Thursday, January 3, 2008

Καλή Χρονιά με καλοκαίρι;

• Επιστροφή στο mmexer! Καλή χρονιά σε όλους με ευχές για ότι καλύτερο! Να ευχαριστήσω προσωπικά όλους για τα καλά σας λόγια που μου έδωσαν δύναμη σε μια όχι και τόσο ευχάριστη στιγμή της ζωής μου! Είμαστε ξανά εδώ ακόμη πιο δυνατοί για περισσότερα σχόλια για την tv!
• Στην Αυστραλία είναι καλοκαίρι τις γιορτές, στην Ελλάδα νιώθεις καλοκαίρι βλέποντας tv. Τόσες επαναλήψεις ούτε περίοδος καλοκαιριού να ήταν. Άντε να ξαναμάθουμε τα επεισόδια από όλες τις σειρές, γιατί σε λίγο που ξέρεις, με τον ανταγωνισμό που έχει πέσει μόνο πανελλήνιες δεν μας έβαλαν να δώσουμε!
• Και μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα κάνουμε υπομονή. Ούτε τα σχολεία δεν κάνουν τόσες μέρες διακοπές! Άντε να γίνει και το ξεκαθάρισμα από σειρές και εκπομπές να δούμε τι θα μείνει, τι θα μας αποχαιρετήσει και τι μας έρχεται.
• Το πάλεψαν, τα ‘βαλαν κάτω και τελικά θα δούμε την «Εξαφάνιση» του Στράτου Μαρκίδη στον ALPHA. Ο λόγος που το σκέφτονταν ήταν ο Σεργιανόπουλος που παίζει στη σειρά, αλλά ο Μαρκίδης θεωρείται εγγύηση για μια πετυχημένη σειρά. Έχουν κι αυτοί οι σεναριογράφοι κάτι εμπνεύσεις; Εξαφάνιση! Μα είναι τίτλος για να μην το σκέφτονται αυτό;
Μέσα στην όχθη θα πρέπει να αναζητήσετε τις ιστορίες μυστηρίου αν ήσασταν από τους λίγους φαν της σειράς του ANT1. Η σειρά εξαφανίστηκε από τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1. Λες να φταίει η Μεϊμαρίδη με τα μαντζούνια της;
• Από την άλλη στο Μαρούσι, προς το παρόν, βασίζονται στο Prison Break μπας και πιάσουν την καλή. Τους έχει ενημερώσει κανείς για το downloading; Οι φαν είναι ήδη, ούτε κι εγώ ξέρω σε ποιο κύκλο!
• Πρεμιέρα έκανε και το ξενόφερτο Μια στιγμή δυο ζωές στο MEGA. Η Μαρία η άσχημη βρήκε το έτερον της ήμισυ! Θεός φυλάξει!
• Άσχετο αλλά δεν είναι ..."μαμάτο" κανάλι το STAR χωρίς το Χίο και τη Λιβανίου; Μου λείπει η Αλούπη αλλά μια φωτογραφία της χωρίς να μιλάει μου αρκεί!
Να κλείσω με μια ευχή; Αν όχι καλύτερη που είναι ανέφικτο, πιο ήρεμη και πιο … μέτρια τηλεόραση! Μην τα θέλουμε κι όλα! Δεν γίνονται και θαύματα! Εδώ η Ρούλα ακόμη ψάχνει τον Αλβανό κι εμείς θέλουμε καλύτερη τηλεόραση;

9 comments:

to.telecontrol said...

χρόνια πολλά, καλή χρονιά και πάλι!!χαιρόμαστε που επέστρεψες, μακάρι η νέα χρονιά να σου δώσει τις χαρές, τις οποίες σου στέρησε στο τέλος της η προηγούμενη!!
οι φανς του prison break είναι ήδη στον 3ο κύκλο, αν και τώρα με την απεργία έχουν σταματήσει τα επεισόδια. δυστυχώς τα κανάλια εδώ - σε Ελλάδα και Κύπρο - κινούνται σε πολύ αργούς ρυθμούς.ο τηλεθεατής ήδη έχει δει τις σειρές αυτές ή στην συνδρομητική τηλεόραση ή σε dvd ή τις έχει 'κατεβάσει'. άρα, ποιός θα δει τώρα PRISON break από τον ΑΝΤ1;;;σχεδόν κανένας...
για τον ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑ, πώς και δεν είπες τίποτα;;; δηλαδή αυτό θεωρείται τηλεπαιχνίδι που θα κάνει και νούμερα;;; που κατάντησε το mega!!! να ψάχνει να βρει άσπρα και κόκκινα φωτάκια και να νομίζει ότι αυτό έχει και ενδιαφέρον....

piou said...

Τουλάχιστον τον Εισοδηματία τον βλέπουν οι συγγενείς/φίλοι/γείτονες/συνεργάτες των παικτών... "Κούλα, πιάσε τη σαλάτα και βάλε το βίντεο να γραφείιιιι!!! Κούλα λέωωωωω!!!"

mmexer said...

@ teleceontrol

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, να 'σαι καλά!!!!!
Κοίτα να δεις που πάμε να διαψευστούμε.... Έφτασε μέχρι 30% σε ένα τέταρτο ενώ μέσο όρο έκανε 23% το prison break... Φυσικά είναι αρχή ακόμη και δεν έχουμε τα κανάλια σε πλήρη πρόγραμμα για να βγάλουμε συμπεράσματα!
Σαν παιχνίδι ο Εισοδηματίας έχει στοιχεία του ριάλιτι που τραβάνε τον κόσμο αλλά ο Αρναούτογλου σαν να ναι έξω απ τα νερά του... Δεν του πάει καθόλου. Κι αυτό πάει καλά προς το παρών!

Ρε συ Piou...
πετυχημένα σχόλια κάνεις πάντα! Μήπως είναι καιρός να αποκτήσουμε ακόμη ένα/μία blogger??? λέω εγώ τώρα!!! :)

ctrl-alt-backspace said...

Στα Ζωνιανά είπαμε θα γυριστεί η "Εξαφάνιση";

patsiouri said...

Τρελή διαφήμιση τους έκανε τελικά ο Σεργιανόπουλος, μπράβο!

KitsosMitsos said...

Καλή χρονιά να έχουμε. Τις ευχές μου!

mmexer said...

@minus tv

Που ξέρεις... θα ναι μια καλή ιδέα... Αν και πιο κοντά στην Αίγυπτο είναι η Μ-Πάφος :)

mmexer said...

@ patsiouri

Λες τώρα που θα αρχίσει η σειρά να δίνουν και δύο κιλά κόκα δώρο;;;
Μπαι δε γουέι μ αρέσει πολύ το patsiouri :)

mmexer said...

@kitsosmitsos

Ω!! Η επιστροφή του ασώτου :)
Καλή χρονιά!!!