Tuesday, May 13, 2008

Έκτακτο R.I.P.: Λογοκρίθηκε ο Κούλογλου;



Είδατε τελικά που οι εκπομπές που κόβονται είναι επίκαιρες; Όχι για να μην λέτε που τις θυμήθηκα τις προηγούμενες! Και πάνω που είπα τέλος με τις εκπομπές…. να σου η ΕΡΤ να κάνει το θαύμα της και να κόβει τις εκπομπές του Κούλογλου «Θεματική Βραδιά» και «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα»
Όταν κόβεται μια εκπομπή σε οποιοδήποτε κανάλι «χέστηκε η φοράδα στο αλώνι». Όταν όμως κόβεται μια εκπομπή στην ΕΡΤ, γίνεται μέχρι και ερώτηση στη Βουλή! Να θυμήσω απλά πως και για την απομάκρυνση της Δάφνης Μπόκοτα από την παρουσίαση της Γιουροβίζιον είχε γίνει ερώτηση στη Βουλή!
Κατ’ αρχήν θεωρούμε απαράδεκτη τη στάση του Παναγόπουλου πως την έκοψε γιατί δεν του άρεσε. Ε καλά, αφού εσύ παίρνεις τις αποφάσεις και αυτοαποκαλείσαι «ο ένας και μόνος καναλάρχης» γιατί πληρώνει τόσους συμβούλους η ΕΡΤ; Για να κάνουν ηλιοθεραπεία έξω απ’ το Ραδιομέγαρο;
Για να μην γεμίσουμε το χώρο του blog με τις ανακοινώσεις, προτιμήσαμε να κάνουμε κάποιες εικασίες με μια πιο ψύχραιμη ματιά:
Μήνες τώρα προβλημάτιζε τους ιθύνοντες της ΕΡΤ το θέμα πως ενώ η ΕΤ3 έχει χαμηλότερο μπάτζετ από την ΕΤ1, περνάει την ΕΤ1 στο σύνολο τηλεθέασης! Άρα κάποιες εκπομπές έπρεπε να κοπούν. Ενδεχομένως, σε αυτές τις αλλαγές να ήταν και η εκπομπή του Κούλογλου. Αν ισχύει το παρασκήνιο αυτό, ίσως γι’ αυτό να μην έδιναν άδεια και στον Κούλογλου για το ρεπορτάζ στην Κίνα.
Από την άλλη όμως, η ΕΡΤ ποτέ δεν έκοψε μια εκπομπή πριν τελειώσει η σεζόν κι αυτό δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Η προγραμματισμένη εκπομπή της Πέμπτης, αφορούσε τη «Γενιά των 700 ευρώ», άρα η ΕΡΤ είχε «κυβερνητικό» λόγο να κόψει την εκπομπή, δηλαδή να έχουν λογοκρίνει την εκπομπή. Αν ισχύει, τότε ο Ρουσόπουλος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις και να παύσει τον προσωπικής του επιλογής πρόεδρο της ΕΡΤ!
Σχετικά με την εκπομπή, η Θεματική Βραδιά ήταν μια ωραία εκπομπή με το πιο «δημοσιουπαλληλίστικο» στήσιμο. Είχαν ένα κόνσεπτ (είναι εισαγόμενη η ιδέα της εκπομπής) το οποίο αν το αξιοποιούσαν όπως έπρεπε, σίγουρα δεν θα έπεφτε στο 1% η εκπομπή. Για να το πω αλλιώς, είχα δει πολλά ενδιαφέροντα θέματα, κυρίως την περσινή σεζόν, αλλά η εκπομπή ήταν τόσο άνευρη που μπορούσες να αλλάξεις κανάλι στο πρώτο εικοσάλεπτο!
Το ΡΧΣ ήταν μια πιο καλοστημένη εκπομπή. Αλλά έπρεπε να δεις πολλές επαναλήψεις παλαιότερων εκπομπών, (έπαιζε από το 96 στην ΕΡΤ) μέχρι να κάνουν μια καινούρια εκπομπή.
Την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη δεν θα τη μάθουμε ποτέ. Αλλά μάλλον είναι κάπου στη μέση: Σίγουρα έπαιξε το ρόλο της η εκπομπή για τη γενιά των 700 ευρώ και οι γενικότερες αλλαγές που επιχειρούνται για την αλλαγή της ΕΤ1, «έφαγαν» την εκπομπή.
Πάντως, αν έβλεπαν την εκπομπή όσοι κατηγορούν την ΕΡΤ, σίγουρα δεν θα έκανε μέσο όρο 3%! Ο Κούλογλου και οι εκπομπές του δεν θα χαθούν. Ο δρόμος προς τον ΣΚΑΙ είναι ανοιχτός για τον πολύ καλό δημοσιογράφο.


Aπό το satiriko blog

48 comments:

Anonymous said...

Ακούγεται ότι η απομάκρυνση έγινε λόγω του ντοκιμαντέρ για τον Πούτιν.
Βέβαια αυτό προβλήθηκε πολύ καιρό πριν, αλλά η κυβέρνηση ενοχλήθηκε μόνο όταν ο Λαζόπουλος παρουσίασε μικρό απόσπασμα στην εκπομπή του από την εκπομπή του Κούλογλου (αν και τώρα πρέπει να λέγεται Τονπούλογλου).
Λογικό διότι η "Θεματική Βραδια" είχε 4-5% τηλεθέαση ενώ ο Λαζόπουλος 54-55%.
Ο Καραμανλής δεν ήθελε να έχει εμπόδια τώρα που ξεκινάει μπίζνες με την Ρωσία (με την Κίνα ξεκίνησε 3 χρόνια πριν).
Η απομάκρυνση του Κούλογλου ήταν απαράδεκτη (το ΔΣ της ΕΡΤ το έχουμε διακοσμητικό), αλλά προσωπικά μου άρεσε η διακοπή της εκπομπής του γιατί τα θέματα παρουσιάζονταν μονομερώς (και όταν δεν ο έκανε αυτό, παρουσίαζε τους φέροντες την αντίθετη - κακή άποψη σαν άτομα που δεν έχουν σώας τας φρένας και αντιμετωπίζοντας τα ειρωνικά) και με πολύ εμπάθεια. Αυτό δεν είναι καλή δημοσιογραφία. Δεν είναι καν δημοσιογραφία.

b|a|s|n\i/a said...

υπάρχει αντίστοιχο εσρ για αυτά;
ή απλά είναι για να δίνουν κάτι πρόστιμα, πολλές φορές, σαχλά;
τα καλά τα παλικάρια ξέρουν και άλλα μονοπάτια. καλό ξημέρωμα!

Strahd said...

Για άλλη μια φορά έδειξε το πόσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ είναι αυτή η κυβέρνηση. Αρχίσαμε να λογοκρίνουμε δημοσιογράφους... Να δω τι άλλο θα αρχίσουμε να λογοκρίνουμε...

patsiouri said...

Aν το ψάξεις με δικηγόρο, Συνήγορο κτλ, έχεις δικαίωμα να ΜΗΝ πληρώνεις την ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ εφ'όσον δεν ενδιαφέρεσαι να παρακολουθείς κρατικά κανάλια αφού είναι για τον πούτσο.
Ν'αρχίσουμέ όλοι σιγά-σιγά???

patsiouri said...

Aν το ψάξεις με δικηγόρο, Συνήγορο κτλ, έχεις δικαίωμα να ΜΗΝ πληρώνεις την ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ εφ'όσον δεν ενδιαφέρεσαι να παρακολουθείς κρατικά κανάλια αφού είναι για τον πούτσο.
Ν'αρχίσουμέ όλοι σιγά-σιγά???

mmexer said...

@ maroulakos
Είχα ακούσει αυτό το ενδεχόμενο με τον Λαζόπουλο αλλά πάλι χλωμό μου φαίνεται μια εκπομπή να κόβεται επειδή προβάλλεται μέσω μιας άλλης. Φυσικά, μιλάμε για την ΕΡΤ οπότε ποτέ δεν ξέρεις!!!!
Πάντως, στα όσα λες για την εκπομπή θα συμφωνήσω γιατί ήταν μάλλον μια αριστερίστικη εκπομπή παρά μια αντικειμενική! :(

mmexer said...

@ b|a|s|n\i/a
Δυστυχώς, επειδή είναι κρατικό κανάλι... το ΕΣΡ δεν ασχολείται και πολύ μαζί του. Δεν είναι και τρελλοί...! :)χαχαχα

@ strahd
Τα blogs μήπως; Γιατί έχουν αρχίσει να ανησυχούν και μας βλέπω στον καιάδα :)

mmexer said...

@ patsiouri
Η ΕΡΤ πιστεύω πως έχει το καλύτερο πρόγραμμα με τον χειρότερο προγραμματισμό και το χειρότερο στήσιμο παραγωγών.

Πάντως θεωρώ απαράδεκτο το ανταποδοτικό τέλος οπότε θα 'πρεπε να κάνουμε σίγουρα κάτι γι' αυτό!

Ασκαρδαμυκτί said...

Εγώ, πάντως, εμπιστεύομαι την κρίση του Ρουσόπουλου... βεβαίως, βεβαίως!

Strahd said...

@mmexer
Καλό αυτό πήγε κάτι να γίνει αλλά το σταμάτησαν. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω. Αν τολμήσουν να το κάνουν τότε μας βλέπω όλους με πανό και διαδηλώσεις. Ρε συ ούτε χούντα να είχαμε...

Leviathan said...

de pame kala genika...oti mas enoxlei to kovoume...eleos...

Anonymous said...

Κόβουν σοβαροπρεπείς εκπομπές, κάποια ανόητα τηλεοπτικά κατασκευάσματα δεν τα κόβουν. Μπράβο που έπιασαν τα ξίφη τους στο Ράδιο Αρβύλα αλλά γιατί δεν θα μπορούσε ο κύριος Κούλογλου να τα έλεγε στον Θέμο, ή στον Λαζόπουλο για να τον ακούσει ο κόσμος. Θυμηθείτε την αποπομπή του Τάσου Δούση από τον Alpha το 2006 που είχε την καταπληκτική εκπομπή ''Εικόνες'' με τα ταξίδια, τώρα δεν του δίνουν δουλειά. Κόβουν αξιόλογα προγράμματα. το Las Vegas που έχει τσόντα και βία γιατί δε το κόβουν και να βάλουν κανένα ιστορικό σίριαλ στον ΑΝΤ1 με τους κωλοαμερικάνους που μπλέξαμε, γιατί δεν παρεμβαίνει το ΕΣΡ στις ειδήσεις του Star με τα σούργελα και τις τσουλάρες, γιατί δεν κόβει τα Σφηνάκια που είναι κονσέρβα, το SuMuSu που δεν το βλέπει κανείς, τις καλύτερες εκπομπές κόβουν ενώ τις φρικτές τις αφήνουν. Ο ΑΝΤ1 είδατε μόνο την κυρία Προέδρου άφησε, μέχρι και την Σάντυ Κουτσοσταμάτη έδιωξε ο Κυριακού για να βάλει την Μαρί στο πρόγραμμα, ο ΑΝΤ1 μόνο τα χαζοαμερικάνικα πρότυπα θέλει, να βάλει καμιά καλή σειρά σε επανάληψη. Ο Alpha θυμάστε με τον Χατζηνικολάου που έκοψε Θέμο, του βρήκαν στέγη, επειδή έχει κονέ με την κυβέρνηση(από το DVD of corrs) και τον Μάκη(που έχει αποκαλύψεις of corrs). Τους μεγαλοστάρ τους αλλάζουν στέγη. Τους σοβαρούς τους αφήνουν στην αφάνεια. Για χάρη της AGB τα κάνουν οι καναλάρχες. Αφήστε σοβαρά προγράμματα στο κουτί μπας και ο κοσμός ανοίξει τα μάτια και το μυαλό

Skouliki said...

το πως λειτουργει η λογοκρισια και πανω σε ποιους κανονες αδυνατω να το καταλαβω ....

purple said...

το καλυτερο προγραμμα δεν το εχει (κατα τη γνωμη μου) αλλα τον χειροτερο προγραμματισμο σιγουρα!!!

πατρινια said...

ka8e fora pou akouw to onoma rousopoulos me pianoun ta diaolia m... fantasou ti pathainw otan ton vlepw kiolas!!!! (ti m ton evales prwth mourh?) ksexnaei pws htan k autos kapote dhmosiografos? tha tou arese na ton logokrinane? alla den eixe tetoio provlhma! sto glupsimo einai manoula o paliofasistas!
oriste! sugxusthka pali! :-P

osela said...

ο κούλογλου και οι εκπομπές του είναι ίσως η πιο αξιόλογες. ΄ξενυχτούσα τις πέμπτες για το ρεπορταζ χωρις συνορα, πήγαινε 1 η ώρα και δεν το καταλάβαινα. ειλικρινά είναι απώλεια παιδείας κι ενημέρωσης η έλλειψη της εκπομπής. και απαράδεκτο το "κοψιμο" της σαν ενεργεια.
κριμα, και πιο πολύ κρίμα για οποιον δεν την εβλεπε.

(έχεις πρόσκληση)

cinderella said...

Eγώ πάντως αυτό που άκουσα είναι αυτό που αναφέρεις κι εσύ στις εικασίες σου. Κόπηκε η εκπομπή εξαιτίας του αφιερώματος για τη γενιά των 700 ευρώ και επειδή το αποτέλεσμα της εκπομπής που θα έβγαινε για την Κίνα τους χαλούσε κάμποσο. Αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε κι εγώ δεν ξέρω τι είναι. Κρίμα πραγματικά!

Anonymous said...

Δεν κόπηκε για αυτό τον λόγο σταχτοπούτα.
Η ΕΡΤ με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι θα μεταδοθεί αυτή η εκπομπή την Πέμπτη 22 Μαϊου.
Επομένως δεν υπάρχει θέμα λογοκρισίας.

Laplace said...

xaxaxa foberh h eikona tou gebels file..axaxa

scoob said...

κανένα σχόλιο...
...just γεια(!)

mmexer said...

@ ασκαρδαμυκτί
Ε τότε αφού την εμπιστεύεσαι θα έπρεπε να δεχθείς την πρόταση για εφημερίδα. Θα κάνεις καριέρα αν εμπιστεύεσαι το Ρουσόπουλο χαχα

@ strahd
Δεν τους παίρνει να το συνεχίσουν κατά των blogs γιατί είμαστε πιο ειλικρινείς απ' αυτούς! :)

mmexer said...

@ leviathan
Αυτό εννούν με τον τίτλο Νέα Δημοκρατία. δηλαδή δεν είναι όπως την ξέραμε εμείς είναι με τα δικά τους μάτια χαχαχα

@ diana jebrin
Κοίτα αυτό που λες ισχύει εν μέρει. Δηλαδή είναι επιχειρήσεις τα κανάλια. Και ότι δεν πουλάει κόβεται. Βαριόμουνα πολύ τις Εικόνες :) χαχαχα
Το ΕΣΡ θα έπρεπε να παρέμβει στον τρόπο που προβάλλονται κάποια προγράμματα. Δηλαδή δεν μπορείς να λες Ειδήσεις αυτό το πράγμα του ΣΤΑΡ.
Μάλλον ο κόσμος πρέπει να αλλάξει τηλεοπτικές συνήθειες και σιγά σιγά έχει μάθει να διώχνει τη σαβούρα! Είμαστε σε καλό δρόμο!

mmexer said...

@ skouliki
μαζί σου γι αυτό και το ερωτηματικό. Γιατί πχ οι Λυριτζής Οικονόμου κράζουν πολλές φορές τη ΝΔ αλλά ποτέ δεν τους έκοψαν ή τους έκαναν συστάσεις. Εχουν άλλοθι την τηλεθέαση αφού κάνει τα υψηλότερα νούμερα στην ΝΕΤ. Άρα μάλλον θύμα προγραμματισμού πήγε ο Κουλογλου.

@ purple
Δηλαδή οι 2 απ' τις 3 ελληνικές σειρές που είχε η ΕΡΤ αν ήταν σε άλλο κανάλι θα έκαναν σίγουρα 30άρια και θα μιλάγαμε για επιτυχία. Και το Lost θα έκανε πιο καλά νούμερα. Άρα κάτι πάει στραβά!

mmexer said...

@ patrinia-xristiniw
Τον έβαλα πρώτη μούρη γιατί αυτός ευθύνεται για την κατάντια της ΕΡΤ. Και για τη Δρούζα που είναι ΚΑΙ ΞΑΔΕΛΦΗ του Αλογοσκούφη, έτσι για να μην ξεχνιόμαστΕ :)

@ osela
Ε δεν θα χαθούνε οπότε κάπου αλλού θα της βλέπουμε. Εμένα μου άρεσε και η επιλογή ξένων ντοκιμαντέρ που πρόβαλλε!

mmexer said...

@ cinderella
Ντάξει εγώ στις εικασίες που έβαλα είναι τις απόψεις του Κούλογλου που αν ισχύουν ζούμε πράγματι τη Νέα Δημοκρατία: τη δημοκρατία όπως την αντιλαμβάνονται αυτοί

@ maroulakos
Άρα αυτό με τον Λαζόπουλο λες; Ε τότε να σταματήσει να αναπαράγει γιατί κάνει κακό στις άλλες εκπομπές ο Λάκης χαχαχα

mmexer said...

@ laplace78
ναι όντως το καλύτερο σκίτσο που κυκλοφορεί για την περίπτωση χαχαχα

@ scoob
ωωωωωωωωωωωωωωωωω! Τι τιμή είναι αυτή!!! :) Γεια!!!!
Από Μ... :) χαχαχα

ctrl-alt-backspace said...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκπομπές του Κούλογλου δεν είχαν φυσικό θάνατο όπως πέθαναν οι υπόλοιπες που έθαψες.
Δε πειράζει όμως. Σας έμεινε η "Καλομοίρα χωρίς σύνορα"* για να γεμίζει το πρόγραμμα της ΕΤ1, της ΝΕΤ και ότι περισσέψει στην ΕΤ3. Αυτά έχουν τα νούμερα (τηλεθέασης και άλλα...)

*http://www.mediablog.gr/?p=2390

ctrl-alt-backspace said...

To "ότι" της ΕΤ3 θέλει και ένα κόμμα μετά το ό. ό,τι. Σε πρόλαβα αυτή τη φορά mmexer.

mmexer said...

@ MinusTV
Μίλησαν όλοι μίλησαν κι οι κώλοι.

Που έχετε καταντήσει το ΡΙΚ παράρτημα του ALPHA Ελλάδος και μεταδίδει ριάλιτι με παιδιά, κλαψοεκπομπές, και τιβιτιγκλόν με καλεσμένους την Βέντη και όλα τα σούργελα. Μιλάμε για ποιότητα στο κρατικό κανάλι όχι αστεία! :)

"φυσικό θάνατο όπως πέθαναν"
πλεονασμός χαχαχαχαχαχα

Aviator said...

Καλησπέρα. Εγώ αυτή τη στιγμή βλέπω στον A την εκπομπή "Εικόνες" με αφιέρωμα στην Κίνα. Δεν γνωρίζω τί παίχτηκε με τις εν λόγω εκπομπές..

scoob said...

"ωωωωωωωωωωωωωωωωω! Τι τιμή είναι αυτή!!!"

ναι ναι ειμαι επιτιμος επισκεπτης σου....λολ


"Από Μ... :)"

χαχαχαχαχαχαχαχαχα
θες να την ακουσεις μου φαινεται παλι.....

[31]-> ε θα εσκαγα

irene said...

η ερτ παίζει καινούρια επεισόδια απο ξένες σειρές που κάνουν θραύση (lost,desperate housewives) κ μόνο όταν παίξουν ως επανάληψη σε άλλους σταθμούς μαθαίνεται.
για τον πούτιν κ αμπράμοβιτσ έκανε αφιέρωμα κ άλλος σταθμός νομίζω κ είχε πιο απήχηση..

Anonymous said...

Γειάσου μιξεράκι...ούυυφ το διάβασα και το άκουσα και γώ..αυτό τι το άκουσα...το ακούω μέρες τώρα έχει βουίξει ο τόπος μιλάμε..αλλά και πως να μη βουίξει;;..για μένα αυτό είναι απλώς απαράδεκτο...και αίσχος...μόνο αυτό..με έχει γεμίσει με τόση λύπη όλο αυτό που δε ξέρω τί να πώ...άλλο..αναρωτιέμαι ΠΟΥ θα το πάμε στο τέλος αυτό το βιολί..αλλά αυτό μας αξίζει..δε μας αξίζει τίποτε καλύτερο..τέτοιοι που είμαστε....αλλά αυτή η είναι η κρατική τηλεόραση;;αυτή είναι η τηλεόραση που υποτίθεται (όπως θέλουν να μας πείσουν αυτοί)ότι ανήκει στον πολίτη,η τηλεόραση της αλήθειας και της διαφάνειας που δε 'φιμώνει'τον τύπο,που επιτρέπει την ελέυθερη έκφραση κλπ,κλπ,....ΠΟΥ στο καλό είναι ο ελέυθερος τύπος;;;που είναι η διαφάνεια;;;που είναι η αλήθεια;; απατούμε να βγούν και να μας πούν ΓΙΑΤΙ απέλυσαν έναν τόσο εξαιρετικό άνθρωπο και δημοσιογράφο....ΤΩΡΑ!...παραίτηση των κατάπτυστων (Παναγόπουλου,Γόντικα και λοιπών) ΤΩΡΑ!.....ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! Αθανασία.

Ταχυδρόμος! said...
This comment has been removed by the author.
Ταχυδρόμος! said...

Ο Rou/los είναι η ντροπή της Σύγχρονης Νεοελληνικής Ιστορίας. Λίγα λόγια και σταράτα.

Surrealist said...

Η πιο εμπεριστατωμένη άποψη... όσα παρέθεσες...

Την καλησπέρα μου, δεν έχω να προσθέσω άλλο, τα είπες μαλλον όπως έχουν και όπως συμβαίνουν.

Τσούγδω said...

Απαράδεκτη από κάθε άποψη η απομάκρυνση Κούλογλου. Τελικά η ΕΡΤ είναι μόνο για Eurovision, Παναγιωταρέα και Κοττάκη...
Μπράβο στο Ρουσόπουλο για ακόμη μία φορά. Έχω βαρεθεί να συγχαίρω αυτό το παιδί.

mmexer said...

@ aviator
Η εκπομπή που αναφέρεις κόπηκε το 2006 αν δεν κάνω λάθος και ήταν λόγω ζημιών που είχε ο ALPHA και είχε γίνει κι ένα σκάνδαλο τότε με το Χατζηνικολάου ότι παρουσίαζε μαγειρεμένα νούμερα του προϋπολογισμού :)

@ scoob
Ε μου χε γίνει συνήθεια και τώρα που σ' έχασα είχα αρχίσει να ανησυχώ λολ :) Πόσο είμαι; δεν θυμάμαι χαχαχα

mmexer said...

@ irene
Δηλαδή άμα είναι να πληρώνουμε εμείς τις ξένες σειρές και εκπομπές και να κάνουν μεγαλύτερη τηλεθέαση από ότι στην ΕΡΤ τότε δεν πάμε καλά έχουμε ζουρλαθεί λέμε! χαχαχα

@ αθανασία
Όντως πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το τι ακριβώς έγινε και αν όντως ισχύουν τα όσα λέει ο Κούλογλου γι' αυτό και τα έβαλα σαν εικασίες εγώ.

ΤΟ υψηλός κόστος πάντως δεν δικαιολογείται 500.000 ευρώ που παίρνει συν 50 χιλιάδες οι εκπομπές του. Έχω την εντύπωση πως άλλοι παίρνουν πολύ περισσότερα. Οπότε κάτι δεν πάει καλά!

mmexer said...

@ ταχυδρόμοοοοοοοοοος ! !
και να σκεφτείς πως αυτό το πράγμα λεγόταν κάποτε δημοσιογράφος. Αίσχος! Εγραψες με την ατάκα σου!

@ surrealist
Ευχαριστώ! Ήθελα να προχωρήσω παρακάτω παρά να αντιγράψω κι εγώ τα Δελτία Τύπου όπως κάνουν οι περισσότεροι.

mmexer said...

@ tsougdw
Έχει να κάνει πολλά θαύματα ακόμη. Να πάρει τον Κουίκ χαχαχα ε άντε και στον Μαλέλη εύχομαι που δήλωσε πως θέλει να πάει ΕΡΤ!

Meropi said...

Μπράβο είδες τα πράγματα με μια ψύχραιμη ματιά. Δεν παύει όμως να έχει σημασία ότι η κρατική τηλεόραση έκοψε μια ωραία και μακρόχρονη εκπομπή της. Όσο για το άλλο θέμα που θίγεις ότι δεν τη βλέπαμε, δεν έχεις δίκιο. Ίσως να μην τη βλέπαν αυτοί που έχουν τα μηχανάκια της AGB. Όμως είναι γνωστό ότι τέτοιου είδους εκπομπές έχουν ένα ιδιαίτερο κοινό. Εξάλλου γι' αυτό υπάρχει και το τέλος υπέρ της ΕΡΤ στη ΔΕΗ, για να μπορούν μερικές καλές εκπομπές να υπάρχουν ανεξάρτητα AGB.

media_blogger said...

kalispera mmexer!ta mathes gia tin eleni?

marianaonice said...

Ό,τι είχα να πω είπαν οι προηγούμενοι, εγώ απλά θα πω η τελευταία εικόνα και η στιχομυθία με το Ρουσόπουλο, όλα τα λεφτά!!!
Καλό σου βράδυ mmexer μου.

mmexer said...

@ Meropi
Ναι αλλά ακόμη κι αν δεν τα έχουν ως αυτοσκοπό χρησιμοποιούνται ως εκβιασμός από κάποιους εκεί στην ΕΡΤ!! Κι αυτό είναι κακό για καλές εκπομπές!

@ media_blogger
Ναι, μου ρθε το Δελτίο Τύπου :)

mmexer said...

@ marianaonice
Φοβερός αυτός που την έκανε! Το φιμωμένο μου της ΕΡΤ χαχαχα

Unknown said...

@diana:"Θυμηθείτε την αποπομπή του Τάσου Δούση από τον Alpha το 2006 που είχε την καταπληκτική εκπομπή ''Εικόνες'' με τα ταξίδια, τώρα δεν του δίνουν δουλειά."=> Πες τα χρυσόστομη!

Έχουμε δικτατορία ηλιθιότητας κύριοι!
Η σαχλαμάρα πουλάει, η φτήνια κι η κακογουστιά.
Το ΔΣ της ΕΡΤ αλλάζει με κάθε κυβέρνηση ή κάνω λάθος;;;

mmexer said...

κανονικά δεν αλλάζει με κάθε αλλαγή κυβέρνησης αφού έχει πενταετή θητεία. Αλλά κάθε φορά που αλλάζει κυβέρνηση τους δίνουν μια χοντρή αποζημίωση (κάτι ψωροεκατομμύρια) και φεύγουν χαχαχα

Ο Δούσης δεν μου άρεσε ποτέ, προτιμώ την Τσόκλη κι ας τα παίρνει χοντράααααα από την ΕΡΤ.