιβλίο προλογίζουν
η Χριστίνα Λαμπίρη, ο Στέφανος Χίος, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Κατερίνα Καραβάτου. Η Φαίη Σκορδά δεν ήξερε τι σημαίνει το ρήμα «προλογίζω» και έτσι δεν κατέστη δυνατόν να γράψει 2 λόγια για το βιβλίο…
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις DNA!

Έτσι για την ιστορία η 43χρονη Ουρανία Τουτουντζή, που την παρουσίαζε η οικογένεια Αρβανιτίδη ως ψυχοπαθή, έχει γράψει το συγκεκριμένο βιβλίο (που είναι ένα καλό ακαδημαϊκό εγχειρίδιο) για ερωτήματα –προβληματισμούς που άφησε αναπάντητα ο πατέρας του υπαρξισμού Χάιντεγκερ. Σας κούφανα;

23 comments:

Ασκαρδαμυκτί said...

Το καλύτερο βιβλιο... θα το προτείνω και στους φίλους μου! χεχε

KitsosMitsos said...

Μπα! Λέω να μην πάρω αυτή τη φορά. Μάλλον μια από τα ίδια η ιστορία. Άσε που δεν έχει μέσα ξύλο, κανένα σκοτωμό και τα λοιπά.
Με τι ασχολούμαστε. Οϊμέ!
Καλημέρα!

Βλαμμενος said...

αμα εχει προβληματα ο κοσμος....

καλημερα

fresco said...

μπορώ να το βρω και με συλλεκτική αφιέρωση από τον ίδιο τον Πασχάλη;;;!!!

χαχαχα!!! :-D !!!

mmexer said...

@ ασκαρδαμυκτί

Εδώ το προτείνω εγώ ως blogger, εκεί θα κολλήσεις; Μη φοβάσαι, τα πρώτα 10 σχόλια είναι αρνητικά. Μετά θα συνηθίσεις :)

@ kitsosmitsos

Τι να κάνουμε; Δεν έχουμε πάει και εμείς στα Λονδίνα και στα Παρίσια να 'χουμε να δείχνουμε φωτογραφίες :p xaxaxaxa Πάντως έχει ξύλο. Δεν βλέπεις πως γυαλίζει το μάτι της Αλίκης; lol

mmexer said...

@ βλαμμένος

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα; :)Να συστηθούμε: Ονομάζομαι Κόσμος. Χάρηκα! :)

@ fresco
lol Δυστυχώς έχει υπογράψει μόνο τα πρώτα 10. Μπορείς όμως να πάρεις τη συλλεκτική έκδοση με δώρο τα αποτελέσματα του test DNA xaxaxa :)

Άκης said...

Θα αποτύχει παταγωδώς σαν βιβλίο.!!Έχει χιλιοπαιχτεί σε "σοβαρές" μεσημεριανές εκπομπές καί σε "σοβαρά καί έγκυρα" δελτία ειδήσεων τόσες φορές που πλέων ο κόσμος έχει μπουχτήσει.Άσε που το ξέρει απέξω.καί το σημαντικότερο.Πάντα πρώτα γράφεται το βιβλίο καί μετά μεταφέρεται στην μικρή οθόνη.Εάν γίνει το αντίθετο νομίζω θα είναι καταστροφικά τα αποτελέσματα! χεχε
Την καλησπέρα μου

KitsosMitsos said...

Χαχαχα!Κάντο ευχή για το νέο έτος!
Αναμένουμε το ξύλο, μπας και αποκτήσει ενδιαφέρον...

mmexer said...

@ άκης

Οι περισσότερες σειρές της Παπαοικονόμου μετά έγιναν βιβλίο. Οκ, βιβλία τσέπης αλλά έγιναν!
Και που ξέρεις ότι δεν περιέχει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μέσα το βιβλίο;
Βάλε και λίγο τη φαντασία να δουλέψει! :)

mmexer said...

@ kitsosmitsos
Άσε, η τελευταία ευχή που έκανα ήταν να περάσω ήρεμα την Πρωτοχρονιά. Και όπως κατάλαβες πέρασα χάλια! Τι σκατά ο Μητσοτάκης μου 'βαλε το λάδι όταν με βάφτισαν; @#%^%$

to.telecontrol said...

άπαιχτο!!!! πολύ γέλιο έριξα, λες να το πάρει ο Χίος και να το παρουσιάσει στην εκπομπή του???? πλάκα θα'χε,έτσι που γίναμε!
άντε, θέλουμε και άλλα τέτοια, στα καλύτερά σου είσαι!!!!

purple said...

αυτα ειναι πιασαρικα θεματα!!!
και η συζυγος τι ανωτεροτητα πια και αυτη... εγω δηλαδη που δεν θα αντιδρουσα ετσι ειμαι κακοψυχη!!!
χαχαχαχαχαχα

Ra Ma said...

Εμένα η απορία μου είναι αν ο Guest Star έχει σχέση με τον Αλέξη του διπλανού θρανίου!

Καλημέρα!

? said...

καλό!!!

Κώστας said...

"Ο υπέρμαχος και ισχυρός προστάτης της ελληνικής οικογένειας Αλέξης Κούγιας."


Όπου πανηγύρι και χαρά...η Βασίλω πρώτη!!

Την καλησπέρα μου

Βλαμμενος said...

xaxaxaxa...το επιπεδο σου ταιριαζει με το δικο μου απολυτα...Δημο Βερυκιε...

mmexer said...

@telecontrol
Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοια τιμή να με παίζει το STAR !!!! Να σαι καλά, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.... Μετρούν περισσότερο από το Χίο :)

@purple
Ξεφτιλίστηκε δημοσίως από μόνη της... Τώρα της ταιριάζει το τραγούδι που έχεις στο blogάκι σου... Τρέξε να γλυτώσεις...

mmexer said...

@ Radio Marconi

έτσι όπως έχουν γίνει δεν βάζω για κανέναν το χέρι μου στη φωτιά... Ακόμη και για μένα lol :)

@ Νίκος Κ.
ευχαριστώ, να 'σαι καλά!!!

mmexer said...

@ κώστας
Σιγά μην του γλύτωνε τέτοια υπόθεση:) Δημοσιότητα, εμφανίσεις στην τιβί...

@ βλαμμένος
χαίρομαι γι αυτό... έχω ταυτιστεί ήδη με το όνομα του blog σου Γιώργο Βλάχο :)

Anonymous said...

afti apo olous tous filosofous pou ipirxan ton heiddeger vrike na sinexisei? e re vitsia o kosmos. xilies fores na kano to paidi tou pasxali, para na xanadiavaso to vivlio tou heidegger pantos!!!!


in any case, ex oson gnorizo, o heidegger theoreitai pateras tis ontologias kai oxi tou iparxismou. (ontology vs existentialism). toulaxiston sta agglika iparxei diaxorismos ton 2. elpizo na min leo mparoufes an sta ellinika den simvenei to antistixo.

mmexer said...

@ michaella
xaxaxa Ρώτα και τον Πασχάλη όμως... Θα προτιμούσε τον heidegger...

Δεν είμαι ειδικός αλλά εγώ έχω μάθει τον υπαρξισμό ως ειδική θεωρία και όχι ως γενικό πλαίσιο της φιλοσοφικής δράσης γι αυτό και έγραψα πατέρας του υπαρξισμού.
Πολλοί θεωρούν πως η οντολογία αναφέρεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο ενώ πολλές φορές ταυτίζεται στην Ελλάδα η οντολογία με τον υπαρξισμό.
Ξαναλέω δεν είμαι ειδικός! Έτσι τον έμαθα, έτσι τον έγραψα!!! :)

Anonymous said...

genika, einai kalitera gia tin psixiki mas igeia na min anaferomaste idiaitera ston heidegger. ama ktipisame tin vasi sto mathima apo tin proti fora, mporei pleon na anapaftei sto piso meros tou mialou mas... GIA PANTA.

en to metaxi eixa dei sto kipriako periodiko exclusive apospasmata apo ena allo vivlio tis kirias kai mou fanike arketa endiaferon. aftoi tin koroidevan vevaia, alla emena mou kinise to endiaferon. milouse gia... (aman pos na ot po tora afto sta ellinika? san gaidouri eimai, ston dromo pou ematha na ta kano pao panta) vasika tin apousia tis ideas tis amartias apo ti fisi tis ellinikis koultouras, antipavallontas ton erota ston politheismo, me tin 'therapia' aftou pou prosfere kapoios nazoraios. fisika afto mou thimise perissotero nietzsche para heidegger alla telos panton. endiaferon mou fanike to vivliaraki tis, ama einai tha to paro otan exo ora. pleon tin vrisko episimos poli pio endiaferousa apo ton pasxali!

mmexer said...

@ michaella
hehe Πάντα ήταν πιο ενδιαφέρουσα από τον Πασχάλη απλώς αυτός είχε αντίθετη άποψη... Ως καθηγήτρια κοινωνιολογίας σε πανεπιστημίου ξέρει να μετρά περισσότερο αυτά που λέει....