Monday, October 22, 2007

Εγώ ειμί ο Αντίχριστος!

• Σαν να μην πέρασε ρε παιδιά αυτή η βδομάδα στην tv. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Ο Βαγγέλης συνεχίζει να τσακώνεται με το Γιώργο, η Έλλη ακόμη αναζητείται (θα την ψάξει η Νικολούλη), οι παραθυράτοι σχολιαστές ξαναλέν τα ίδια για τον Αρχιεπίσκοπο. Τι να πω! Τελικά όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν!

• Και δεν εννοώ μόνο την επικαιρότητα! Και στην tv όλα ανακυκλώσιμα είναι: Το «Λατρεμένοι μου Γείτονες» μου θυμίζει τους «Μεν και Δεν», ο Alpha επαναφέρει το «Ραντεβού στα τυφλά» και ο Μικρούτσικος ξανάρχισε τα πρωινάδικα. Είναι σίγουροι εκεί στα κανάλια ότι ζούνε στο 2007 ή έχουν κολλήσει στο 1992;

• Πάντως άμα έχετε πεθυμήσει τους «Μεν και Δεν» (no way) υπάρχουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στις 4 τα χαράματα! Μα «Μεν και Δεν»; Εμ.. έτσι εξηγούνται κάτι ουρλιαχτά που με ξυπνάνε τα χαράματα! Δεν είναι τελικά το σκουπιδιάρικο η τηλεόραση είναι που ξέχασα να κλείσω!

• Κι η κυρία Σοφία που μένει από πάνω μου (στον πάνω όροφο εννοώ μην πάει ο νους σας στο πονηρό) στις 4 ξυπνάει να πάρει το χάπι της πίεσης. Ανοίγει την τηλεόραση βλέπει «Μεν και Δεν» και μετά …έτοιμη για χάπι!

• Ξέχασα να σας ανακοινώσω το πιο σημαντικό! Εγώ είμαι ο Αντίχριστος. Αφού γεννήθηκα το 1983! Ταιριάζει γάντι κι η περιγραφή. Το είπε η Δρούζα στο «Μπορώ». Ο Αντίχριστος σου λέει γεννήθηκε το 1983, το 2013 θα αναλάβει δράση ως πολιτικός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τότε είχα σκοπό να κάνω το διδακτορικό μου στις «Διεθνείς Σχέσεις»

Άσε που νιώθω ήδη προφήτης! Τι σας έλεγα την προηγούμενη βδομάδα πως άρχισαν οι αμπελοφιλοσοφίες στα κανάλια; Ε, ήδη το «Last Passenger» πήγε Σάββατο, το «Go Straight» Παρασκευή, το «Μπαμπά μην τρέχεις» Πέμπτη και το «Extra Large» Τρίτη. Μπερδευτήκατε; Και που ‘στε ακόμη αφού είμαστε στην αρχή!

• Τι εννοούμε; Στον ΑΝΤ1 προβληματίζονται και για το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» (μπα; το πήραν χαμπάρι;), στον ALPHA για το «Ζωή Ξανά» και όλο το prime time της Δευτέρας, ενώ και κάποιες εκπομπές των καναλιών δεν φαίνεται να ενθουσιάζουν τους ιθύνοντες! Εδώ η ΕΡΤ επιστράτευσε τη Διγενή για τα μονοψήφια του «Μένουμε Ελλάδα». Όρτσα τα πανιά!!!

• Στα αυτοκίνητα το ‘ριξαν στα πρωινάδικα μπας και ανέβουν τα νούμερα. Και με πιο πολλά κοινωνικά θα ασχοληθεί ο «Πρωινός Καφές» του ΑΝΤ1. Πάντως, ο μάχιμος ρεπόρτερ (λέμε και κανα αστείο να περάσει η ώρα) Νάσος Γουμενίδης αρνήθηκε την πρόταση να το παίξει «χαμένος» και να αρχίσει να τον αναζητά η Ελεονόρα ως άλλη Μις Μαρμπλ!

• Τι απέμεινε στον ΣΚΑΙ (ναι στην -αμερικάνικη- τηλεόραση) να βλέπει από ψηλά αφού τα νούμερα τηλεθέασης πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο; Η κίνηση στους δρόμους με το ελικόπτερο της WIND.

1 comment:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.