Friday, May 16, 2008

Δύσκολοι καιροί για tv πρίγκιπες!

• Με καθυστέρηση ημερών το W.R. αλλά με τηλεοπτικά mmexerakia όπως πάντα! Εμ τι; έτσι θα σας άφηνα; Ανενημέρωτους;
• Να φύγει και να μην ξανάρθει η σεζόν λένε τα κανάλια! Τόσο χάλια ήταν, γι’ αυτό μην περιμένετε μεταγραφές και κουραφέξαλα. Kανείς δεν πάει πουθενά! Δύσκολοι καιροί για tv πρίγκιπες!
Χατζηνικολάου, Μενεγάκη, Χρουσαλά στα πόστα τους. Κανείς τους δεν έχει λόγο να φύγει απ’ το κανάλι που τους πληρώνει. Ο λόγος; Ο ΑΝΤ1 περνάει κρίση!
• Μόνη εξαίρεση ο Κουίκ που την κάνει για την μάνα ΕΡΤ, που αγκαλιάζει όλους τους αποτυχημένους (σε νούμερα πάντα, έτσι;) της προηγούμενης σεζόν!
• Α! Και ο Μικρούτσικος φεύγει απ’ τον ALPHA. Τι θα κάνει; Δεν ξέρω, μπορεί να πάει στο Θιβέτ να ψάξει τι γίνεται με τα όνειρα της Δήμητρας.
• Αχταρμάς γίνεται με τα πλάνα της 43χρονης στην υπόθεση Πασχάλη. Όταν δίνει συνεντεύξεις στον ALPHA δείχνουν το πρόσωπό της. Την πρώτη μέρα αναπαραγωγής των συνεντεύξεων από τα άλλα κανάλια, την δείχνουν κανονικά. Από τη δεύτερη μέρα αναπαραγωγής επιστρέφει το μπλερ!
• Εγώ λέω κρύψτε και την Αλίκη και τον Πασχάλη γιατί έχουμε βαρεθεί να τους βλέπουμε! Α! βάλτε μπλερ και στον Κούγια, έτσι ως κοινωνική προσφορά ρε παιδί μου!
Απορία της εβδομάδας: Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι «μοντελοπνίχτης»;
• Την μεγαλύτερη αποστολή λέει έστειλε το STAR στη Γιουροβίζιον. Αλίμονο, έκαστος στο είδος του. Να στέλνατε και κάποιον που να μιλάει αγγλικά να συνεννοείστε με τους υπόλοιπους που βρίσκονται εκεί (τραγουδιστές, φανς, δημοσιογράφους) καλά θα ‘ταν!
• Συνέντευξη σε ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ έδωσε ο Μαλέλης (Δντης Ειδήσεων του STAR) και στο καπάκι εμφανίστηκε στη Λαμπίρη. Τελικά ποιος έχει πιο πολλές εμφανίσεις στην τιβί; Ο Κούγιας ή ο Μαλέλης;
• «Ο Θεός έδωσε στον Πασχάλη το χάρισμα να τραγουδάει, σε μένα έδωσε το χάρισμα να μιλάω» είπε η Αλίκη Αρβανιτίδη. Α! Μην είστε αχάριστη κυρία μου! Τη σφαλιάρα που την πας; Χάρισμα είναι κι αυτό! Δεν ακούτε που λένε το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο;
• Ε ρε καημένε Δαρβίνε τι σου ‘μελλε να πάθεις; Χειρότερο απ’ ότι περιμέναμε ήταν το σόου! Κι ο Περρής στο ρόλο παρουσιαστή; Σαν να βάζεις την Καλομοίρα να σου τραγουδήσει Κάλλας! Ναι, ναι τόσο χάλια!
• Ετοιμαστείτε. Έρχεται εβδομάδα για γερά στομάχια: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο Γιουροβίζιον και Δευτέρα 26/5 τα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Πήξαμε στην κουλτούρα σε αυτή τη χώρα!

----> Όλους τους προβληματισμούς των καναλιών, τις ανανεώσεις συμβολαίων, και το τι έχουν να δουν τα ματάκια μας τη νέα σεζόν στο ποστ του Σαββάτου!

29 comments:

Anonymous said...

Καλημέρα! Το ωραίο αγαπητέ, είναι ότι οι κυρίες που είναι μαμάδες και δεν δουλεύουν ονειρεύονται να γίνουν Βατίδου και οι Πασχάληδες προσεύχονται τέτοιο κακό να μην τους βρει. Μεγάλα κοινωνικά μηνύματα

b|a|s|n\i/a said...

γεννιέσαι. γίνεσαι. δεν ξέρω. όπως αυτό με το αυγό και την κότα. πάντως κουγιοπνίχτης, γίνεσαι εύκολα. πιο εύκολα δεν γίνεται. λολ
καλημέρα !

Anonymous said...

Καλημέρα ρε φίλε....καλά εσύ τί να πώ...άπαιχτος!απλά άπαιχτος...μιλάμε εξαιρετικό χρονοφράφημα!....τα σέβη μου!..καλά φίλε άστα..έχει γίνει πάρα πολύ εκνευριστική η κατάσταση με την κυρία Αρβανιτίδη πιά..έχω μπουχτίσει να βλέπω τη 'μουρίτσα' της στη τιβί...πάντως για μένα αυτό που κάνει αυτή είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει..έχει καταντήσει πολύυυυυυ κατίνα η κυρία!μέχρι και στη Ζούγκλα του Μάκη πήγε!ε,άμα πιά... τί να πώ για μένα αυτό είναι ο χειρότερος ξεπεσμός για έναν τραγουδιστή όπως είναι ο Πασχάλης που άφησε εποχή και που τα τραγούδια του ακούγονται ακόμη και σήμερα...και που είχε ένα συγκρότημα που έγραψε ιστορία στο τραγούδι....είναι κρίμα που κατάντησε έτσι....έχει καταντήσει γραφικός πιά....όσο για τη Γιουροβίζιον...νομίζω και εκεί έχει εντελώς ξευτιλιστεί το όλο ζήτημα του 'θεσμού'αυτού..αν σκεφτούμε πως ξεκίνησε και που έχει καταλήξει πλέον...(θα προτιμούσα να μη σχολιάσω το πού κατάντησε)...έχει αρχίσει και κουράζει αφάνταστα όλος αυτός ο ντόρος πλέον γύρω από αυτό το θέμα και δεν λέει και τίποτε...έχει γίνει αφάνταστα βαρετό όλο αυτό..Αθανασία.

πατρινια said...

giati 3meres eurovision? 3hmero penthos? LOL
nai proikismenh me logo h alikh:
"h mpip einai mia muga pou prokalei mono 8oruvo..."
as ths pei kapoios pws k auth einai mugoxesma! sorry kiolas!
alla k auto to gousto tou pasxalh... eleos! afhse thn orgh k phge sthn katara!

meres!! :-))

Strahd said...

Γαμώτο... Και το έλεγα να ήταν εθνική γιορτή κάθε φορά που έχει Eurovision!! Τώρα θα καθόμασταν και 2 μέρες παραπάνω... Damn! Αυτές τις μέρες θα τις περάσω με φίλους για να θάψουμε κόσμο και κοσμάκι... :P

This is true bliss... :D

Ταχυδρόμος! said...

Δεν έχουμε καμμία ελπίδα να απαλλαγούμε από δαύτους δηλαδή ε;;;

Είδωλο said...

Το επομενο ποστ σου θελω να ειναι για την Εμφανιση της Ιουλιας Αλεξανδρατου στην εκπομπη της Τατιανας!
ΘΕΑ

VagSiok said...

Γεννιέσαι κοντός και άσχημος,
σπουδάζεις δικηγορία, βγαζεις λεφτα με το τσουβάλι και στο τέλος με εκκαθαριστικό πολλών ψηφίων γίνεσαι επάξια "μοντελοπνίχτης".
καλησπέρα..

? said...

ο τίτλος του post όλα τα λεφτά!

Σοφία said...

Ούπς! Έχασα επεισόδια!!! Τι είναι αυτό με τον Δαρβίνο; Πω, πω! Πρέπει να ανοίγω που και που την tv μου!
Θεά η κυρία Αρβανιτίδου!!! Είπε ρε παιδιά τέτοιο πράγμα; Ότι αυτή μόνο ξέρει να μιλάει; Τον έστειλε τον μ@λ@κ@... Τέτοιοι άντρες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να σφάζονται οι γυναίκες για πάρτυ του; Έλεος λέμε!!!
Καλό Σουκου mmexerάκι μου!

the boy with the arab strap said...

ante kai tou xronoy ta xeirotera gia ta kanalia :))

media_blogger said...

Καλησπέρα mmexer!Αχ και να φύγει ο Μικρούτσικος απο τον Αλφα,θα χάσουν τέτοιο παιδί και θα κλαίει ο Λαζόπουλος...Πλάκα κάνω!!!Πολλές επαφές με το star άρχισε ο κύριος και μάλιστα είναι υποπτες...Κάτι για το πρωινό λένε,αν σκεφτείς και οτι στον ALPHA ζεσταίνουν τη θέση για άλλη!Καλά άσχετο,ξέρεις τι..συμπούρμπουλο πάθανε στον ΑΝΤ1 με την ανανέωση της Ελένης?Κόπηκαν τα γέλακια μαχαίρι και άντε τώρα να μαζευτούν.Τα λέμε αυριο και ανυπομονούμε για το αυριανό post.

mmexer said...

@ freedula
Εμ άμα είναι να τρώνε τα λεφτά του πρώην ...θέλω κι εγώ μια πλούσια γκόμενα για γυναίκα μου χαχαχα

@ b|a|s|n\i/a
θέλω να γίνω κουγιοπνίχτης. Θα μπω φυλακή αλλά θα έχω την συμπαράσταση όλου του κόσμου χαχαχα

mmexer said...

@ aθανασία
Το 'χω γράψει ξανά σε αυτό το μπλογκ: Αυτή ή τα βουνά θα πάρει ή μια θέση στη Βουλή! Είναι το μόνο σίγουρο αυτό!

@ patrinia-xristiniw
Κάπως έτσι! Είναι 3 μέρες γιατί είναι 2 ημιτελικοί κι ένας τελικός! ελεεινό; κι όμως! Συν τις άλλες ώρες που θα φάμε στη μάπα τα τραγούδια!

mmexer said...

@ strahd
Εννοείται αυτό! Κάθε έλλην που σέβεται τον εαυτό του θάβει κόσμο στη γιουροβίζιον αφού μαζευτούν μεγάλοι παρέα!

@ Ταχυδρόμοοοοοοοοοος!!
Κοίτα, έχουμε μια ελπίδα στις ευρωεκλογές. Αν το πάει για βουλευτής καήκαμε!!

mmexer said...

@ x-oyranoy
Είχε πάντως αυτό το στυλ στην εκπομπή του "πληρώστε με" γιατί είμαι θεά και τα κάνω όλα και συμφέρω! Τι να πω! Φοβερή!

@ VagSiok
Αλλά δεν μπορείς ποτέ να ξεφύγεις από τη βλαχιά που σε διακατέχει και πηδάς μάντρες λες και μόλις σου φυγαν τα πρόβατα :)

mmexer said...

@ Νίκος Κ.
ευτυχώς δηλαδή για να χουμε και μεις μια παρηγοριά ότι δεν είναι μόνο για μας δύσκολα τα πράγματα!

@ σοφια
Κι όμως το είπε. Είπε κι άλλα χθες στον Τριανταφυλλόπουλο. Ένα ποστ κάνω δέκα εμφανίσεις αυτή. Που να την προλάβω; χαχαχα
Το Γεια σου Δαρβίνε είναι σόου με τον Περρή. Ούτε από περιέργεια!

Anonymous said...

Εκπομπές - Rest in peace (part ?)
[Γειά σου Δαρβίνε!]
λες;;

Μαρια said...

Φοβερός !!! και μια και μιλάς για πρίγκιπες δεν τους μεταμορφόνουμαι σε ''βατραχάκια'' να είμαστε όλοι μια χαρά ;
Να σαι καλά!

osela said...

πώς γίνεται όλες αυτές οι εκπομπές τύπου σοου (δαρβινος πχ),να είναι πιστή αντιγραφή των αντιστοιχων του εξωτερικού, κι όταν τις βλέπουμε στην τηλεοραση του εξωτερικου να ειναι πιο αξιοπρεπείς απ' ό,τι εδώ?! μα ούτε στην αντιγραφή να μην τα καταφέρνουν!!!

mmexer said...

@ Akon
Το είχα στα υπόψιν αλλά λέω κάτσε να κάνουμε κανά άλλο ποστ μην λένε πως έχουμε καταντήσει νεκροταφείο χαχαχα

@ Μαρια
και τώρα πολλοί βατράχια είναι. Μάλλον δεν τους το 'χει πει κανείς χαχαχα

mmexer said...

@ osela
Έχουμε μαγικές ικανότητες να καταστρέφουμε να ξένα πρότζεκτ. Ξέρουν ότι τίποτα δεν κρατάει πάνω από ένα χρόνο στην Ελλάδα οπότε οι ξένοι μας λένε φτιάξτε το όπως θέλετε! :)

iLiAs said...

..θα χρειαστεί πολύ κολλύριο με αυτά που έχουν να δουν τα ματάκια μας :)

Καλο σαββατοκύριακο :)

Anonymous said...

pou einai kale ta nea pou mas etakses savvatiatika?

Νικόλαος Παπουτσής said...

Οχι άλλο Μικρούτσικοοοοοοο
χαχαχαχα
Την έπιασε την καλή ο Τερενς πάλι ε?

καλό Σαββατοκύριακο φίλε μου

τσίου!!!

to.telecontrol said...

" Α! Και ο Μικρούτσικος φεύγει απ’ τον ALPHA. Τι θα κάνει; Δεν ξέρω, μπορεί να πάει στο Θιβέτ να ψάξει τι γίνεται με τα όνειρα της Δήμητρας. "

mmexerάκια μου έγραψες!!!γέλασα πολύ. Ωραία και η απορία σου για τον 'μοντελοπνίχτη' και πολύ εύλογη με αυτά που ακούμε.
τόσο χάλια ο Δαρβίνος;;; ευτυχώς δεν τον είδαμε εδώ ακόμη, αλλά δυστυχώς κάτι μου λέει πως δε θα αργήσει το εδώ αδελφάκι να μας το σερβίρει...

mmexer said...

@ iLiAs
Για δες τι μας περιμένει.... Ερχομαι με ότι έχουν να δουν τα μάτια μας :)

@ Anonymous
με καθυστέρηση αλλά μας ήρθαν. μου βγήκαν τεράστια γι αυτό θα τα κάνω σε 3 μέρη :)

mmexer said...
This comment has been removed by the author.
mmexer said...

@ karaflokotsifas
ε ελπίζω πως θα πάει διακοπές. Ε φυσικά πάει για δελτία ο Τέρενς στη Μάνα ΕΡΤ! Αλίμονό μας~

@ to.telecontrol
Τόσο και χειρότερα. Άστα να πάνε!!!