Saturday, May 3, 2008

Rest in peace (part 4)



Amore Mio

Κανάλι: ALPHA Έτος παραγωγής: 2007-08, Διασκευή σεναρίου: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Σκηνοθεσία: Στέλλα Μανωλά, Επεισόδια: 10
Περιγραφή: Η Άννα κι ο Δημήτρης, αδέλφια εξ’ αγχιστείας, μισιούνται θανάσιμα. Αναγκάζονται όμως να συγκατοικήσουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα σπίτι που τους άφησαν κληρονομιά οι γονείς τους.
Παίζουν: Νίκος Ψαρράς, Νικολέτα Καρρά, Χρύσα Ρώπα, Ηλίας Λογοθέτης, Τάσος Χαλκιάς, Νίκος Πουρσανίδης κ.α

Το σχόλιο του mmexer:
Τι είν’ τούτο πάλι; Μην είν’ η ερωτική εξομολόγηση του mmexer στην Κολέτσα; Μην είν’ το τραγούδι της Ηρούς; Όοοοχι, είναι μια σειρά που προβλήθηκε στον ALPHA αυτή τη σεζόν και μάλιστα κράτησε μόλις δύο μήνες! Είδατε τελικά που δεν κόβουν μόνο στον ΑΝΤ1 τις σειρές;
Καλά ότι βρίθουν από «πρωτοτυπία» τα σενάρια της φετινής σεζόν είναι γνωστό: Ένας άντρας και μια γυναίκα, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, αναγκάζονται να συγκατοικήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Αυτή παίζει να ‘ναι η τρίτη φορά που γίνεται τηλεοπτική σειρά το συγκεκριμένο κόνσεπτ; Και τα φιντάνια του ALPHA έτρεξαν στην Ιταλία να αγοράσουν μια σειρά που έχουμε δει και ξαναδεί.
Η δεύτερη φορά που είδαμε το συγκεκριμένο κόνσεπτ είναι φυσικά στο επιτυχημένο και χιλιοπαιγμένο «Κωνσταντίνου και Ελένης», οπότε οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Εκεί, η Ελένη Ράντου ερμηνεύει με μαεστρία (τι είπα πάλι!) ένα ρόλο που της ταιριάζει γάντι και ο Ρώμας δίνει ρέστα ως στριμμένος καθηγητής. Είδατε τελικά που κατάντησε η τιβί; Να θεωρούμε σειρά του Ρώμα κωμική! Αν και για να λέμε του στραβού το δίκαιο, η συγκεκριμένη σειρά είναι ίσως η καλύτερη και η πιο αστεία στην μέχρι τώρα τηλεοπτική του καριέρα.
Για να επανέλθω, δεν θα έλεγα πως η σειρά είναι και εντελώς μάπα. Μα τι εκφράσεις είναι αυτές θα μου πείτε, αλλά τι να κάνω που ο Μπάμπι (όχι ο ξάδελφος της Μπάρμπι, ο Μπαμπινιώτης ντε!) δεν έχει επιστρέψει απ’ τις διακοπές του. Σίγουρα έχετε δει χειρότερες και χωρίς καν πλοκή! Αυτή εδώ ατύχησε στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, που όχι μόνο δεν κατάφερε να ταιριάξει μεταξύ του, αλλά μας άφησε παγερά αδιάφορους!
Ούτε ο Νίκος Ψαρράς ούτε η Νικολέτα Καρρά πείθουν για ανθρώπους που μισιούνται και μάλιστα θανάσιμα. Τώρα θα μου πείτε δεν φταίνε αυτοί. Φταίει η επικαιρότητα που γέμισε από τέτοιου είδους δίδυμα. Βλέπε Μάκης - Θέμος, ΠαπανδρέουΒενιζέλος, Έλλη - Μάρα.
Η σειρά σώζεται από τους δεύτερους ρόλους και χάριν στο ταμπεραμέντο κυρίως των μεγάλων ηθοποιών. Μιλώ για την πάντα εκπληκτική Χρύσα Ρώπα σε μια άλλα ντ’ άλλα μητέρα να βγάζει γέλιο και την επιστροφή του Λογοθέτη στην τιβί στο ρόλο του αυταρχικού πατέρα- στρατιωτικού να κεντάει πραγματικά!
Η σειρά δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό, της άλλαξαν ακόμη και μέρα μετάδοσης μήπως και τσιμπήσει κανα νούμερο, αλλά και πάλι έμεινε στα μονοψήφια. Έτσι κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες!
Tip: Για τον ρόλο της πρωταγωνίστριας ο ALPHA είχε συμφωνήσει με την Δήμητρα Ματσούκα, αλλά τελικά η ηθοποιός αποφάσισε πως θέλει να ξεκουραστεί! Αυτό θα πει συνέπεια!

Να την ξαναδώ;
Κόπηκε λέμε αλλά μπορείτε να την βρείτε στα τόρεντς. Ξέρω γω; Αξίζει; Είπαμε ωραία η Νικολέτα Καρρά, δίμετρη με ωραία πόδια αλλά πόσο να αντέξεις και το mute;
AGB: (στο σύνολο) Υψηλότερο: 14,9% Χαμηλότερο 7,4%

48 comments:

media_blogger said...

Kalispera mmexer!oraia ta sxolia sou(oraia kai i kara!).to epsaksa to themataki kai enimerothika.loipon to sirial tha to epanaferoun.oxi san ton ANT1 tou xronou alla to kalokairi apenadi apo tis epanalipseis se kathimerini vasi kai me kainourgia epeisodia.yparxoun sigoura alla 10(synolo 20) kai mallon etoimazodai alla 10.Pados tha paixei apo tin arxi gia osous thelisoun na to doun...

mmexer said...

Το είχα ακούσει και γω από την PLD αυτό που λες.... Αυτοί συνέχιζαν τα γυρίσματα κανονικά και πως παίζει να επιστρέψει η σειρά.

Τώρα για το καλοκαίρι δεν το ξέρω, αλλά το 'χει ξανακάνει ο ALPHA με αδιάφορες σειρές ή σειρές που δεν θα έπαιζε ποτέ για να γεμίσει τρύπες, οπότε δεν μου φαίνεται απίθανο!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Anonymous said...

Η Νικολέττα Καρρά (ενώ είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα) δεν είναι μία ηθοποιός η οποία μπορεί να αντέξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πιστεύω ότι ο ρόλος της στο 50 - 50 της πήγαινε γάντι.
Θα την δώ ξανά όμως μήπως και καταφέρει και μου αλλάξει γνώμη.

? said...

χωρίς ματσούκα ούτε από torrent :-p

mmexer said...

@ maroulakos
Όντως είναι μόνο για δεύτερους ρόλους. Στο 50-50 ήταν πάρα πολύ καλή... αλλά εδώ ήταν πολύ βαρετή ρε γμτ παρά τα κάλλη της!

@ νίκος κ.
Έτσι, πες τα πες τα!!! Μας λείπει η Ματσούκα!! :)

iLiAs said...

..τώρα που κόπηκε κι αυτή γιατρέ μου..μπορώ να βγω να πιω ποτάκι με την ησυχία μου?? :)

Καλησπέρα

mmexer said...

@ ilias
Μπορείς να πιεις δύο ποτάκια αφού μας έρχονται κι άλλες.... με κόψιμο χαχαχαχα

b|a|s|n\i/a said...

να πω ότι την πήρα χαμπάρι την σειρά; ψέματα θα πω. ας βάλω ένα ποτήρι κρασί να καταπιώ και αυτό το rip. καλό ξημέρωμα! :)

scoob said...

Ρε συ τωρα το ειδα αυτο:
Ε λέω μετά από αυτό που έγινε με τα πολλά μηνύματα που μαζεύτηκε η παρέα και "σας την είπα" εν μέρει λολ.... λέω πάει τους χάσαμε :) χεχε

Κι αν είμαι άθεος και δεν γιορτάζω γιορτή οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω; χαχαχαχαχα




1ον αν θες κανουμε ολοι μαζι ντου ξανα...νο προμπλεμ
και ναι μας την ειπες ακομψα τα μαλα....
αν παλι θες να χαθω(-ουμε) οκ...

+

2ον δε ξερω αν εισαι αθεος...
κ αν δε θες να μας πεις πως σε λενε, πιστεψε με, δε θα βαλω και τη γατα μου να κλαιει......


Αυτα...βββ

marianaonice said...

Toυλάχιστον να παρηγοριόμαστε ότι το κοινό δεν τρώει όλα τα σκουπίδια. Επιλέγει καμιά φορά...Χα,Χα!! Τα λες πολύ ωραία!
Πέρασα για χρόνια πολλά και καλό μήνα!!

Είδωλο said...

ελα ρε, καλο καστ διαβαζω, εαν εξαιρεσεις την Καρρα.

Ετσι οπως τα καναν φετος καταφεραν να θαψουν και σειρες που αξιζαν.

Εκεινα τα υπεροχα πλασματα τα γ@μησαν απο ολες τις παντες. Μετα τα πρωτα 9 επεισοδια εξυπηρετησαν οποιοδηποτε αλλο συμφερον της συγγραφεως και του ΑΛΦΑ παρα της σειρας και της τηλεθεασης.

mmexer said...

@ b|a|s|n\i/a
Αν είναι να πίνεις κρασί με κάθε rip που γράφω, σε βλέπω μεθύστακα στα σοκάκια των Εξαρχείων χαχαχα

@ scoob
Γουέλ, ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος σε αυτό το blog. Αρκεί τα σχόλια να είναι σχετικά με το θέμα, τη φιλοσοφία (λέμε τώρα) του μπλογκ. Δεχτές και οι ερωτήσεις προσωπικές.
Ε στη γιορτή μου τώρα μην τη βάλεις και τη γάτα να κλαίει χαχα

mmexer said...

@ marianaonice
Όντως αυτό είναι θετικό σημάδι πως το κοινό έμαθε να ξεχωρίζει πλέον τις σειρές που βλέπονται απ' αυτές που είναι αδιάφορες.

@ x-oyranoy
Ε ναι, αφού είπα για τους δεύτερους ρόλους πως είναι εξαιρετικοί και πως σώζεται απ' αυτό η σειρά.

Για τα Υπέροχα Πλάσματα στο Weekly Report που έρχεται!!!

Laplace said...

H nikolleta karra einai H GYNAIKA..
makari na htan kai alles ellhnides toso omorfes k synestalmenes..

synhthws blepoume fasoles me ena toupe NAAAAA

psykasso said...

Αν ήταν αδέρφια αιμομιξίας θα το έσωζε λες; :Ρ

Ασκαρδαμυκτί said...

Παιδιά, ωραίες γκόμενες να παίζουν κι εμείς... κλείνουμε τη φωνή κι απολαμβάνουμε θέαμα!

mmexer said...

@ laplace78
Αυτό το συνεσταλμένη πάλι από που το συμπέρανες; χαχαχα Αλλά πάντως είναι γυναικάρα συμφωνώ :)

@ psykasso
λολ Ε μπορεί.... ή αν ο πατέρας δεν αναγνώριζε το παιδί όπως ο Πασχάλης χαχαχα

mmexer said...

@ ασκαρδαμυκτί
Συμφωνώ, άμα είναι να την βλέπω όμως να πηγαίνει πάνω κάτω μόνο τι να την κάνω! Προτιμούσα την Μαρία Κορινθίου στο Γητευτή που έδειχνε και κάτι ή όλες όσες περνάνε (γκεστ εννοώ χαχαχα) από τους Αληθινούς Έρωτες :)

Τσούγδω said...

Επειδή έτυχε να το δω μία φορά, τολμώ να πω ότι η Καρρά είναι απίστευτα ατάλαντη. Θα συμφωνήσω ότι στο 50-50 της ταίριαζε γάντι ο ρόλος γιατί δεν ήθελε και ιδιαίτερες υποκριτικές ικανότητες.
Κατά τα άλλα το σίριαλ ήταν μία αντιγραφή του Κων/νου και Ελένης το οποίο έχουμε δει τόοοοσες φορές που ένα σίριαλ σαν αυτό καταντάει βαρετό από το πρώτο επεισόδιο...

mmexer said...

@ tsougdw
Ντάξει, έχουμε δει και πιο ατάλαντες ηθοποιούς και άσχημες χαχαχα Έχει ωραίους δεύτερους ρόλους η σειρά που σώζεται...
Απλά μπορεί να ήταν λάθος κάστιγνκ!

Anonymous said...

Απαπα Ανάσταση πέρασε εσύ εκεί μην πεις καλή κουβέντα για άνθρωπο. Και η Καρρά χάλια πλαστική κι επιδευμένη κούκλα είναι. Κατά τα άλλα κουκλα δεν λέω!

Χρόνια πολλά μας βρε

Strahd said...

Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε... Ζωή σε λόγου μας κτλ... Το πιστεύεις ότι ούτε καν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια σειρά; Φαντάζομαι ούτε οι ίδιοι θα το είχαν πάρει χαμπάρι. Πως λέμε ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει; Έ, ένα τέτοιο πράγμα...

Ταχυδρόμος! said...

Δυστυχώς αυτό είανι light τραγικό, υπάρχουν πολύύύύ χειρότερα παραδείγματα..

Anonymous said...

Γειάσου φίλαράκο μιξεράκι...καλό μήνα έυχομαι,καλή βδομάδα..κοίτα δεν έχεις άδικο..πολλές μέρες τώρα βλέπω κάποιες σειρές στην ΕΡΤ σε επανάληψη...(τί να κάνω η γυναίκα;; έχω μιά αδυναμία στα κρατικά κανάλια!!)...κάποιες σειρές που άφησαν εποχή (σσ.'Σαν τα τρελλά πουλιά',Άστροφεγγιά',΄Το μινόρε της αυγής κ.α,κ.α,κ.α)και έτσι βλέπω την άψογη σκηνοθεσία τους και τις εξαιρετικές ερμηνίες των τότε ηθοποιών τους...(γιατί όπως και να το κάνουμε αυτές πιά αποτελούν συλλεκτικά κομμάτια και είναι ανεπανάληπτες οι μαγνητοσκοπήσεις τους).Και κάπου έχω την εντύπωση ότι...να..οι σημερινοί ηθοποιοί και κυρίως οι νέοι...ΔΕΝ έχουν αυτό το...'κάτι'που τραβά τον θεατή..είναι κάπως 'καλπικοι'ας το πώ έτσι..δε ξέρω φταίει το σενάριο ίσως;;(πολλών απ αυτές τις σειρές;;) που είναι πολύ...τυποποιημένο;;;...το παίξιμο των ηθοποιών;;...πάντως έτσι μου φαίνεται...ότι πιά οι ηθοποιοί δεν μπορούν να πείσουν δεν μπορούν να βάλουν το θεατή στο τρυπάκι να 'ταυτιστεί'μαζί τους και με το ρόλο που υποδύονται..να σκεφτεί και να ψάξει να βρεί κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύονται και ίσως και τον εαυτό του μέσα σε αυτά τα στοιχεία να φιλοσοφήσει,να αναλογιστεί...όπως έκαναν οι παλιότεροι ηθοποιοί...και πιστέυω αυτό είναι πολύυυυ σημαντικό για έναν ηθοποιό να μπορεί να το κάνει άψογα...αλλιώς θα χάσει το παιχνίδι...με τους θεατές του...μάλλον οι θεατές νιώθουν πιά ότι όλα αυτά που βλέπουν είναι άσχετα και ξένα για αυτούς...είναι πολύυυυ ψέυτικα...και δεν μπορούν να ΄ταυτιστούν'με αυτά..ότι δε τους λένε τίποτε πιά...για αυτό και η μεγάλη αυτή αποτυχία των σειρών αυτών...Αθανασία.

mmexer said...

@ freedula
λολ Έχω καλά παραδείγματα από συνμπλόγκερς μάλλον βλέπε φριδούλα χαχαχαχα

@ strahd
Πρέπει να κρατάει τα σκήπτρα της κομμένης σειράς με το λιγότερο χρόνο προβολής επεισοδίων....
Ας πρόσεχαν χαχα :)

mmexer said...

@ ταχυδρόμοοοοοοοοοος!!
Εννοείται... Και αυτή είπαμε πως σώζεται κυρίως στους δεύτερους ρόλους. Εδώ άλλες (άμα δεις σχόλια στην κατηγορία Ελληνικές Σειρές θα καταλάβεις) δεν άντεχες να της δεις ούτε δευτερόλεπτο!!!

Anonymous said...

Δεν κόβουν και τον Alpha, να ησυχάσουμε;

Έχω να δω τηλεόραση κάτι μήνες...
Μόνο Λαζόπουλο, ειδήσεις και Φιλαράκια βλέπω πλέον! Άντε και καμιά ταινία της προκοπής, από αυτές που ξεκινούν 9 και τελειώνουν 3 το χάραμα μετά από 45 διακοπές! χα χα χα!!!

Leviathan said...

ipirxe tetoia seira fetos???
xabari de tin pira.... :)

mmexer said...

@ Αθανασία
Καλησπέρα... Πολύ σωστά τα λες. Και μακάρι να έφταναν στα αυτιά μερικών υπευθύνων... αλλά φευ!
Ο καλός ηθοποιός και μέτριο σενάριο να έχει μπορεί να το φέρει στα μέτρα του. Βλέπε η Ρώπα εδώ... Που έχει ένα μετριότατο σενάριο κι όμως κατάφερε να ξεχωρίσει. Δυστυχώς όμως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη! :(

ele said...

Βρε τι μαθαίνει κανείς...υπήρχε τέτοια σειρά ε; Και κόπηκε ε; Πρωτότυπο για την ελληνική τηλεόραση, ε;

mmexer said...

@ peslac
Δεν φαντάζομαι να βλέπεις στη ΝΕΤ..> Γιατί εκεί συμβαίνει και το άλλο κουλό. να παρακολουθείς ταινία... να παίζουν διαφημίσεις, δελτίο ειδήσεων να σου χουν γίνει τα νεύρα κρόσια και πάνω που λες πως τώρα θα δω τη συνέχεια.... έρχεται η Μπήλιω Τσουκαλά σε επανάληψη!!!! Και την ταινία μην τη είδατε! :)

@ leviathan
Και δεν είσαι και ο μόνος όπως θα 'χεις καταλάβει εδώ μέσα χαχαχα

Anonymous said...

Αχαχαχα! Αθάνατη δημόσια τηλεόραση!!!
Και μια-δυο σειρές της προκοπής που είχε, τις έκανε λάστιχο!

Ας είναι καλά τα torrents!

cinderella said...

Αυτή τη σειρά δεν την είχα δει ποτεεεε!! Είμαι πολύ μπροστά τελικά!! Γιατί αν την έβλεπα μπορει και να είχα στεναχωρηθεί που κόπηκε!! Ενώ τώρα...!! :)))χαχαχα!!

If...ιγένεια said...

αλλά πόσο να αντέξεις και το mute?

χαχαχαχ.. Πες τα..

mmexer said...

@ ele
Είδες η ελληνική τιβί; Πάντα πρωτοτυπεί με τον εαυτό της!! :)

@ peslac
Πραγματικά... Τους τα 'χουμε σούρει από δω αρκετές φορές αλλά σιγά μην ιδρώσει το αυτάκι τους...!!!

mmexer said...

@ cinderella
Αυτό πάει με την μέθοδο των πιθανοτήτων; Χμ... Αν την έβλεπες και σ' άρεσε θα στεναχωριόσουνα... Αν την έβλεπες και δεν σ' άρεσε θα το ευχαριστιόσουνα... Τώρα που δεν την έχεις δει καν είσαι απλά ευτυχισμένη χαχαχα

mmexer said...

@ if.. ιγένεια
εμ... τα λέω... Είπαμε να θαυμάζουμε τα κάλλη τους αλλά όχι και το ατάλαντο! :)

Anonymous said...

Πρώτη φορά το ακούω αυτό...

Ra Ma said...

Μαέστρο mmexer ούτε που πήρα χαμπάρι το σήριαλ!. Έχω ένα παράπονο όμως, μια φωτογραφία της Νικολέττας δεν έβαλες (να ψάξω Google?), άκουσα τόσα πολλά και θα ήθελα να έχω δική μου άποψη! :-)
Καλημέρα!

APSOY said...

ρεεεε, θα μου το γράφετε στο βίντεο?
Όχι - δεν θέλω torrents. Παρά είναι προχωρημένο! Θέλω να το βλέπω με τον παραδοσιακό (λέμε τώρα) τρόπο αφού ακούγεται τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτεροοοο! :Ρ

mmexer said...

@ akon
Συστήνω ψυχραιμία... Δεν είσαι ο μόνος. Νομίζω μόνο εγώ και οι τηλεοπτικοί συντάκτες το είχαμε πάρει χαμπάρι... Άντε και οι συγγενείς της Νικολέτας. :) χαχαχα

@ radio marconi
Μην το ψάχνεις... Το 'χω το 'χω... Στο επόμενο ποστ ως έξτρα αφιέρωμα :)

mmexer said...

@ apsoy
Τι; Το συζητάς; Ένα αυτό το σίριαλ και ένα Ο άγνωστος Πόλεμος.... Τέτοιας φύσεως αριστούργημα μιλάμε :)

revqueer said...

Μήπως κατά τύχη έχεις κάνει ή σκέφτεσαι να κάνεις παρόμοιο αφιέρωμα σε ξένες σειρές;

Aviator said...

Καλό μήνα καταρχήν. Δεν γνωρίζω τί έγινε με την εν λόγω σειρά εμένα το Κωνσταντίνου και Ελένης μάρεσε ανέκαθεν, είναι και διαχρονικό..

Καλησπέρα.

b|a|s|n\i/a said...

mmexer μας, ενημέρωσέ μας! τι έγινε με τη λιβανίου πάλι; και αποσπάσματα από τον κούγια στην τατιάνα
:)

mmexer said...

@ revqueer
Το σκέφτομαι και για τις ξένες σειρές... Φυσικά στις ελληνικές βλέπεις τα χάλια μας κι εκεί είναι πιο υποκειμενικά τα πράγματα αλλά έχω σκοπό να το κάνω :)

@ aviator
Την χαζεύεις ακόμη και τώρα αυτή τη σειρά... Άνετα την βλέπεις στις επαναλήψεις.

mmexer said...

@ b|a|s|n\i/a
Έρχεται η ενημέρωση :) Ή μάλλον ήρθε!!! :) χχαχαχαχα

Νικόλαος Παπουτσής said...

Καλά ρε φίλε...ενταξει
βγάζουν μια πατάτα στην
tv και περιμένουν να κάνουν...
νούμερα τηλεθέασης?
Βρε τα νούμερα

χαχαχαχα

τσίου!!!