Thursday, May 8, 2008

Στιγμές από την ελληνική τηλεόραση!

Στιγμιότυπα από την ελληνική τηλεόραση ή αλλιώς ο mmexer δοκιμάζει την παρατηρητικότητά του. Ιδού τα αποτελέσματα!


1. Αλλάξαμε θέση μ’ αρέσει μ’ αρέσει
Εκτός από παλιό τραγούδι της Αλέξιας (τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή;) θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και το σλόγκαν του ΑΝΤ1. Όταν ξεκίνησε η σεζόν το λογότυπο του σταθμού άλλαξε θέση και πήγε στα δεξιά. Από το πρωί επανήλθε στα αριστερά. Να περιμένω να γίνει και πάλι χρυσοκίτρινο;
Σημείωση: Ο κύριος της φωτογραφίας δεν είναι στέλεχος του ΑΝΤ1 που βλέπει τα νούμερα του MEGA, είναι ένας παίκτης από το τηλεπαιχνίδι Show me the money. Κι όμως, ακόμη να κοπεί αυτό το τηλεπαιχνίδι!


2. Αναλαμπή… χιούμορ!
Η φάσα από κάτω μας ενημερώνει πως Σε Λίγο στο δελτίο του STAR θα μάθουμε όλη την αλήθεια για την Έμυ. Ήταν η πρώτη μέρα που η Λιβανίου δεν παρουσίαζε την εκπομπή της. Τελικά το σούπερ που έπαιζε καθ’ όλη τη διάρκεια του δελτίου αφορούσε την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία!
Κοίτα να δεις που θα αρχίσω να πιστεύω πως ανακάλυψαν το χιούμορ στο STAR!
Σημείωση: Η κοπέλα που βλέπεται είναι η αντικαταστάτρια της Λιβανίου, Μελίνα Κόκορη και δεν έχει καμία συγγενική σχέση με την Μενεγάκη. Πάντως, την βλέπω σε λίγα χρόνια να παρουσιάζει διαφήμιση εμφύτευσης μαλλιών με τόσο ντεκαπάζ.


3 Χιούμορ; Το ‘χω, το χω. Λεξικό Μπαμπινιώτη;
Τώρα που ανακάλυψαν το χιούμορ στο STAR προτείνω να πάρουν κι ένα λεξικό του Μπάμπι γιατί καλό είναι να κοροϊδεύεις τους άλλους αλλά καλό είναι να το κάνεις σωστά.
Σημείωση: Η κυρία που βλέπεται στη φώτο μου είναι παντελώς άγνωστη! Είναι απλά μια τουρίστρια!


4. Μπουμ μπουμ…
Όχι δεν αναφέρομαι στο άσμα του Καρβέλα. Η φώτο είναι στιγμιότυπο από τη σειρά «Κόκκινο Δωμάτιο». Δεν είναι σκηνοθετικό τρικ του Ρήγα, είναι το μπουμ, αυτό το τεράστιο μικρόφωνο που είναι σαν την π…τσα γαϊδάρου; Αυτό! Ε κάνει συχνές επισκέψεις στα πλάνα της σειράς και φαίνεται πως…ζήλεψε τη δόξα της Μάρως!


5. Τώρα πια ξέρω!
Στα παλιά τα χρόνια, επί μονοπωλίου της ΕΡΤ μιλάμε, όταν ο Υπεύθυνος Ροής Προγράμματος ήθελε να πιει ένα καφεδάκι, μας έβαζαν την κάρτα «Μας συγχωρείτε διακοπή» χωρίς να ξέρουμε το λόγο. 30 χρόνια μετά, η ΝΕΤ έχει μάθει πλέον το λόγο που γίνεται η διακοπή προγράμματος! Εύγε, αυτό θα πει πρόοδος!


6. Μας ξέρουν και στην Πάτρα, το STAR έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ!
Υπότιτλος: Ψωνάρα mmexer. Οι φώτο μιλάνε από μόνες τους. Αριστερά από τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας ένα πολύ δύσκολο κουίζ. Σπάω το κεφάλι μου ρε γαμώτο να βρω τι είναι! Και δεξιά, το STAR παρουσιάζει αποκλειστικό ρεπορτάζ για την ταυτότητα του blog μας. Καλά, είναι ένα απλό ρεπορτάζ για την Καλομοίρα και τη Γιουροβίζιον.


+ Bonus: Ανεξήγητο!
Ψάχνοντας στο ίντερνετ πληροφορίες για το αν υπάρχει μια ξένη σειρά σε dvd στην αγορά, ανακάλυψα πως η εκπομπή του Χαρδαβέλα «Οι πύλες του ανεξήγητου» (ALTER) κυκλοφορεί σε dvd! Συγγνώμη, θα πληρώσω για να δω το Χαρδαβέλα; Εδώ να με πληρώσεις δεν κάθομαι να δω την εκπομπή του!

32 comments:

b|a|s|n\i/a said...

αυτό με το μπουμ ποτέ δεν το κατάλαβα!. ειδικά τώρα με την τόση τεχνολογία. άλλος τρόπος δεν υπάρχει; και αυτός ο δύσμοιρος να τρέχει από πίσω όλη την ώρα, ο μπουμιέρης. ή είναι απλά μηχάνημα τώρα;
:) καλημέρα!

Laplace said...

χαχαχα πλακα εχουν οσα λες ΟΜΩΣ ο χαρβαδελλας φιλε ειναι καλος..ξεχωριστες εκπομπες..τον προτιμω απο πολλους αλλους

Strahd said...

Δεν εξηγήτε! Ή δουλεύεις σε κάποιο κανάλι και βλέπεις τόοοσα πολλά ή έχεις 15.000 βίντεο σπίτι σου γράφεις όλα τα κανάλια και μετά τα μοιράζεις σε γνωστούς και φίλους έτσι ώστε να σου βρουν τα καλύτερα :P Μωρέ έχεις σκεφτεί να αντικαταστήσεις τον Περή και τον Θέμο;



OMG!!! O ΠΕΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!! :P

Είδωλο said...

στο εχω ξαναπει οτι εισαι η μονη μου επαφη με την τηλεοραση. Εσυ και το τηλεκοντρολ που περιφερεται μεσα στο σπιτι.

purple said...

Μιλα τωρα... ποιος εισαι.. που τα βρησκεις ολα αυτα.. ποιος σε πληρωνει.. στην κυπρο γιατι εισαι καθε βδομαδα στο tv mania.. μιλααααααααα!!!!!!!!
χιχιχιχιχιχιχιχιχι

Anonymous said...

Γειάσου και πάλι μιξεράκι μας...εμ, αυτά είναι τα 'ευτράπελα' της ελληνικής τιβί.. ή καλύτερα της ελλεεινής ελληνικής τιβί....όσο για τον κύριο Χαρδαβέλλα....δεν ξέρω κάποτε τον είχα σε μιά υπόληψη αλλά από την ώρα που άρχισε να μπλέκεται με αυτά τα 'μεταφυσικά' κλπ,κλπ,κλπ,...έπαψα και έστω και να τον συμπαθώ...μου τη δίνει στα νέυρα αυτή η αηδιαστική 'μετάλλαξη' να το πώ έτσι που έχουν πάθει πολλοί δημοσιογράφοι...και πολλοί που τους θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια (πρίν 15-20 χρόνια τώρα)να ξεκινάνε σαν απλοί,αξιοπρεπείς,δημόσιοι υπάλληλοι της κρατικής τηλεόρασης της ΕΡΤ...(και πολλοί από αυτούς και πιό πρίν και της ΥΕΝΕΔ)...που δούλευαν για ένα κομμάτι ψωμί αλλά με αξιοπρέπια όμως και έκαναν πρα-γμα-τι-κό ρεπορτάζ σαν άνθρωποι..και μετά 'μεταλλάχθηκαν' σε ηλιθίους που το μόνο που τους νοιάζει είναι να τα πάρουν χοντρά από τον ιδιώτη που έχει το όποιοδήποτε σκ......τόκάναλο άσχετα αν θα γελοιοποιηθούν ή αν όχι βγάζοντας ηλίθιες εκπομπές με εντελώς ανούσιο περιεχόμενο κλπ,κλπ,....δεν είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα αυτό για έναν δημοσιογράφο που ξεκίνησε σαν ένας αξιοπρεπής εργαζόμενος όπως όλοι στο δημόσιο τομέα;; και τελικά κατέληξε να μη πώ πως κατέληξε;;;;και να μη πώ τώρα και για άλλους της γενιάς του Χαρδαβέλλα...(ας μην αναφέρω ονόματα καλύτερα)...δε κάνει...είναι αφάνταστα εκνευριστικό το πόσο έχουν όλα αλλιωθεί και χάσει τη σημασία τους πιά....Αθανασία.

mmexer said...

@ b|a|s|n\i/a
Υπάρχουν ειδικές κάμερες αλλά ακόμη τα κανάλια προτιμούν τον μπουμιέρη για να είναι πιο φυσικός ο ήχος.
Και φυσικά ακόμη υπάρχει χειριστής.

@ laplace78
Τα περισσότερα που λέει είναι σαν κόπιες των περιοδικών των εκδόσεων "Αρχέτυπο". Δηλαδή λίγο απ' όλα. Λίγη ιστορία λίγη φαντασία λίγο θαλασσί και τ' αγόρι του :)

mmexer said...

@ strahd
Τόσο καιρό που σκάβω το λάκκο του Φερεντίνου δεν έχεις καταλάβει πως είμαι ο Περρής και τώρα δικαιώνομαι που θα έχω δικό μου σόου; χαχαχαχαχα
Ένα σου λέω πάντως: Σκέψου να έβλεπα και πολύ τηλεόραση τι υλικό θα είχα χαχαχα

@ x-oyranoy
Τελικά έχω πολλά κοινά με το τηλεκοντρόλ... Περιφέρομαι κι εγώ μέσα στο σπίτι χαχαχαχα

mmexer said...

@ purple
Απλά κάνω διεθνή καριέρα.... γι' αυτό με έχει και το tv_mania!!!
Δηλαδή σκέψου να έβλεπα πολλή τηλεόραση τι υλικό θα είχα σε αυτό το site!!! :)

@ αθανασία
Πραγματικά ισχύει αυτό που λες. Ένα όνομα θα σου πω: Τέρενς Κουίκ! Ο άνθρωπος ξεφτιλίστηκε, έκανε τα πάντα και τώρα θα το παίζει και πάλι κύριος αφού επιστρέφει στην ΕΡΤ!!! Τέτοια κατάντια έχει η τηλεόραση!!! :)

ctrl-alt-backspace said...

Ε ΟΧΙ!! Πάνω που το συνήθισα στα δεξιά το πήραν αριστερά πάλι! Αν θα το αφήσουν αριστερά ας ξαναβάλουν το χρυσό logo όπως λες και εσύ.

Απορία: Νομίζουν ότι αυτό έφταιγε για την πτώση της τηλεθέασης;

Σοφία said...

Έχω πάνω από βδομάδα να δω τηλεόραση και έχω χάσει επεισόδια! Που πήγε η Έμυ; Γιατί μετακινήθηκε το σήμα του ΑΝΤ1; Ζήτησες πνευματικά δικαιώματα από STAR και Πάτρα; Πω, πω! Είναι τόσα πολλά!!!
Καλημέρα mmexerάκι μου και καλό Σαββατοκύριακο!

mmexer said...

@ minustv
Αυτή την εντύπωση φαίνεται πως έχουν. Δεν έκανε καλό στο προφίλ τους. Και ο ALPHA άλλαξε τα γραφικά των ειδήσεων αν το δεις στο ΡΙΚ μήπως και αλλάξει η γκαντεμιά χαχαχα

@ σοφια
Την αντικατέστησαν μέχρι νεωτέρας (έτσι είπαν αλλά όρκο δεν παίρνω)
Λες να ζητήσω; Θα το σκεφτώ... Θα κάνω αγωγή. Φέρτε μου τον Κούγια!!! χαχαχαχα

to.telecontrol said...

μόλις το πρόσεξα και εγώ πριν από λίγο το λογύτυπο που πήγε αριστερά και στον ΑΝΤ1 Κύπρου και τώρα διαβάζω και εδώ ότι πρόκειται για κίνηση από το κανάλι της μαμάς. μάλιστα. Ας ελπίσουμε ότι τώρα στον ΑΝΤ1 θα τους πάνε όλα δεξιά, αφού αυτή η σεζόν ήταν η χειρότερη από τη στιγμή που εμφανίστηκε ως κανάλι.

είχες τρελή έμπνευση πάλι!!

*νόμιζα ότι στα δικά σας δελτία ειδήσεων δεν είχατε ορθογραφικά! Καλά τους είπες, ας ανοίξουν και κανέναν Μπάμπη...

Τσούγδω said...

Nα σε ρωτήσω... Θα κυκλοφορήσουν και οι εκπομπές της Τατιάνας σε dvd?
Αλήθεια ποιό ήταν το ρεπορτάζ που έκανε το Star για την ΕΜΥ????

iLiAs said...

DVD Χαρδαβελα τώρα! Πατάω play :P

Καλο σαββατοκυριακο mmexer :)

Anonymous said...

Χαχαχαχα!!! Οι περιγραφές σου είναι καταπληκτικές, φίλε μου!!! Δεν χορταίνω να διαβάζω!!!

Anonymous said...

ο τύπος στο 1 κοιτάει την νέα(?) θέση που πήρε το λογότυπο στα αριστερά.

Αριστερά από τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας ένα πολύ δύσκολο κουίζ. Σπάω το κεφάλι μου ρε γαμώτο να βρω τι είναι!

- Το βρήκα, η απάντηση είναι "ρεμιξ"

πατρινια said...

-vre mmexeraki, exeis kotzam kouklo italo sto plano k koitas to mpoum?twra tha mou peis an koitouses ton italo tha eixes provlhma... ara sevasto! :-P
-ekeinh h vlakeia to thlepaixnidi nomizw pws den einai patrino, einai apo parakmiako prwteuousianiko kanali k mas to kotsaroun emas, alla pou to ksetrupwses re 8hrio? de vlepw egw tele time k vlepeis esu? allo k touto...

speres!! :-)

mmexer said...

@ to.telecontrol
Ο κυριότερος λόγος που άλλαξε η θέση είναι οι διαφημιστές που άσκησαν πιέσεις στον ΑΝΤ1 αφού βρήκαν τον μπελά τους με τις διαφημίσεις!!
Κάτσε να δεις λίγο τα δελτία της Ελλάδας να δεις τι μαργαριτάρια έχεις να ακούσεις! :)
Ευχαριστώ :)

@ tsougdw
Για τον καιρό ήταν το ρεπορτάζ! Άμα είναι να δούμε εκπομπές σε dvd θα προτιμήσω το Ερωτοδικείο χαχαχα

mmexer said...

@ ilias
Συστήνεται με διπλή δόση λεξοτανίλ... Τώρα μπορείς να πατήσεις το play!!! χαχαχα

@ peslac
Να 'σαι καλά, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :)

mmexer said...

@ akon
Μου χαλάς την ψωνίστικη διάθεση πως με ξέρουν και στην Πάτρα όμως έτσι... Α εσύ ξέρεις πολλά χαχαχα

@ patrinia-xristiniw
Ωχ τι έχω να ακούσω άμα λες από τώρα για τον Ιταλό. Το λέω για ένα ποστ που έρχεται χαχαχα
Έχω παντού πληροφοριοδότες εγώ.. Μην νομίζεις και σε μας το δείχνουν και 3 κανάλια τοπικά νομίζω... Απλά έτυχε :) χαχαχα

πατρινια said...

ti etoimazeis gia ton italo????
kala re su, vazeis futilies k feugeis? :-P
pantws apo upokritikh to paidi pianei pato!!! kalutera na mh milaei apla na steketai k na omorfainei to plano!
egw giati den eida tetoious sthn italia? mhpws den koitousa swsta?

tespa! en anamonh tou neou post... nuxtes!!!!! :-)

marianaonice said...

Πολύ σωστά και πολύ ωραία τα λες, όπως πάντα φίλε μου. Όσο για το Χαρδαβέλλα φαντάζεσαι να αγοράσουμε και το dvd του;;;
Πάει τρελλαθήκαμε τελείως!!
Καλό Σ/Κ.

BlaCk piTt said...

Ξέρω από σίγουρη πηγή, ότι από τον επόμενο μήνα θα μπορείς να ενοικιάζεις το dvd του Χαρδαβέλα απο τα dvdάδικα (Και από 24ωρα μάλιστα! Σου ήρθε να δεις Χαρδαβέλα η ώρα τρεις το πρωί, τότε έχεις τη λύση...)
Φήμες λένε πως θα έχεις να επιλεξεις από μια ποικιλία υποτίτλων (ελληνικά(!), αγγλικά, γαλλικά, ρώσικα, τούρκικα κτλ)
Μιλάμε για διεθνή καριέρα...

mmexer said...

@ patrinia-xristiniw
Ε άμα συμφωνείς για το ταλέντο του στην υποκριτική μαζί μου τότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι χαχαχαχα

@ marianaonice
Αν έχει μεγάλο σόι ο Χαρδαβέλας να δεις που θα κάνει κι επιτυχία το dvd. Σαν να ακούω αυτή τη βλαμμένη που κάνει όλες τις διαφημίσεις των cd και βιβλίων του Γιαννίκου να το διαφημίζει!

mmexer said...

@ Black pitt
ότι τι άλλο θα θελα να κάνω εγώ η ώρα 3 το πρωί εκτός από το να δω Χαρδαβέλα σε επανάληψη; Οχι πες μου! Να μου λέει για τον πλανήτη που βρέθηκε και γω να πέρνω μια χαρά τα ξημερώματα!
Κινέζικους υπότιτλους θα έχει; Γιατί αρχίζω να ανησυχώ χαχαχαχα

Surrealist said...

Έχεις πρόσκληση, αν θες και υπάρχει χρόνος.

Την καλησπέρα μου, ευχαριστώ!

Side21 said...

Καλά ... πλάκα κάνεις ;
Υπάρχει περίπτωση κάποιος
να πληρώσει για να πάρει
τις εκπομπές του Χαρδαβέλλα !!!
Το χιούμορ σου δεν έχει όρια ...
Την καλησπέρα μου ...

media_blogger said...

Kalispera mmexer mou.kala afto to logotypo tou ANT1 to mikrinan ki allo?an einai dynaton...as to eksafanisoun tou xronou.sti thesi tou as vallon to prosopo tou kyriakou iii...mallon tis mari kyriakou pou einai kai pio emporiki!!!Afti tin kokori tin eides?kala olo sardam einai to koritsi!

dr.SeenG said...

Χμ...ως γραφίστας να εκθέσω την άποψή μου για το λογότυπο του ΑΝΤ1. Τώρα που το πήγανε αριστερά...ας το πάνε λίγο ακόμα, πιο αριστερά...πιο αριστερά... εεεεκεί...
Στο ΣΤΑΡ έχω δει πολλά ορθογραφικά μαργαριτάρια. Θα πεις...αν ήταν δημοσιογράφοι αυτό θα σήμαινε πως θα είχαν περάσει και μια σχολή...
Κλείνω με Κοκόρη. Εμένα με θυμίζει την Κατερίνα Λάσπα... Είναι σοβαρό;
Πολύ πολύ καλημέραααααα

mmexer said...

@ surrealist
Ω! Ευχαριστώ... θα ανταποκριθώ όσο πιο σύντομα μπορώ! :)

@ side21
κι όμως... εγώ θα το αγόραζα. Έλα πλάκα κάνω χαχαχα

mmexer said...

@ media_blogger
Είχα την ατυχία να την δω την Κόκορη. Άστα. Ένα δράμα. χαχαχαχα την Μαρί σε φώτο ως λογότυπο πολύ θα την γούσταρα χαχαχαχα

@ dr.Seeng
Ούτε η ίδια δεν θυμάται τον εαυτό της ως παρουσιάστρια (η Λάσπα) όχι να την θυμηθείς εσύ!!! Η κατάσταση είναι σοβαρή. Να φωνάξω το γιατρό χαχαχα