Saturday, May 17, 2008

Μιντιακές Φήμες – ΑΝΤ1

Όλα όσα ακούγονται, γράφονται για το κανάλι του Αμαρουσίου που κάνει ολοκληρωτική στροφή στα κοινά 15-44 ετών. Τι ετοιμάζουν για την νέα χρονιά. Με άλλα λόγια τι μας περιμένει!
------> Αύριο (Κυριακή) όλα τα νέα για τo MEGA
Ενημέρωση: Σταθερός ο Παπαδάκης (που ανανέωσε), προβληματισμός για το δελτίο ειδήσεων που χάνει αρκετές μονάδες από το MEGA και πολλές φορές και από το ALTER. Σε συζητήσεις βρίσκονται με τη Μάρα Ζαχαρέα που μάλλον κλίνει προς ALTER. Στη θέση της η Τατιάνα που της αλλάζουν κάπως το προφίλ μήπως την αξιοποιήσουν μελλοντικά και στο δελτίο.
Ψυχαγωγία: Σκέψεις και συζητήσεις για το 10-1. Δύσκολα θα μετακινηθεί η Αλιμπέρτη στο καθημερινό, αναζητούνται νέα πρόσωπα για να φτιαχτεί ένα νεανικό πρωινό. Ως έσχατη λύση να παραμείνει η Μελέτη, η οποία αν δεν κάνει πρωινάδικο θα πάει σε μεσημεριανή ζώνη πριν την Τατιάνα ή σε ένα απ’ τα καινούρια κόνσεπτ. Σε καλό δρόμο οι επαφές με τον Μουτσινά που του τάζουν γη και ύδωρ. Στάση αναμονής κρατούν και για το Θέμο που περιμένουν τις αποφάσεις τους χωρίς να καίγονται ιδιαίτερα, αφού το ΟΛΑ πλέον δεν «τραβάει».
Για ακόμη μια χρονιά θα συνεχιστεί ο «10χρονος», ενώ Φερεντίνος αναζητεί κόνσεπτ. Αμφίβολο το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα» που δεν έφερε τα αναμενόμενα ποσοστά με σκέψεις για παρουσίαση του Human Tetris που έρχεται από τους Κανάκη - Σερβετά που μάλλον δύσκολα θα κατέβουν Αθήνα, αλλά και συζητήσεις για σατιρική εκπομπή με Ζουγανέλη Μπουλά και Σταρόβα που μέχρι στιγμής δεν ευδοκιμούν!
Ως καταλληλότερος ακούγεται στα αυτιά των υπευθύνων για το The moment of truth ο Μικρούτσικος, αλλά υπάρχουν πολλά εμπόδια για την επιστροφή του στο Μαρούσι. Σκέψεις κατά πόσο θα προβάλουν το Extreme Makeover: Home Edition, αφού η light έκδοση του στον ALPHA, το «Άλλαξε το», δεν «πουλάει» στα νεανικά κοινά.
Το δυνατό όνομα που θα τους φέρει και τα αναμενόμενα ποσοστά ψάχνουν για το τάλεντ σόου «X Factor». Προτάσεις έχουν κάνει σε Βανδή, Βίσση, που μάλλον δύσκολα θα πειστούν. Πάντως δοκιμαστικά έκανε η Βανέσα Αδαμοπούλου που δεν ενθουσίασε, ενώ κρούσεις για την κριτική επιτροπή έχουν δεχθεί ο Θεοφάνους και ο Ψινάκης! Δοκιμαστικά στην παρουσίαση έκανε ο ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης που δεν τα πήγε καθόλου  άσχημα!
Σειρές: Περισσότερες κωμωδίες θέλει το κοινό γι’ αυτό και προχωράνε σε αυτή τη λογική. Οικειοθελή αποχώρηση από τον Ρώμα που πιστεύει πως δεν στήριξαν τη σειρά του όσο έπρεπε. Οριστικό τέλος βάζουν στον καθημερινό Έρωτα που ψάχνουν κομεντί ή κωμωδία για να τον αντικαταστήσουν. Συνεχίζει για 2η σεζόν το Φίλα το βάτραχό σου, θα επιστρέψουν για να ολοκληρωθούν οι κομμένες Γιούγκερμαν και Φάρος.
Εξασφάλισαν και τον 3ο κύκλο του Prison Break, ενώ ψάχνουν και άλλες ξένες σειρές για το Prime 11 όπως το έχουν ονομάσει.
Από τις καινούριες ποντάρουν πολλά στην επιστροφή της Ράντου στην κωμωδία «Εργαζόμενη Γυναίκα», ενώ έτοιμα επεισόδια έχουν από το «Ιατρικό Απόρρητο». Τώρα, υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις δραματικές. Πρόταση έχει κάνει ο Μανουσάκης για καινούρια σειρά, σκέψεις για να δώσουν το ok στον Μαρκίδη για το «Χωρίς Όρια», δεσμευμένη έχουν και την Κάκια Ιγερινού που φέρεται να ετοιμάζει τη Λωξάντρα που μάλλον θα την αφήσουν να την κάνει για την ΕΡΤ. Στο συρτάρι και η σειρά «Οι Δρόμοι της Οργής» της Μεταξάκη που μάλλον πάει για τον ALPHA.
Αυτά προς το παρών. Για ότι νεότερο φυσικά εδώ θα είμαστε για να τα πούμε!!!
-------------------------------
POST MMEΣA ΣΤΟ POST
-------------------------------
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που έβγαλαν μέσα στο Μάη το «Γεια σου Δαρβίνε». Είναι ένας τρόπος να δοκιμάσουν κατά πόσο μπορεί να πουλήσει ένα σόου. Κι απ’ αυτό θα εξαρτηθούν αν αντέχει το κοινό τα μεγάλα σόου!

ΚΟΥΙΖ: Που έχουμε ξαναδεί το συγκεκριμένο κόνσεπτ του «Γεια σου Δαρβίνε»;

38 comments:

Laplace said...

καλα h μελετη ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ουτε για τα μονολεπτα δελτια..χαχαχα

scoob said...

"POST MMEΣA ΣΤΟ POST"
μπλα μπλα μπλα μπλα......

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μόνο εσύ θα το σχολίαζες κιόλας.....


Μπράβο, μπράβο Μ....

ΥΓ: βαριέμαι να διαβάσω το post σου, σόρρυ.....

[2]

Anonymous said...

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ
1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ
2) ΜΠΑΣΤΑ
3) ΦΑΡΜΑΚΗ
4) ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
5) ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ
ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΙΡΙΑΛ

media_blogger said...

καλησπέρα mmexer!Σου ειχα γράψει και στο προηγούμενο post αλλά μάλλον δεν το ειδες...για το moment of truth μάλλον προορίζεται ο φερεντίνος γιατί ο μικρούτσικος δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τον Λάτσιο.κατα τα άλλα είσαι άκρως ενημερωμένος.Για alter,alpha πότε θα έχουμε νεα?

πατρινια said...

malista malista!
koinws pali m@l@kies tha doume k thn epomenh xronia ston ant1...
ante na doume ta alla an exoun tpt ths prokophs.... amfivallw!!!!

b|a|s|n\i/a said...

στο 'χω ξαναπεί. πάλι καλά που έχουμε και σένα. δεν αναγνωρίζω όλα τα ονόματα σειρών και προσώπων, αλλά όταν τα πετυχαίνω στο ζάπιν, ααααα κάπου το 'χω ξανακούσει αυτό. λολ. καλό βράδυ!

ctrl-alt-backspace said...

Νομίζω το έχω το quiz. Δεν ήταν παιχνίδι της εκπομπής "Κατάλληλο για όλους"; Η Δρούζα νομίζω την παρουσίαζε.

ctrl-alt-backspace said...
This comment has been removed by the author.
ctrl-alt-backspace said...

Έκανε και ο Αρναού κάτι παρόμοιο στο "Πολύ την Κυριακή", με ζευγάρια. Καμία σχέση με τον Δαρβίνο αλλά το θυμήθηκα.

Anonymous said...

Εύκολο. Το 1999 στον Alpha η Δρούζα παρουσίαζε το ίδιο ακριβώς τηλεπαιχνίδι με άλλο όνομα. Δεν θυμάμαι το όνομα, θυμάμαι όμως την Πωλίνα Σαντάλοβα (αργότερα Σανταλοβάκη) με έναν παπαγάλο και μιά υδρόγειο σφαίρα!

Anonymous said...

Για τις ενημερωτικές εκπομπές δεν είπατε τίποτα. Κόπηκαν σχεδόν όλες. Τα ίδια και του χρόνου;

If...ιγένεια said...

Μια ζωή μπούρδες δεν βλέπουμε?

marianaonice said...

Καλή Κυριακή και σ΄ ευχαριστώ και πάλι για τη διασκεδαστική σου ενημέρωση!!

mmexer said...

@ laplace78
lol το ξέρω, την θυμάμαι πόσο χάλια ήταν στα μονόλεπτα του ΑΝΤ1 χαχαχα

@ scoob
είναι μπλα μπλα το ποστ-μέσα-στο-ποστ; Σαν δεν ντρεπόμαστε που σου δίνω και πληροφορίες χαχαχαχα

mmexer said...

@ Ντιάνα Τζεμπρίν
Ή όλες μαζί!!! χαχαχα Η Σκορδά και η Χρηστίδου είχαν κάνει και πέρσι δοκιμαστικό στον ΑΝΤ1 πλάκα πλάκα χαχαχα

@ media blogger
Νομίζω πως ο Φερεντίνος δεν θα 'περνε ένα τέτοιο μεγάλο ρίσκο. Άλλωστε δεν λήγει και το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 τον Ιούνιο; Για πες εσύ που ξέρεις καλύτερα τα συμβόλαια :)

mmexer said...

@ patrinia-xristiniw
Ε ναι, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει πάντα χάλια πρόγραμμα. Το μόνο καλό σε όλα αυτά είναι το Χιούμαν Τέτρις που πιστεύω θα χει πλάκα και η Ράντου. Μόνο!

@ b|a|s|n\i/a
λολ αυτά δεν θα τα 'χεις ακούσει γιατί είναι αυτά που δεν έρχονται. ούτε καν διαφήμιση δεν έχει παίξει.

mmexer said...

@ MinusTV
είσαι αστέρι. Αυτό έχω να πω! Εύγε και πάλι εύγε. Μόνο εσύ κι εγώ θα μπορούσαμε να θυμόμαστε ένα τέτοιο σόου χαχαχα Το θυμάμαι κι εγώ αυτό με τον Αρναούτογλου. Δεν του κατσε όμως η φάση.

@ Anonymous
όοοοοοοοολε!!! Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την σωστή απάντηση του κουίζ!!! :)

mmexer said...

@ Anonymous
Α! ναι, δεν έχω γράψει τις Αποδείξεις που συνεχίζονται. Δεν προτίθενται πάντως να κάνουν άλλη εκπομπή ενημερωτική και το Σαββατοκύριακο πάλι, αμφίβολο είναι.

@ if.. ιγένεια
Στα τόσα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης ελάχιστα μπορεί να θυμόμαστε ακόμη ως καλά!

mmexer said...

@ marianaonice
χαίρομαι που σε ενημερώνω και σε διασκεδάζω ταυτόχρονα :)

ΣΠΙΘΑΣ said...

"σατιρική εκπομπή με Ζουγανέλη Μπουλά και Σταρόβα που μέχρι στιγμής δεν ευδοκιμούν!"
......
Αυτό θα τόβλεπα, πιστεύω.
Αυτό δεν προχωράει??!!!

όλα ανάποδα, ρε γμωτο !
Καλημέρα!

ctrl-alt-backspace said...

Το βρήκα; ή κερδίζει ο αποκάτω που είπε κανάλι και χρονιά;

Ασκαρδαμυκτί said...

Aν δεν βάλουν τον Τσίπρα να εκφωνεί τις ειδήσεις, εγώ δεν ξαναβλέπω ΑΝΤ-1

Sideras said...

Απόψεις: Ο Αρναούτογλου χάλια,χαλια, δεν το συμπαθώ με τίποτα!!
Η Μελέτη ένταξη στην κομμάρα της ,αλλά το παλεύει με τόση επιθετικότητα και έχθρα. Απάνω της. Η Δρούζα τι έπαθε το τελευταίο χρόνο ιδίως ,βγάζει τον άλλο της εαυτό; Γαλήνη ,αγάπη ,ομόνοια ,το προσωπείο της Αλιμπέρτη. Βλέπετε Θέμο, το νινί τραβάει ,μα τραβάει… καράβι.
Κατά αλλά…. , τι να πω πολύ λίγη tv βλέπω : )
Καλησπέρες mmexer

Anonymous said...

h xrousalla giati den ypografei akoma me alter?mhpws sto marousi metaniwsan kai th theloun telika?(MEDIA)

Anonymous said...

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΔΡΟΥΖΑ, Η ΣΑΝΤΑΛΟΒΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΝΤ1 ΠΑΤΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΣΚΕΡΤΣΑΚΙΑ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΝΤΟΥ, ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, Ο ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΒΛΕΠΩ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟ(ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΓΚΑ), ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΡΙΑΛΙΤΥ ΧΛΩΜΟ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ, ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ MEGA ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΜΕ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΙΡΙΑΛ 40% ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΙΟ ΑΝΟΔΙΚΑ ΣΕ ΤΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΟ LAS VEGAS ΑΠΑΝΩΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΚΡΟΟΥΛ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΣΕΞ, ΛΕΣΒΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ) ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΜΑΝ(ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΕΙΟ)ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ;, ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ Ο ΛΑΚΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΤΣ, Η ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ Η ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΑΜΑΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ LAS VEGAS ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΕΙΡΑ;
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΥΣΙΚΑ MEGA ΘΑ ΔΩ
Υ.Γ. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

mmexer said...

@ σπίθας
Το παλεύουν είναι σε συζητήσεις. Μάλλον δύσκολο το βλέπω γιατί ο Ζουγανέλης ανέλαβε επιτελική θέση στη ψηφιακή της ΕΡΤ. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις. Μακάρι να προχωρήσουν οι συζητήσεις.

@ MinusTV
α! έπρεπε να βάλω και δώρο; χαχαχα αλλά ναι, φυσικά και ήσουν ο πρώτος οπότε κερδίζεις εσύ:)

mmexer said...

@ aσκαρδαμυκτί
αυτό θα είχε όντως ένα ενδιαφέρον. Αλλά εγώ θα τον προτιμούσα να εκφωνεί το δελτίο του ΣΤΑΡ χαχαχα

@ sideras
Έχει γίνει αφόρητος ο Αρναούτογλου.
Δεν πειράζει που βλέπεις λίγη τιβί. Εδώ είμαι εγώ χαχα

mmexer said...

@ anonymous
Θα υπογράψει -αν δεν υπέγραψε- Δύσκολα θα εγκαταλείψει τη σιγουριά του ΑΛΤΕΡ για την κατρακύλα του ΑΝΤ1

@ Ντιάνα Τζεμπρίν
ω! εύγε για τη απάντηση στο κουίζ! :) συμφωνώ με όλα όσα λες!!!! Δύσκολα θα ανακάμψουν τα ριάλιτι. Με καμία δύναμη όσες πιέσεις κι αν δέχεται δεν θα συνεχίσει ο Λαζόπουλος. Άμα είναι να τους κάθονται οι επαναλήψεις να δεις που δεν θα ξαναδούμε καινούριο πρόγραμμα στον ΑΝΤ1. Ελπίζω η Ράντου να είναι καλή. Στηρίζω πολλά σ αυτήν χαχαχα

osela said...

στο 321 του ΑΝΤ1 ισως? κατι τετοια χαζα δεν είχε κι αυτό?

mmexeraki μια χαρά σε βρίσκω. τί να πω, ο ΑΝΤ1 εχει παρει τον κατηφορο...παλι καλά που έχει ξενες σειρές

purple said...

η Μελετη δεν αντεχετε σε καμμια ζωνη.. ο ρωμας να παει στο καλο γιατι ελεος πια να παιζει τον ιδιο χαρακτηρα... το θετικο ειναι η επιστροφη της Ραντου!!!

Anonymous said...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟ LAS VEGAS, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΛΕΣΒΙΕΣ ΝΑ ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ, ΣΚΗΝΕΣ ΣΕΞ, ΤΗΝ ΧΙΛΤΟΝ(ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ), ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΜΕ ΟΛΑ ΦΟΛΑ ΠΑΡΤΙΔΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ(ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΣΕΙΡΕΣ), ΤΟ SWAN ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, ΤΟ Prison Break, ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΒΙΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΤΟ LAS VEGAS ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΖΑΧΟ ΔΟΓΚΑΝΟ, ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΚΕΡΤΣΑΚΙΑ Η ΣΕΦΕΡΛΗ Η ΑΜΑΝ, ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΩΣ, ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, ΑΔΙΚΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΠΟΤ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ 7 Η ΑΜΑΝ Η ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΤΟ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΙΟ Η ΤΟ Η ΑΓΑΠΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ(ΟΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ), ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ Imagine, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ(ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ)ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: Η ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ Η ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ. ΤΟ Alias ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΑΜΟΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ: ΤΗΝ ΣΩΣΩ, ΤΟΝ ΧΛΑΠΑΤΣΑ, ΤΟΝ ΔΑΓΚΑ, ΤΟΝ ΠΩΠΟΤΑ, ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ, ΤΗΝ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ(Anyway), ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΜΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΜΙΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ YouTube ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΕ Search, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΟΛΑ 7 ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΟΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ DVD Η ΓΑΛΑΖΙΟ Η ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΟ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΥΤΑ

mmexer said...

@ osela
τώρα που το λες το 321 είχαν προσπαθήσει κι εκεί να κάνουν κάτι αλλά μόνο με γυναίκες. Αλλά εγώ ζητούσα τη Δρούζα που είναι ακριβώς το ίδιο

@ purple
Κι είναι το μόνο κ είμαι σίγουρος πως θα πάει καλά γιατί ξέρει να μετρά τα βήματά της η Ράντου.

mmexer said...

@ Ντιάνα Τζεμπρί
Γιατί προσπαθούν να δημιουργήσουν το Prime 11 τη ζώνη δηλαδή που θα έχει μόνο ξένες σειρές. Και να κόψουν μια ξένη σειρά πάει να πει πως απέτυχαν πλήρως. Πέφτει κι άλλο το κύρος τους ως κανάλι. Άλλο αν δεν το ξέρουν αυτοί πως έχουν ξεφτιλιστεί.

Anonymous said...

ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΤΟ LAS VEGAS ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ 6-9%, ΤΟ PRISON BREAK ΕΙΧΕ 25ΑΡΙΑ, ΤΟ LOST 20ΑΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Η ΤΟ Dexter Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΤΟ LAS VEGAS ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΟΤ, ΑΔΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΑΔΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΚΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ Η ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΛΟΚΕΣ, ΤΟ LAS VEGAS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΤΟ 321 ΗΤΑΝ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ 1994 ΗΜΟΥΝΑ 3 ΧΡΟΝΩΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΡΒΙΝΟ, ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΗΣ ΔΡΟΥΖΑ
ΑΣΧΕΤΟ: Ο ΠΕΡΡΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΩ, Ο ΠΕΡΡΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗ ΤΟ 1992 ΚΑΙ ΤΟ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ Alpha ΤΟ 2003 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΤΡΑ, ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΒΩΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ, ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ 10Η ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΟ 2003-2004 ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΚΕΙΝΗ

mmexer said...

@ Ντιάνα Τζεμπρίν
Δεν μπορείς να πεις πως εχουν αποτύχει. Δεν είναι εύκολο να ξεκολλήσουν από τη συνείδηση του κόσμου το κανάλι της οικογένειας που ήταν ο ΑΝΤ1. Είναι στόχος 3ετίας να προσεγγίσουν τα νεανικά κοινά. Και το Las Vegas κάνει 12% στα νεανικά κοινά που τους ενδιαφέρουν. Γι' αυτό δεν το κόβουν.

Anonymous said...

και εγω απορρω ρε παιδια.εχεις τοσες επιλογες απο σειρες εξωτερικου και πας και διαλεγεις οχι ακριβως μια κακη σειρα,αλλα μια σειρα που δεν συμβαδιζει με τα γουστα των ελληνων τηλεθεατων.γιατι το LAS VEGAS ειναι too much αμερικανια...
παντως του χρονου στον ΑΝΤ1 λενε οτι θα υπαρχουν αρκετες ξενες σειρες.μακαρι...γιατι ξενες σειρες πια στην prime time δεν βλεπεις και συχνα.
κανω παραγγελια παντως:
csi,desperate housewives,heroes,the simpsons,family guy,gossip girl,supernatural.
ευτυχως που ξεφευγει και ενα καναλι απο το οικογενειακο στυλακι.
πιστευω οτι οι νεοι εχουν βαρεθει πλεον τις ελληνικες παραγωγες,γι αυτο το ριχνουν σιγα σιγα στις ξενες σειρες & ταινιες.

mmexer said...

@ anonymous
csi ΕΤ1, ΣΚΑΙ
desperate housewives ΕΤ1
heroes ΑΛΤΕΡ
παίζουν οι σειρές!! φάμιλι γκάι θα ήταν μια καλή επιλογή αλλά πολύ αμερικανιά νομίζω όπως και οι σίμπσονς!

jahmelakahana said...

Harrah's Casino & Racetrack - Mapyro
Harrah's Casino 충청북도 출장마사지 & 포항 출장마사지 Racetrack - Las Vegas. 777 Harrahs Blvd, Las Vegas, 부천 출장마사지 NV 89109, 파주 출장안마 USA. See map. See map. 777 Harrahs 오산 출장안마 Blvd, Las Vegas, NV