Tuesday, May 6, 2008

Σε ατμόσφαιρα πολεμική!

• Εβδομαδιαία ενημέρωση και πάλι εδώ…. Μια βδομάδα λείψαμε και τι ήταν να φύγουμε; Πάλι κακός χαμός έγινε στα τηλεοπτικά! Πόλεμος λέμε!
• Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα! Τι σας έλεγα την προηγούμενη βδομάδα; Λιβανίου στο On-Off: «είμαι παιδί του STAR». Τσεκαρισμένο αυτό ή εξώγαμο και θα τρέχεις από 16/6 να κάνεις εξέταση DNA; Στο πότε έχασα την πρόβλεψη! Δεν έλεγα τους αριθμούς του Τζόκερ καλύτερα;
• Είπε με λίγα λόγια στη συνέντευξη πως τα δικά της θέματα κάνουν διψήφια και τα πολιτικά θέματα του Κοκορίκου και των άλλων, κάνουν μονοψήφια. Εκνευρίστηκε ο Μαλέλης και την αντικατέστησε προσωρινά (;)
• Όχι, ο Τέρενς Κουίκ δεν έστειλε επιστολή συμπαράστασης στην Έμυ!
Κόκορη λέγεται η αντικαταστάτριά της. Λάθος! Άμα ήθελαν ντε και καλά να βάλουν συμπαρουσιάστρια έπρεπε να βάλουν τη Δάφνη Μπόκοτα. Και συμπληρώνει το κοτέτσι και είναι και επίκαιρη, αφού μας πλησιάζει η Γιουροβίζιον!
Κόκορη η μία Κοκορίκος ο άλλος δεν ξέρετε την παροιμία «όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει»; Το λέει ο λαός όχι εγώ!
• Συνάντηση κορυφής: ο Κούγιας έδωσε συνέντευξη στην Τατιάνα. Στην Τάτι, που της έσουρε τα εξ’ αμάξης γιατί πήρε συνέντευξη απ’ την Βατίδου. Τώρα που έσπασε και αυτός ο πάγος αρχίζω να έχω ελπίδες πως θα λυθεί και το Σκοπιανό!
Μοντελοπνίχτη τον είχε πει η Βατίδου και μετά τον παρακάλεσε να την παντρευτεί! Κι ερωτώ: Αλέξη…. το πνίγεις το μοντέλο;
• «Χωρίς Συνδρομή» λέει το σλόγκαν την ΝΕΤ για το Euro 08. Και η ΔΕΗ; Εντάξει, αυτό είναι εισφορά στην ανάπτυξη πολιτιστικού ιδεώδους –βλέπε Γιουροβίζιον! Άσε μην σχολιάσω και την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα! Ναι μωρέ! Ζήλεψε ο Τζίγκερ την ΠΑΕ γι’ αυτό κράτησε το 50% στον ΠΑΟ!
• Τελικά η δύναμη της τηλεόρασης (όπως και στον πόλεμο) σου επιτρέπει να λες ότι σου κατέβει!
• Ο Βαγγέλης Περρής έγινε από αρχισυντάκτης… παρουσιαστής στο σόου «Γεια σου Δαρβίνε» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Να προσέχεις Βαγγέλη. Κάπως έτσι ξεκίνησε κι η Έμυ κι είδες που κατέληξε!
• Οι κλιματικές αλλαγές πρέπει να ανησυχήσουν τους ρεπόρτερ του STAR. Άμα είναι να ‘χουμε καλοκαίρι από Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο τους βλέπω να κατασκηνώνουν στη Μύκονο!

50 comments:

b|a|s|n\i/a said...

αυτό είναι! από την παραγωγή στην κατανάλωση. :)
έβλεπα αποσπάσματα του κούγια στον λαζόπουλο. δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω τέτοια εκπομπή. πώς δεν σχολιάζουν οι παρουσιαστές με καμιά ατάκα;
λολ. καλό βράδυ!

Skouliki said...

και η ζωη συνεχιζεται με τον κο φακιωρη να την "παιζει" χαχχαχα

mmexer said...

@ b|a|s|n\i/a
λολ.... ε εντάξει άμα μπεις στο τρυπάκι σου αρέσει κιόλας. Γίνεται μαζοχισμός μετά μην νομίζεις!

mmexer said...

@ skouliki
Τώρα αυτό έχει να κάνει με το δικό σου τελευταίο ποστ και το άνιμαλ; χαχαχαχα

Laplace said...

καλα το σταρ εχει ξεφυγει..μιλαμε ο φασισμος σε ολο του το μεγαλειο..
να τιμωρει κ να διωχνει ετσι παρουσιαστες?ουτε στην κινα :P :P

mmexer said...

@ laplace78
Αν και μεταξύ μας καλά της έκανε γιατί έχει ένα υφάκι "εγώ είμαι το φως το αληθινό" δεν νομίζω να χαθεί. Είναι κουμπάρα του Τζίγκερ γι'αυτό και η προσωρινή διαγραφή της! :)
Ούτε στην Κίνα ε; Λες να φταίει που ο Μαλέλης με άρθρο του στην Ελευθεροτυπία δηλώνει Αριστερός!;χαχαχα

Strahd said...

Εγώ πάντως το έχω πει πάρα πολλές φορές: να μετακομίσει τις εγκαταστάσεις του το ΣΤΑΡ στην Μύκονο. Εμ, με τόσα εισιτήρια πέρα δώθε για όλους τους ρεπόρτερ. Θα γλυτώσουν πολλά λεφτά έτσι.

Όσα για τον Κούγια κύλησε ο τέντζερης (Κούγιας) και βρήκε το καπάκι (Τατιάνα)...

Anonymous said...

Ανακάλυψα το blog σου μέσα στο Πάσχα και μπορώ να πω ότι απολαμβάνω κάθε νέο post. Μια διασκεδαστική ματιά, σε αντίθεση με τις ανελέητες κριτικές, απέναντι στη μικρή μας τηλεόραση μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα!

thanasis said...

Αντί για καθημερινή ενημέρωση από το in.gr θα διαβάζω έσενα..Καλημέρες!!!

? said...

αλέξη το πνίγεις το μοντέλο..χαχαχχαχαχα!!!μας έφτιαξες τη διάθεση πρωινιάτικα!

Anonymous said...

Γειάσου ρε μιξεράκι...αχχαχαχχαα! έ,ναί έχεις δίκιο..έχουν απαξιωθεί και ξευτιλιστεί τα πάντα πλέον..στο θέμα της τιβί εννοώ..ακόμη και το δελτίο ειδήσεων (που υποτίθεται ότι υπάρχει γιανά ενημερώνει τον τηλεθεατή και μό-νο)....έχει καταντήσει και αυτό πλέον ένα εντελώς γελοίο σόου και μια..'πατάτα'να το πώ έτσι..δεν είναι πλέον δελτίο ειδήσεων αυτό.. μάλλον κάπως αλλιώς θα έπρεπε να ονομάζεται πιά και όχι δελτίο ειδήσεων....και όσο για το θέμα του κυρίου Κούγια (που δε μπορώ να πώ ότι τον έχω και σε ιδιαίτερη υπόληψη ή ότι μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής-μάλλον ιδιαίτερα αντιπαθής μου είναι)και της πρώην συζύγου του...για μένα αυτή είναι μιά εντελώς α-πα-ρά-δε-κτη στάση αυτή του κύριου Κούγια εννοώ-για έναν άνθρωπο σαν αυτόν που τον ξέρει όλη η Ελλάδα...που υποτίθεται είναι σπουδασμένος με τετρακόσια πτυχία και δε συμμαζέυεται...και που υποτίθεται έχει επίπεδο,μόρφωση,αξιοπρέπια κλπ,κλπ,κλπ....αυτό είναι κάτι που καθόλου δε τον τιμά...που έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και 'εκθέτει'έτσι τη πρωσοπική του ζωή...μάλλον όχι απλώς την εκθέτει ΄βούκινο την έχει κάνει'για τα καλά...για μένα ΔΕΝ θα έπρεπε να τα κάνει αυτά...θα έπρεπε να έχει λίιιιιιγο περισσότερη αξιοπρέπια και όχι να 'περιφέρεται'από το ένα κουτσομπολίστικο στο άλλο και από το ένα μεσημεριανάδικο στο άλλο και να κάνει σα τις κατινίτσες της διπλανής πόρτας..δικηγόρος άνθρωπος....έ, άμα πιά...πήξαμε στη κατινιά πλέον...ξεκατίνιασμα και άγιος ο Θεός....το χουμε κάνει....Αθανασία.

purple said...

πολυ στεναχωρηθηκα που δεν ειδα τη συνεντευξη... εχεις λαζοπουλο σε ομως μας αποψε αρα ολο και κατι θα παιξει δεν μπορει!!!

purple said...

χαχααχαχαχαχαχαχα ωραιο σχολιο αφησα δεν εχει καθολου λαθη!!!

mmexer said...

@ strahd
Μα γι' αυτό υπάρχουν ακόμη οι πτήσεις για Μύκονο. Με τόσο πήγαινέλα οι ρεπόρτερ του ΣΤΑΡ κάνουν απόσβεση από τα άλλα νησιά η Ολυμπιακή χαχαχα λολ για Κούγια-Τατιάνα

@ unclescrooge
Καλώς μας ήλθες κατ'αρχήν! Κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ε ναι, αν ήταν να το ρίξω στη σκληρή κριτική όσον αφορά την τηλεόραση τι θα λεγα για το ρίαλ λάιφ χαχαχα

mmexer said...

@ thanasis
Α δεν θέλω να στεναχωρήσω τους συνάδελφους (λέμε τώρα) στο In.gr, κάνουν καλή δουλειά, αλλά εδώ κάνουμε σοβαρή ενημέρωση χαχαχα

@ νίκος κ.
λολ, Αυτό είναι επιτυχία: Να παίρνεις μια δόση mmexer πρωινιάτικα, να διαβάζεις για τον Αλέξη και να 'ναι όλα καλά! :) χαχαχα

mmexer said...

@ Αθανασία
Ο Κούγιας είναι απ' τα μεγαλύτερα λαμόγια. ΓΙ' αυτό και είναι δικηγόρος στις πιο άθλιες υποθέσεις. Βλέπε υπόθεση Τεμπών.
Του δίνει πελάτες η τιβί. Τζάμπα τον πήρε δικηγόρο ο Πασχάλης νομίζεις; Ξέρει τι κάνει. Άμα δεν έπαιζε αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας δεν θα είχε πολλούς πελάτες.
Κι εδώ είναι η κατάντια. Να σε κάνει γνωστό η τιβί και να γίνεσαι κι απ τους μεγαλύτερους ποινικολόγους της Ελλάδας!

mmexer said...

@ purple
λολ έλα μην καρφώνεσαι, εγώ το κατάλαβα το σχόλιο χαχαχαχα. Πάντως έπαιξε ουκ ολίγα. Με μια συνέντευξη Κούγια και μια του Πρέκα δεν θέλει και πολύ για να την βγάλει την εκπομπή ο Λαζόπουλος χαχαχα

dr.SeenG said...

Ωπ...λαβράκι πέτυχα. Το μπλογκ σου είναι (και τα σχόλιά σου) είναι όλα τα λεφτά. Δηλώνω πλέον τακτικός λαθραναγνώστης σου.
Καλώς σε βρήκα.
Όσο για την πρωινή εκπομπή της Λιβανίου, εγώ την έβλεπα γιατί λατρεύω το σταυροπόδι της Έμυς. Ο Κικιρίκου μου είναι αδιάφορος.

Ασκαρδαμυκτί said...

"Μοντελοπνίχτης" ο Αλέξης ... "πλουσιοπνίχτρα" η Βατίδου!

mmexer said...

@ dr.Seeng
Καλώς μας ήλθες κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δεν ήταν μόνο το σταυροπόδι της που χάσαμε... Ήταν και τα βυζιά της που ήταν έτοιμα να βγουν έξω.... Αναντικατάστατη χαχαχα

mmexer said...

@ ασκαρδαμυκτί
μωρέ άλλο μου ρχεται στο μυαλό αλλά είναι μεσημέρι και φοβάμαι μην μου το σβήσουν το μπλογκ χαχααχαχα

NY ANNA said...

Εχμμμμμμμμμ... πειράζει που ποτέ δεν χώνεψα αυτό τον Περρή. Μου φαίνεται χειρότερος κι από τον Αναστασιάδη! Χαχ. Συγνώμη. Αλλά ήθελα να το πω... Σε νυφίτσα μου φέρνει. Με όλα τα (κακά) παρελκόμενα. Όσο για τη Λιβανίου; Μπαρούτι μύριζε από καιρό. Τις έριξε απλώς αγωνιστικές λες ο μεγάλος ή σφύριξε κόκκινη με τη μία για... αντιαθλητική συμπεριφορά; Καλησπέρες. Άψογος as always.

Νικόλαος Παπουτσής said...

Τωρα κατάλαβα γιατί δεν
μπορούσα να σταυρώσω
μοντέλο φίλε
Τα έπνιγε όλα ο Αλέξης

χαχαχαχα

τσίου!!!

Leviathan said...

to sxolio tou strahd gia kougia korifaio xexe...

mallon omos simera pou xalase o kairos xalasan mazi kai ta sxedia/reportaz tou star..:)

Τσούγδω said...

Καλά την έχουν ακόμη στο Σταρ... Σε μερικά χρόνια που θα έχει 40 βαθμούς και μέσα στο χειμώνα θέλω να δω τι θα κάνει ο Τσιλιπουνιδάκης!
Η Έμυ Λιβανίου δεν είναι Κεντροαριστερή;;; Αίσχος! Καλά έκανα και την έδιωξαν! Είναι δυνατόν σε αυτό το σταθμό που αποτελεί τον ΦΑΡΟ της κεντροαριστεράς να υπάρχει έστω και ένας εργαζόμενος που δεν είναι τουλάχιστον κεντρώος;
Φαντάζομαι τώρα θα πάει στο ΑΛΤΕΡ με τον Τέρι!

mmexer said...

@ ny anna
Και μόνο που το ακούω το σόου βαριέμαι οπότε ένας βαρετός άνθρωπος όπως τον Περρή είναι ότι πρέπει. Με αυτή την άποψη το είπα χαχαχα

@ karaflokotsifas
Ε ναι κι εγώ γι' αυτό το λόγο δεν έχω πάει με μοντέλα ακόμη.. Για τί άλλο; χαχα

mmexer said...

@ leviathan
Ε μην το λες με τέτοια τρέλλα που χει το νησί... ο αέρας και η βροχή καλό τους κάνει χαχαχα

@ tsougdw
Εδώ κοντεύει να πάει ο Τέρι στην ΕΡΤ όχι να πάει η Έμυ στον Τέρι.... Την πήρε εν μέρει την εκδίκηση του ο Τέρενς αλλά κι αυτός με θερμοκρασίες Νευροκοπίου θα κλείσει την εκπομπή :)

Meropi said...

Ευτυχώς που έχουμε και σένα να μας ενημερώνεις mmexer μου. Αν περίμενες από μας να πάρουμε είδηση τι γίνεται με τη Λιβανίου και την Τατιάνα....

iLiAs said...

..μια όμορφη πρωινή παρουσία υπήρχε..και ΄κείνη την έκοψε ο Σταμάτης..
..α και οσο για τη Νετ χωρίς συνδρομή..μήπως θα μας πληρώνουν αυτοί το λογαριασμό της ΔΕΗ??

ΚαλΟ ΑπογευμΑ :)

Unknown said...

Είναι πραγματικό άξιο απορίας (ή βλακείας) πως μερικοί (βλ.Λιβανίου) θεωρούν πως τα κανάλια είναι οικογένειες...

Το πιο αστείο όλων όμως...ο Κούγιας(ναι ρε ο γελωτοποιός με την αλεπουδίσια μούρη)...μοντελοπνίχτης! Χο χο! Το άλλο με τον Τοτό...

mmexer said...

@ meropi
Ε με τέτοια πολεμική ατμόσφαιρα είμαι κι εγώ ετοιμοπόλεμος να ενημερώνω για το καθετί :)

@ ilias
Γυναικάρα με τα όλα της η Έμυ δεν λέω.... στο μιουτ όμως κι αυτή χαχαχα

mmexer said...

@ samael
Απλά μπρεί κατά βάθος μπορεί να ξέρουν πόσο χάλια παρουσιαστές είναι οπότε σου λέει ας δέσω το γάιδαρό μου μήπως και γίνει κάτι...
Κανένα κανάλι μέχρι στιγμής δεν έπεσε στα πόδια της για μεταγγραφή οπότε δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς.
Η άλλη λύση είναι να 'χει γνωστό στην ΕΡΤ χαχαχα
Τώρα όλο αυτό λέγεται ελληνική τηλεόραση χαχαχα

patsiouri said...

Μοντελοπνίχτη????????????????
Ας είχε άδειο πορτοφόλι και θα τον έλεγαν μπουρδελοπνίχτη στάνταρ!

patsiouri said...

Αληθεύει ότι ο Κούγιας ε΄χει φάει την πρώτη του γυναίκα????

Anonymous said...

"Γεια σου Δαρβίνε.."
...έχω κακό προαίσθημα για αυτό...

mmexer said...

@ patsiouri
χαχαχαχα καραλολ ρε συ πατσιούρι χαχαχαχαχαχα και τώρα πληρωμένα μοντέλα θα παίρνει...
Ελα μου ντε! Το 'χω ακούσει κι εγώ.
Μέχρι και πως είναι γκέι έχω ακούσει. !!!

@ akon
Εγώ σαν να 'χω αρχίσει να το βαριέμαι. Απ' το κόνσεπτ, τον τίτλο, τον παρουσιαστή.... είναι όλα μαζί :)

KitsosMitsos said...

Εκεί που πιάνει πάτωμα το θέμα και λες δεν έχει πιο κάτω, τελικά κι όμως γίνεται!
Μα καλά, μοντελοπνίχτης! Χαχαχαχαχαχα!

dyosmaraki said...

Και εγώ λυπήθηκα που δεν είδα την συνέντευξη του Κούγια στην Τατιάνα. Μόλις είδα όμως το απόσπασμα στην εκπομπή του Λαζόπουλου άρχισα να σιγοτραγουδώ το ...
"βρε πως αλλάζουν οι καιροί"....
Την καλημέρα μου

irene said...

όχι άλλο κούγια , αυτή η υπερδοσολογία είναι θανατηφόρα κ μη αναστρέψιμη..

irene said...
This comment has been removed by the author.
Ταχυδρόμος! said...

Εγώ λέω να κάνουμε έρανο, να μαζέψουμε χρήματα, και να πληρώσουμε κάποιον να ραπίσει τον κύριο Vatidi..

mmexer said...

@ kitsosmitsos
Σιγά μην έχει σταματημό ο ποινικολόγος. Η ανακάλυψη του από-πάτου είναι χαχαχα

@ dyosmaraki
Κυκλοφορούν κάτι αποσπάσματα στο ίντερνετ αν είναι να μου στεναχωριέσαι τόσο πολύ... χαχχα
Οι κόντρες στην τιβί είναι τόσο ψεύτικες όσο οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για την ακρίβεια :)

mmexer said...

@ irene
Δίνει συνέντευξη το μεσημέρι ο Κούγιας στην Τατιάνα. ΤΟ βράδυ ο άλλος Αλέξης, ο Τσίπρας στο Χατζηνικολάου.
Ο πρώτος κάνει 40% ο δεύτερος 10%. Τώρα τι καταλαβαίνεις εσύ από αυτό;

@ ταχυδρόμοοοοοοοοοοοοοοοοος!!
Κοίτα και χωρίς έρανο μαζεύονται άνετα και 200 άτομα που θέλουν να τον πλακώσουν στο ξύλο χαχαχα

πατρινια said...

meres!!! :-)))

oute xrono na eleipa!!!
ti ekselikseis einai autes?
an einai na fugoun k alles savoures apo thn tv na ksanapaw ena taksidaki!!!
:-PPPP
vre mmexeraki diafwtise me ligo giati exw maura mesanuxta...
ti egine me meleth k livaniou?

dyosmaraki said...

Χι χι χι! θα αναζητήσω τα αποσπάσματα έτσι από περιέργεια. Ευχαριστώ!

Sideras said...

Δεν πολύ βλέπω τηλεόραση αλλά σίγουρα με ενημέρωσες πλήρως mmexer : ))) . Θα σε προτιμώ πάντα αλήθεια.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mmexer said...

@ patrinia-xristiniw
Η Μελέτη είναι άρρωστη. Βγήκε και έβρισε τους τηλεθεατές που βλέπουν Πρωινό Καφέ ενώ δεν είναι παρουσιάστρια. Τη Λιβανίου την σταμάτησε μέχρι τέλος σεζόν ο Μαλέλης λόγω συνέντευξης που είχε δώσει.

@ dyosmaraki
Ω! Συνέβαλα στην ενημέρωσή σου :) Άμα δεν τα βρεις εδώ θα είμαι χαχαχα

mmexer said...

@ sideras
Α, εδώ επιτελώ έργο. Να το ξέρεις αυτό. χαχαχαχα Η ενημέρωση των όσων δεν βλέπουν τιβί είμαι χαχαχα

mmexer said...

Διέγραψα ένα σχόλιο γιατί θεώρησα πως ήταν spam, αφού ήταν στα αγγλικά και ήταν και άσχετο!