Monday, May 12, 2008

Εκπομπές - Rest in peace (part Γ)

Αυτό είναι το Γ’ Μέρος των εκπομπών που μας άφησαν νωρίς και είμαι σίγουρος ότι δεν είχατε πάρει χαμπάρι ότι έπαιξαν στους δέκτες μας αυτή τη σεζόν!


24 ΩΡΕΣ ΣΚΑΪ: Όχι δεν πρόκειται για την γνωστή ξένη σειρά. Αυτό ήταν η προσπάθεια του ΣΚΑΙ να δημιουργήσει πρωινή ζώνη. Ξεκίνησε με τον Άρη Πορτοσάλτε και επαναλανσαρίστηκε τη φετινή σεζόν με τον Δημήτρη Γιατζόγλου και την Μαρία Σπυριδάκη. Είχε όλα τα φόντα να μοιάσει στις άλλες εκπομπές. Η συμπαρουσιάστρια δεν μίλαγε καθόλου! Όμως πόσο BBC να αντέξεις πρωινιάτικα σε μεταγλώττιση; Κι ο διάολος έχει τα όριά του! Αφήστε που οι παρουσιαστές ήταν πιο βαρετοί από τα νέα του BBC! Έτσι, την αντικατέστησαν με απευθείας ενημέρωση απ’ το BBC!
AGB: Άσε μην σας πω και τρομάξετε!


ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (ALPHA): Ο Δημήτρης Μάρκος προσπαθεί να κάνει ενημερωτική εκπομπή στον ALPHA και μάλιστα απογευματινή. Ναι καλά! Κι η Βανδή θα τραγουδήσει στο Μέγαρο. Το μόνο ενδιαφέρον σε αυτή την άθλια εκπομπή ήταν το μαλλί της συμπαρουσιάστριας Βίκυς Χατζή που ανέμιζε όπως οι μύλοι της Μυκόνου. Δεν φαντάζομαι να την θυμάται κανείς γιατί σίγουρα χρειάζεστε αντιτηλεοπτική περίθαλψη! Εγώ δεν μετράω, γιατί παίρνω ήδη χάπια!
AGB: Μέσος όρος (ενδεικτικός): 10%


ΚΩΔΙΚΟΣ ALPHA: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΣ:
Όχι δεν είναι σιδηροδρομική γραμμή ούτε μυστική υπηρεσία του ΝΑΤΟ. Ήταν μια εκπομπή με τον Μάκη Γεωργίου. Ποιος είναι αυτός; Χμ… Αυτός που μιλάει σαν να χει καταπιεί δέκα νταλίκες; Αυτός! Κοινωνική αστυνομική εκπομπή έλεγε ο ALPHA, που στο τέλος κατέληγε να κάνει αναπαράσταση του πως πήδηξε ο Ζαχόπουλος την 34χρονη! Ζήσαμε μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές μέχρι που την έκοψαν απ’ το νομικό τμήμα του ALPHA πριν τους πάρει χαμπάρι το ΕΣΡ.
AGB: Μέσος όρος (ενδεικτικός): 12%


PERSONA GRATA (ALPHA): Είδηση: Η Έλλη Στάη δεν είχε το όνομά της στον τίτλο της εκπομπής! Ήταν όμως άλλη μια ευχάριστη νότα των πολιτικών τα βράδια της Δευτέρας (με διαλείμματα αγιογραφιών τύπου Πέγκυ Ζήνα) που κράτησε μόνο 5 εκπομπές. Άρα είναι πλέον συλλεκτικές!
AGB: Μέσος όρος (ενδεικτικός): 11%


CLEVER (ANT1): Μάλλον φτηνιάρικη αντιγραφή του Brainiac ή του MythBusters. Η Ματθίλδη Μαγγίρα σαν να την αρπάξανε από την Μαρία την Άσχημη και υποδύεται τον ίδιο ρόλο, ο Φώτης Σπύρου έπιανε τον κώλο των μοντέλων – βοηθών για να μας δείξει κάτι πειράματα. Επιστράτευσαν μέχρι και τον Ψωμιάδη για να πιάσει νούμερα, αλλά η νοικοκυρά, μεταξύ μας, χέστηκε αν ανάβει αγγούρι αφού προτιμά να το καθαρίζει! Πληροφορίες που θέλουν στα κομμένα επεισόδια να απαντιέται το ερώτημα «από πού κλάνει το μπαρμπούνι» κρίνονται κακοήθεις.
AGB: Μέσος όρος (ενδεικτικός): 13%


SUMUSU (MEGA): Τι είναι τούτο; Ένα τηλεπαιχνίδι όπου έπρεπε να γράψεις sms με τα πόδια! Στο Πακιστάν έπρεπε να παίζεται αυτό όχι στην Ελλάδα! Απ’ τις εξυπνάδες των γιαπωνέζων που ευτυχώς κανείς δεν πήρε χαμπάρι ούτε πότε ξεκίνησε να προβάλλεται ούτε πότε κόπηκε! Στο ρόλο του παρουσιαστή ο Θανάσης -WIND –Τσαλταμπάσης. Άμα πουν να κάνουν βλακεία εκπομπή στο MEGA, είναι χειρότερες κι απ’ αυτές του ΑΝΤ1!
AGB: Μέσος όρος (ενδεικτικός): 10%


ΓΚΡΟ ΠΛΑΝ (ALPHA): Εκπομπή αγιογραφιών του Νίκου Αλιάγα. Με άλλα λόγια εκπομπή αρπαχτή του Αλιάγα. Και κει που περιμέναμε να δούμε κανα όνομα σε συνέντευξη να ‘σου ο Ρέμος. Ένα κάρο λεφτά του έδωσαν για να πάρει συνέντευξη από εγχώριους σταρ; Τράβα καμάρι μου στα Star Academy σου και βάζω και την Μενεγάκη να του πάρει συνέντευξη που ‘χει και ένα βυζόμπαλο να μας δείξει! Με ερωτηματικό αν τέλειωσε αφού ο Αλιάγας είπε θα επανέλθει με νέες συνεντεύξεις. Ναι καλά, ρώτα και την Έμυ Λιβανίου να δούμε αν έχει ή όχι την ίδια άποψη!
AGB: Μέσος όρος (ενδεικτικός): 10%

36 comments:

Laplace said...

oute pu tis eixa parei prefa aytes..

b|a|s|n\i/a said...

τον μάρτυρα και τις 24 ώρες κάπου τις είχε πάρει το μάτι μου. και το persona grata. τις άλλες χαμπάρι!
καλή μέρα και καλή εβδομάδα!

Anonymous said...

Καλημέρα μιξεράκι μας....εγώ να σου πώ τις περισσότερες από αυτές τις εκπομπές ΔΕΝ τις έχω δεί ούτε μιά φορά..εκτός από το Clever που κάθε άλλο παρά έξυπνο ήταν..που λέει και το όνομά του..εγώ θα λεγα ίσως το χειρότερο τηλεπαιχνίδι έβερ μετά βέβαια από τα τηλεσκουπίδια Big Brother,Survivor και όλες αυτές τις λοιπές αηδίες που έχουν 'κυκλοφορήσει'κατά καιρούς στη τιβί...μου φαίνεται όμως ότι πλέον έχει αρχίσει και χάνεται...η έμπνευση...να το πώ έτσι...και οι πάντες (παραγωγοί,δημοσιογράφοι,κλπ,κλπ,) προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια ακόμη και κάνοντας και τη πιό άχρηστη εκπομπή προφανώς;; και προκειμένου να τους 'φάει η μαρμάγκα'που λένε και να μείνουν και κάμποσα χρόνια χωρίς δουλειά κάνουν ακόμη και τη πιό ηλίθια και ανούσια εκπομπή;;...δεν το καταλαβαίνουν ότι έχουν γίνει αφάνταστα κουραστικοί πλέον;;ότι πλέον δε τους αντέχουν πιά οι τηλεθεατές;;ότι βαρέθηκαν πλέον να βλέπουν συνεχώς σκουπίδια;;και γώ αυτό πιστέυω (δεν ξέρω αν κάνω λάθος ή όχι)...ότι ο κόσμος κουράστηκε πιά...κουράστηκαν τα μάτια του και οι ψυχή του κυρίως να βλέπει όποια αηδία πλασάρουν αυτοί στη τιβί....κάνω λάθος σ αυτό;;;;.Αθανασία.

Anonymous said...

Πλάκα πλάκα, δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν αυτές οι εκπομπές... Με εξαίρεση της Στάη - την οποία και δεν είδα ποτέ, φυσικά!

Ταχυδρόμος! said...

We rest in peace now!

πατρινια said...

polla rest in peace vre mmexer!!!
toso xalia tous phge h fetinh xronia twn kanaliwn? na steilw apo ena stefani se kathe kanali? :-P
ante k tou xronou xeirotera!!!!
:-)))

ctrl-alt-backspace said...

Δεν είναι blog αυτό, νεκροταφείο είναι. Εκτός από το Clever με την βλαμμένη, δεν είδα κανένα άλλο...

ΥΓ. Μια εμπάθεια για το ΣΚΑΪ την έχεις....

mmexer said...

@ laplace78
lol ήμουνα σίγουρος. Γι' αυτό τις ανέφερα! :)

@ b|a|s|n\i/a
α εσύ ξέρεις πολλά έχεις δει πολλές από αυτές χαχαχαχα

mmexer said...

@ Αθανασία
Νομίζω αυτή τη χρονιά υπήρχαν τα χειρότερα τηλεπαιχνίδια - ριάλιτι. Βλέπε Show Sexy, Baby Dance, Extra Large, Clever...Αλλά το δυστύχημα είναι ότι μας έρχονται ακόμη χειρότερα και πιο αηδιαστικά!

@ unclescrooge
Εμ... γι' αυτό η διευκρίνιση.... Ας αφήσουμε ένα λουλούδι να αναπαυτούνε και αυτά μήπως δούμε και μεις χαρά :) χαχα

mmexer said...

@ Ταχυδρόμοοοοοοοοοος!!
Αιωνία τους η μνήμη λοιπόν!!! Μήπως το 'χω κάνει λίγο νεκροταφείο το blog; xaxaxaxa

@ patrinia-xristiniw
Για όλους ήταν η χειρότερη χρονιά! Για δες καιρό που διάλεξα να κάνω κι εγώ μπλογκάκι χαχαχα

mmexer said...

@ minustv
Θες να κάνουμε μια παρωδία από μια σκηνή με νεκροταφείο; χαχαχαχα ή μας έχει προλάβει κανείς; χαχαχα

Anonymous said...

ΣΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
-Τέλεια και παύλα ΑΝΤ1(το αντι-tv weekend, δεν ασχολούντουσαν με θέματα των επωνύμων τώρα, κάναν αφιερώματα σε διάσημους που ήταν φίρμες πριν 3 χρόνια)
-Rewind ΝΕΤ(το musical της Σεμίνας με τα τραγούδια που υπήρχαν σε μια χρονιά)
-Αυλαία Και Πάμε Alpha(Με την νοστιμούλα που λέει τις ειδήσεις, εκπομπή για το θέατρο δια χειρός Λάκη)
-ShowBiz News Alter(Το Αντιόλα με τον Βασίλη Δρυμούση και με τα αστεία της τηλεόρασης)
-Σιγά τον Πολυέλαιο Star(Με τον Νότη του Fame Story 1, μέχρι και την Βατίδου επιστράτευσε για να της αλλάξει το σπίτι)
-Show Me The Money ΑΝΤ1(Λίγο Super Deal πάλι από τον Φερεντίνο και με γκόμενες να χορεύουν)
-Αποτυπώματα Alter(Με τον μικρό Ευαγγελάτο, Αντώνη Παπαδόπουλο, ψάχνει για ιστορίες με δολοφονίες)
-Ράδιο Αρβύλα ΑΝΤ1(Η αντιλαζοπουλική εκπομπή των ΑΜΑΝ και με πολύ ψωμιάδα και τον κύριο Κανάκη να μιλάει πολύ)
-Ταυτότητα Star(Το super deal αλλά με επαγγέλματα, σούργελα και τον ξεχασμένο Μίλτο Μακρίδη)
-Extra Large, 400χλμ με τα πόδια, Mega(Το ριάλιτι με τους παχύσαρκους παιζόταν δίπλα από τον Λάκη)
-Go Straight ANT1(Το Fear Factor στα Ελληνικά με τον πρώην συμπαρουσιαστή του Γρηγόρη Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Έβαζαν δύσκολα στο κοινό)
-Last Passenger ANT1(Το τηλεπαιχνίδι του Θέμη που έφυγε νωρίς, με τα παιδιά του Λυκείου να κερδίζουν για εκδρομή)
-Show Sexy Alpha(Το ριάλιτι που καλά έκανε και το έκραξε ο Λάκης, με τον Σόμμερ παρουσιαστή και τον Ηλία Ψινάκη στην επιτροπή)
-Στην Κουζίνα(Η μεταβέφα εποχή στο Alter με την Σταματίνα του Μπλά Μπλά και αυτή η εκπομπή έφαγε τον Τέρενς)

ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΡΙΑΛ
-Ίχνη Mega(Λίγο CSI, Λίγο από το παλιό Σκορπιό του Καφετζόπουλου, λίγο 10η εντολή και πολύ από Μπέκα αλλά με άσχετους ηθοποιούς)
-Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας ΑΝΤ1(Με τον Μίμη και τον Παυλίτο του 50-50 σε μια περίεργη σειρά)
-Σφηνάκια Alpha(μετά τα Σκερτσάκια πήγαν στα χειρότερα με σεξουαλικά και χοντροκομμένα σκέτς)
-Ζωή Ξανά Alpha(Σαπούνι ελληνικής προελεύσεως με τον Καζάκο στον ρόλο του ταβερνιάρη)
-Μου το κρατάς μανιάτικο Alpha(Το της αγάπης μαχαιριά σε κωμική έκδοση)
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ

mmexer said...

@ diana jebrin
Ουάου! Αυτό θα πει το άλτερ εγώ του mmexer χαχαχαχαχα

Τα RIP αφορούν σειρές/εκπομπές που κόπηκαν:

Πχ το Τελεία και Παύλα, το The Last Passenger τα έχω ήδη αναφέρει στα δύο προηγούμενα μέρη! :) Μπορείς να τα βρεις στην κατηγορία Τηλεοπτικές Εκπομπές.

Τα ριάλιτι που αναφέρεις σκεφτόμουνα να τα βάλω σε ένα RIP Bonus :) xaxaxaxa

Αλλά και στις Τηλεοπτικές Σειρές μπορείς να βρεις τις σειρές που κόπηκαν! Αυτή με τον Μπουλά, την άλλη με τον Μιχαλόπουλο, τους 31 Δρόμους... :)

Έχω αρχειακό υλικό τελικά χαχαχαχαχαχαχα
ΟΛΑ όμως που αναφέρεις είναι στην επικίνδυνη ζώνη ή αλλιώς ένα βήμα πριν τον αποχαιρετισμό μας οπότε μου δωσες ιδέες χαχαχα

? said...

υψηλά νούμερα βλέπω εδώ :-p

dr.SeenG said...

Χμ...κάτι καλό γεννιέται στον Τηλεθεατόκοσμο. Όλες (μα όλες) οι εκπομπές που ανέφερες ξεπερνάν τα όρια της βαρεμάρας και της γραφικότητας. Ειδικά κάτι τυπάκοι όπως ο Γεωργίου, ο Τσαλταμπάσης και ο Μάρκος... απορώ γιατί ακόμα παλεύουν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση. Ο Πορτοσάλτε αν και κάνει ατελείωτα σαρδάμ και είναι κουραστικός, έχει τουλάχιστον μια αξιόλογη εκπομπή στο ραδιόφωνο.

iLiAs said...

..πότε "έπαιξαν" αυτές οι εκπομπές?? :)

Καλή βδομάδα...κλείστε την TV, ανοίξτε ένα βιβλίο :)

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ said...

Πεθαίνω για βυζόμπαλα Μενεγάκη..
Όσο για τον πρωτοσαλταρισμένο είχα άσχημες εμπειρίες όταν τον άκουγα κάθε πρωί στον ΣΚΑΙ πηγαίνοντας στον στρατό να μου σπάει τα νεύρα με τις πίπες που αράδιαζε..
Καλησπέρα φίλε..

Τσούγδω said...

Mάλλον πρέπει να επισκεφθώ γιατρό... Έβλεπα το "Τι παίζει σήμερα" αραιά και που...
Το persona grata πάντως είχε πολύ ωραία και πρωτοποριακά σκηνικά...
Όσον αφορά το Μάκη Γεωργίου, μιλάει σα να εκφωνεί νουβέλα σε ραδιοφωνικό σταθμό, σα να περιγράφει με αισθησιακή φωνή φόνο...

Anonymous said...

Σήμερα έπιασες εκπομπές από όλα τα κανάλια.
Συνήθως ασχολείσαι με τον ΑΝΤ1.

Anonymous said...

Διάβασα ότι κόπηκε η εκπομπή του Κούλογλου.
Κάνε ακόμα ένα ρεπορτάζ για το "ρεπορταζ χωρίς σύνορα"

mmexer said...

@ νίκος κ.
Ε βέβαια θερμοκρασίες Νευροκοπίου χαχαχα

@ dr.Seeng
Ευτυχώς που το κατάλαβαν νωρίς ότι δεν κάνει για τηλεόραση και τον έδιωξαν!! :) Επιτέλους έμαθε ο κόσμος να απορρίπτει πράγματα -σαβούρας αν και έχουμε δρόμο ακόμη!

mmexer said...

@ ilias
λολ αυτή τη σεζόν και με μεγάλη επιτυχία όπως βλέπεις! Κανείς δεν τις ξέρει! χαχαχα

@ νικος
ώρες ώρες τον πιάνουν τα αγωνιστικά του και γίνεται βαρετά εκνευριστικός, είν η αλήθεια :) Ας μείνει μόνο στο ραδιόφωνο τουλάχιστον!

mmexer said...

@ tsougdw
χαχαχαχα για τον Γεωργίου! Εγραψες! χαχαχα Ήταν όντως πρωτοποριακά τα σκηνικά της Στάη! Τώρα για το Τι παίζει... δεν πειράζει... κι εγώ το χω δει χαχαχα

@ maroulakos
Μα ο ΑΝΤ1 είχε τη χειρότερη χρονιά από τότε που ξεκίνησε! 10 εκατομμύρια ζημιά δεν είχε ποτέ. Έτσι έκοψε τις εκπομπές και μου δωσε ψωμί!!!

--------το επόμενο ποστ αφορά τα πρόσωπα της τιβί που φεύγουν έρχονται... τα τελευταία νέα που αναφέρω και τον Κούλογλου! :)

Strahd said...

Αυτή η σεζόν πρέπει να ήταν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ για τα κανάλια, από κάθε άλλη φορά... Πολλές εκπομπές έφαγαν τον μπούλο...

Meropi said...

Αυτές τις εκπομπές εγώ ούτε που τις πήρα χαμπάρι. Φαντάσου πόσο σύντομα τέλειωσαν......
Να σαι καλά ΑναΜΜΕίκτη μου που τις παρακολουθείς αντί για μας και μας ενημερώνεις

Βλαμμενος said...

κοπηκε το Clever..???Ε οχι δεν το δεχομαι...θα παρω τηλεφωνο το καναλι να διαμαρτυρηθω...

Ra Ma said...

Δεν έχω ...ιδέα!!!!
Το μόνο που μου ήρθε ένα email, πως κόψανε τον Κούλογλου από την ΕΡΤ! Ο ίδιος είπε ότι δέχτηκε πιέσεις να μην κάνει εκπομπές για ακρίβεια και για άλλες πονεμένες ιστορίες. Ήταν και μόνος λόγος που έβλεπα tv δηλαδή.
(την έχουμε διασταυρώσει αυτή την πληροφορία?)

Ra Ma said...

Τώρα είδα τα σχόλια του maroulakou! :)

ele said...

Και το 'Αμορε μίο' ξέχασες του Alpha....

mmexer said...

@ strahd
Ήταν όντως η χειρότερη γεγονός που μεγαλώνει τον ανταγωνισμό που σημαίνει πως μας έρχονται και τα χειρότερα!!!

@ meropi
Γουστάρω και τον τίτλο στα ελληνικά!! ΑναΜΜΕίκτης! Θα σε θεωρώ νονά του ελληνικού μου ονόματος! :)

mmexer said...

@ βλαμμενος
Γιατί; Έκαναν πειράματα πως θα ανακτήσεις τη χαμένη σου εξυπνάδα και θα διαμαρτυρηθείς; χαχαχα

@ radio marcon
Περίμενα να κάνω "ρεπορτάζ" για τον Κούλογλου και μετά να αναφέρω το γεγονός.

mmexer said...

@ ele
Λίγο κάτω να πας σε τρία προηγούμενα κείμενά μου θα δεις πως έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο Αμόρε Μίο!!!!!

Anonymous said...

Το "SUMUSU" το είχα δει κανα δυό φορές, πολύ πρόχειρο μου φάνηκε.
Το clever καλούτσικο ήταν...

mmexer said...

@ akon
Όντως... φαινόταν πως ήταν μια ξεπέτα για να βγάλουν το χρέος που έχουν στη WIND με τόσες διαφημίσεις με το να βάλουν παρουσιαστή τον Τσαλταμπάση!

Unknown said...

Η μια εκπομπή πιο άκυρη απ' την άλλη.Ευτυχώς κόπηκαν!

mmexer said...

καραλολ...
όντως πολύ χάλια όλες τους χαχαχα