Thursday, October 9, 2008

Καλά πλάκα με κάνετε;

• ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλα και λερώνει! Εδώ είμαι! Ούτε διακοπές να πήγαινα παιδιά. Δεν σας είχα πει το καλύτερο για αυτό παραπονιέστε! Αφού είχα κάνει διακοπές στην Κρήτη το καλοκαίρι και είδα τον Μητσοτάκη με όλο το σόι. Πώς να πάει καλά το blog??

• Α! Όλα κι όλα. Εδώ είμαι για ενημέρωση. Καλά μην περιμένετε πως ξεκινάμε το σχολιασμό άμεσα. Στις σειρές πάντα περιμένουμε μια – δυο βδομάδες και μετά βλέπουμε. Κάτσε να κυλήσει το πράγμα. Πως κυλάει το χρήμα στο Βατοπέδι; Έτσι!

• Πάντως σαν να υπάρχει μια παγωμάρα, μια αδιαφορία γενικότερα για τη σεζόν. Τα blog για τα ΜΜΕ μειώθηκαν ή πουλήθηκαν βάζοντας διαφημίσεις, άλλοι είναι στην κοσμάρα τους (για μένα λέω ντε!). Είναι μια σεζόν…. Mugalicious!

• Αλλά θα μου πείτε αλλού είναι το σίριαλ. Στην ρίαλ λάιφ. Εδώ η Στέλλα Μπεζαντάκου παιδιά στέλνει επιστολή στον πρωθυπουργό κι εμφανίζεται και στον Γιώργο Παπαδάκη! Τι μου λέτε τώρα;

• Τώρα που είπα ρίαλ…. Παίζει μια διαφήμιση του REAL FM όπου είναι η Βάσια Λόη να κάνει σχολιασμό και να λέει μετά ο εκφωνητής της διαφήμισης. Το ραδιόφωνο με τις δυνατές υπογραφές! 

• Καλά ρε παιδιά; Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν; Εγώ μόνο τον κώλο της έχω δει μέχρι στιγμής όχι την υπογραφή της!

• Πάντως η εκπομπή που μέχρι στιγμής κάνει την ανατροπή σε αυτή τη σεζόν είναι η Ελεονώρα Μέλέτη που σερβίρει ένα κρύο πιάτο στους μείον 40 στον ΑΝΤ1 και στους απέναντι αφού ανακάτεψε πραγματικά την τράπουλα στην πρωινή ζώνη!

• Στα πρωινάδικα δεν αλλάζει η κατάσταση. Είτε Ελένη είτε Γρηγόρης, άμα βρουν καμιά φορά το ρυθμό τους οι Μουτσινάς Ζαρίφη μόνο στους καλεσμένους θα στηρίζεται το ζάπινγκ! Καλά η wanna be ρυθμιστής Μαριέτα πέφτει στα μονοψήφια (ένα αστέρι πέφτει πέφτει).

• Το έλα να δεις γίνεται και στα μεσημεριανά. Το κους –κους έχασε την αίγλη του (γιες!) και έτσι κάθε μέρα αλλάζει η σειρά στην κατάταξη με τα νούμερα! Πότε πρώτο το κους κους πότε τελευταίο! Ανσανσέρ δηλαδή! Έτσι γίνεται και με τη Λαμπίρη και με τη Σκορδά.

• Αν συνεχίσει έτσι η μεσημεριανή ζώνη βλέπω τις ξανθιές ντογρού για τον Ευαγγελισμό με πέντε εγκεφαλικά και να δω μετά ποιος θα καλύψει το θέμα!

• Αίσθηση κάνει και η Ναταλία Γερμανού που προηγείται προς το παρών της Αλιμπέρτη, αλλά αν βρει τη φόρμα της η δεύτερη και αφήσει τις πάπιες στην ησυχία τους, τότε πάλι θα παίζουν ανάλογα με τους καλεσμένους! Οπότε κι εδώ άβυσσος η ψυχή του τηλεθεατή!

• Άντε αυτά έχω να πω προς το παρών. Θέλω σχόλια παρατηρήσεις. Τι είδατε τι σας άρεσε; Ποιος σας άρεσε; Και όλα τα συναφή…. Και επιστρέφω σε μια δυο μέρες πάλι εδώ!

18 comments:

Είδωλο said...

EΓΩ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΣ ΝΤΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΩΣ ΜΟΥΚΙΟΥ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.

b|a|s|n\i/a said...

πού είσαι βρε mmexer και έχω την μπάλα με τις πρεμιέρες;;;

Laplace said...

ela re file k mas eleipses..

Giannis Kafatos said...

καλως τα (δις)
καλώς τα παι-αι-δια!

λοιπόν για τη νεα σίζον έχω να καταθέσω ό,τι ο 4χρονος υιός έχει κολλήσει με τη Λόλα! Ενώ εκείνη την ώρα έβλεπε καστρο Τακέσι (σκάι) τώρα έχει πάθει κάτι. Του αρέσει η πρωταγωνίστρια, του αρέσει ο σκυλος, δεν ξέρω. Πάντως με έκανε να θυμηθώ κάτι που έλεγε ο Μαστοράκης στον ΑΝΤ1 πριν από 20 χρόνια (αλλά στον ΑΝΤ1 τώρα το καταλαβαν): τα μηχανακια τα ελέγχουν τα παιδιά. Αν θες να χτίσεις τηλεθέαση πρέπει να κάνεις πρόγραμμα που αρέσει στα παιδιά. Αυτά είναι οι δικτάτορες του τηλεκοντρόλ!!!!
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Anonymous said...

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1)Η 'ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ' ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ 'ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΪΜΗ'
2) ΤΟ 'LAPD' ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΣΑΞΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ TRAILER
3) 'ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ'= ΕΓΓΥΗΣΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ 2Η ΣΕΖΟΝ
4) 'ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ' ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΛΕΚΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 'ΕΚΠΛΗΞΗ' ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ. ΓΡΗΓΟΡΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ
5) 'ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ'= COPY PASTE ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΟΝ (Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ), ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ...
ANT1 KAI ALPHA ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ MEGA ΘΑ...ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!

Anonymous said...

Γειάσου Μιξεράκι!!..βρέ καλώς το! και με 'φρέσκα νέα και σπαρταριστά'!ε,τί να μας άρεσε βρέ καλό μου μιξεράκι;;;δεν υπάρχει και τόοοση ποικιλία πιά..όλο η ίδια ξανά και ξανά φτιαγμένη συνταγή..βαρεθήκαμε πιά..εσύ όταν σου δίνουν να φας συνέχεια το ίδιο φαγητό δε το βαριέσαι κάποτε;;λογικό δεν είναι;;;δεν άλλαξε και κάτι στο χειμερινό πρόγραμμα των καναλιών..και κυρίως των ιδιωτικών...αλήθεια πώς σου φάνηκε η εκπομπή των Μπακοδήμου/Σεργουλόπουλου στον Alpha νομίζω;;;....εγώ δυστυχώς δε μπορώ να πώ ότι με εντυπωσίασε και πολύυυ,ή το σήριαλ για την Αλίκη;; που θα προτιμούσα να μην εκφράσω τη γνώμη μου καλύτερα για αυτό..ούυυυυφ άλλη μια βαρετή,πεζή και εντελώς ανιαρή τηλεοπτική χρονιά...φιλάκια,Αθανασία.

Skouliki said...

εγω μολις πηρα οσκαρ απο την ΖΟΥΖΟΥΝΑ και δεν ξερω ..ποιες ειναι ολες αυτες !!

εγω ειμαι καλυτερη

NY ANNA said...

Να πω, να πω;;;; Πρώτα πρώτα καλώς ξανάρθες κι ελπίζω αυτήν τη φορά να παραμείνεις. Άντε, μου 'λειψες.
Τώρα όμως να πω, να πω που δεν κρατιέμαι;;;; Λοιπόν χθες, κάνοντας ζάπινγκ, πέτυχα στον ΑΝΤ1 ένα "κάτι" με τον Τότσικα, τη Μακρυπούλια κι άλλους.
Κι αφού χάζεψα για μερικά λεπτά, αναρωτήθηκα: “Καλά,
αυτούς, ποιος διάολο τους έχει χρήσει ηθοποιούς;;;”
Ρε συ, τα… θρανία παίζουν καλύτερα. Ακόμα και το
τρένο της Ντενίση, μη σου πω, παίζει καλύτερα!!!!! Ο μόνος που σώζεται κάπως είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ΟΚ, εντάξει, δεν κόψαμε και φλέβα. Το χαλαρό κι άνετο εαυτό του παίζει ο άνθρωπας, όπως πάντα μάλλον.
Μετά, έπεσα πάνω
σε άλλο ένα στο Mega που όλοι φωνάζανε λες και δεν
έχουν εφευρεθεί ακόμα μικρόφωνα… Καλά, δεν φωνάζανε όπως στο "Κόκκινο Δωμάτιο" ή στους "Στάβλους", αλλά φωνάζανε. Αλήθεια τελικά, ποιος τους
έχει πει πως χρειάζεται να γκαρίζουνε για να είναι
καλοί ηθοποιοί ή για να δώσουνε στο θεατή να καταλάβει
τι θέλουνε να πούνε; Αυτό το… γκάρισμα είναι από τα
χειρότερά μου, γιατί ξέρεις, τ' αναγνωρίζω ως χαρακτηριστικό
του γαϊδάρου κι όχι του άνθρωπα, όχι τουλάχιστον από τον Κρομανιόν και ύστερα! Τι bad acting Θεέ μου… Δεν παλεύεται!!!!!!!!! Τι λες κι εσύ;
Τις καλησπέρες μου...

media_blogger said...

Kαλησπέρα mmexer!Που είσαι τόσο καιρό και μας έλειψες?Αυτό με την Μπεζαντάκου,δεν το σχολιάζω καν.Που φτάσαμε δηλαδή?Και τώρα να αισθάνεται και δικαιωμενη...τι να πεις??Ωραιές πρεμιέρες είχαμε(θελω να ειμαι θετικός!,ως ποτε βεβαια?).Το LAPD αν και σχετικά καλό,φάνηκε κατώτερο του τρειλερ του που το προμοταρε.όσον αφορά τα άλλα,η πολυκατοικια μια καλά συνταγή με πολλούς ηθοποιούς,οι 7 ζωές μου άρεσαν αν και βρίσκω λίγο τραβηγμένους τους ηρωες και τέλος περιμένω σήμερα τη Βετα Queen που βρέθηκα και στο γυρισμα της(περαστικός ήμουν,μη παει αλλου ο νους σου).Ααα έχουμε και το Ματωμενα Χωματα αποψε.Αντε να γυρισεις στους κανονικους σου ρυθμους!

iLiAs said...

..το μόνο που βλεπω, Λαζοπουλο, μου άρεσε, τα "εχωσε" όπως έπρεπε..άκουσα αυτά που ήθελα :)

..και μετά την έκλεισα την TV :)
..θα την ανοίξω αύριο με την Εθνική :)

Καλο σαβ/κο :)

KitsosMitsos said...

Κάτι σου'κανε η Μπεζεντάκου εσένα, δεν εξηγείται αλλιώς...

Anonymous said...

καλημεραααα...ψηφιζω Μουτσινα Ζαρειφη και Αλιμπερτη...και απο σειρες πολυκατοικια ενω χθες ειδα και τον ορο της αληθειας στον ΑΝΤ1 και ηταν καλο...θα σφαχτουν οικογενειεσ σαυτο να μου το θυμηθητε....byeeeee

Anonymous said...

Χαμός γίνεται και φέτος!

Τσούγδω said...

Που είσαι βρε mmexerάκο?
Που είχες χαθεί τόσο καιρό;
Ρίσκο έχουν καταντήσει οι διακοπές στην Κρήτη!

Θα σχολιάσω το part του κους κους, το οποίο έχει χάσει τη φρεσκάδα του και το βηματισμό του. Καμία σχέση με πέρυσι. Φαίνεται στο γυαλί ότι δε "δένουν". Αυτό στο οποίο στηρίζονταν το κους κους ήταν η παρέα και όχι τα θέματα της εκπομπής. Δηλαδή υπήρχαν παρεϊστικα αστειάκια που ο τηλεθεατής τα καταλάβαινε και γέλαγε και ο ίδιος.
Το κους κους έχει σοβαρέψει και δε του πάει. Είναι απαράδεκτο να τους περνάει η Σκορδά που μία φράση δε μπορεί να πει μόνη της. Περισσότερο ακούμε τη φωνή στο μικρόφωνο παρά τη Σκορδά.

Νικόλαος Παπουτσής said...

Εμένα μου άρεσε που γύρισες κοντα μας
καλό μου φιλαράκι μπραβοοοοοοοοοο

καλή σεζόν

κοτσυφοφιλώ σε

τσίου!!!!

Anonymous said...

Με μια λέξη θα πώ για την νέα τηλεοπτική σεζόν

ΑΠ'ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ

και τέλος σχετικά με τον νικητή

Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

πατρινια said...

μαλλον εσυ μας κανεις πλακα... :-P

"Και επιστρέφω σε μια δυο μέρες πάλι εδώ!" ..... no comment ....

δεν εχω δει καθολου τηλεοραση κ δεν ξερω τι παιζει! θελω breefing!!!
να την ανοιξω ή να την πεταξω? :-)

Skouliki said...

παρακαλω να δοθου τα οσκαρ ντοματας