Monday, October 15, 2007

Ποια είναι η εκπομπή - σειρά της σεζόν;

• Πάει κι η δεύτερη βδομάδα των σίριαλ. Από σήμερα επισήμως κάποιοι κλαίνε και ήδη ξεκινάνε οι συζητήσεις για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ποιες σειρές μένουν, ποιες κόβονται και άλλες τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες!

Μόνο στην ΕΡΤ δεν κόβουν ούτε εκπομπές ούτε σειρές. Παρουσίασαν τελευταίοι και χαλαροί το πρόγραμμα. Με τον ένα σύμβουλο του άλλου και τον άλλο σύμβουλο του προέδρου και τον σύμβουλο του συμβούλου του προέδρου. Γεμίσαμε συμβούλους ρεεεεεεεεεεε!

• Ένα σύμβουλο πάντως χρειάζονται και όλα τα πρωινάδικα που ασχολούνται με την υγεία του Αρχιεπισκόπου και με άλλα θέματα της επικαιρότητας. Με την προσθετική στήθους δεν γίνεται ενημέρωση. Πάντως ένα περίεργο πράγμα η επόμενη ενότητα στα πρωινάδικα μετά την επικαιρότητα είναι η μαγειρική… Γιατί; Μας έκατσε βαρύ στο στομάχι η υγεία του Αρχιεπισκόπου; Εμ… τι την θέλατε και σεις;

• Όλο ακριβές παραγωγές ακούμε πως έχουν στον ΑΝΤ1. Ο Ρώμας λέει πως το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο είναι η πιο ακριβή και όχι ο Γιούγκερμαν. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τα ίδια λέει για το Go Straight. Εγώ πάντως νομίζω πως η πιο ακριβή παραγωγή είναι ο Θέμος! Ξέρεις τι είναι να φωνάζεις τη Ναστάζια και τη Σάσα Μπάστα κάθε φορά; Μεγάλη παραγωγή. Και με διαφορά… στήθους!

• Μιας και ο λόγος για τον ΑΝΤ1 σου λέει αυτοί έχουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν στη Βουλγαρία. Α! Εκεί τα πήρατε όλα και δεν έμεινε τίποτα στον Ευαγγελάτο και τη βγάζει με τα φούξια;

• Ωραία η προσπάθεια του Θέμη Γεωργαντά στο Last Passenger αλλά δεν νομίζετε πως το τηλεπαιχνίδι για μαθητές τρίτης λυκείου είναι καλύτερο στα απογευματινά του Σαββατοκύριακου; Γιατί άμα το αφήσουν τις Τρίτες με Λάκη και Πεθερές απέναντι θα προτιμήσει το MAD ο άνθρωπος!

• Καλά, ότι και να πούμε για το Λάκη είναι λίγο. Αλ Τσαντίρι δαγκωτό! Για μας δεν λέει τίποτα το 54%. (Καλά λέει για τον ALPHA αλλά και πάλι…) Για το Λάκη είναι λίγο. Αυτή είναι η εκπομπή – σειρά της χρονιάς! Λάκης και ξερό ψωμί. Η όαση στον τηλεοπτικό αχταρμά! Πραγματικά οι Τρίτες αξίζουν για τηλεόραση!

• Α! Και να μην ξεχάσω! Μετά το Λάκη να δω Υπέροχα Πλάσματα. Η Ελένη Ανουσάκη είναι τόσο γλυκιά στο ρόλο της… σαν καραμέλα! Τα συγχαρητήρια μας στη Μυρτώ Κοντοβά. Που έφτιαξε μια σειρά χωρίς πολλές φανφάρες. Απλά μια παρείστικη ατμόσφαιρα!

2 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Και που να ηξερες τι εκπομπες θα βγουν στην Ελληνικη τηλεοραση μεσα στο χρονο...Και οι δυο θα ειναι σοκ....

mmexer said...

Έχω δει το τρέιλερ του ALPHA για το χορευτικό σόου με παιδιά και τρομάζω μόνο με την ιδέα...

Ελπίζω να κάνουν δεύτερες σκέψεις γιατί θα φάνε πολύ κράξιμο.

Ευχαριστώ για το σχόλιο!