Wednesday, September 10, 2008

mmexer is back!!!

** Ο γιες δις ις τρουθ! Το μπλογκάκι επέστρεψε και είναι εδώ! Δεν είναι να λείπει κανείς για περισσότερο από 2 βδομάδες! Ο χαμός γίνεται μετά!
** Εδώ σου λέει παραιτήθηκε ο Παπουτσάνης, διευθυντής ειδήσεων του ALPHA. Τι γράφαμε μόλις είχε αναλάβει καθήκοντα ο Παπουτσάνης; Ότι δεν θα βγάλει τη σεζόν! Ε εντάξει την έβγαλε.... από πάνω του κι ησύχασε, μέσα πέσαμε!
** Τι θα κάνει η Έλλη Στάη; Ζήτησε να απομακρυνθεί από το δελτίο και θα αναλάβει εβδομαδιαία εκπομπή. Και άντε ξανά απ’ την αρχή φούριες! Με άλλα λόγια πιο εύκολα βάζω τη γιαγιά μου να ακούσει Πέγκυ Ζήνα (τάπα!) παρά να μου πει ο Κοντομηνάς τι γίνεται με το δελτίο.
** Είδα και την Μάρα Ζαχαρέα στο δελτίο του ALTER. Δεν προτίθεμαι να σχολιάσω –που λέει και ο σύζυγος- το κυβερνητικό ύφος «εδώ είμαστε» της Ζαχαρέα, αλλά εγώ έχω άλλη απορία. Μετά συγχωρήσεως δηλαδή, αλλά επειδή έβαψε το μαλλί ξανθό πιστεύει πως θα γίνει ένα έλεος; Τι σκατά; Του Φρέντι Κρούγκερ έκατσε η μάνα της και βγήκε έτσι;
** Τι άλλα νέα; Ανέλαβε σου λέει ο Λιάγκας παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού στο MEGA. Και εγώ θέτω το δίλημμα τύπου 50 – 50 όπως ο τίτλος του τηλεπαιχνιδιού: Τι είναι καλύτερο; Να βλέπεις τον Λιάγκα σε τηλεπαιχνίδι ή να βλέπεις το Λιάγκα να λέει για τις πανέμορφες καλλονές που πλημμύρισαν το νησί της Μυκόνου;
** Καλά από τηλεπαιχνίδια θα ‘χει μπόλικα η τιβί από πρωτοτυπία δεν θα ‘χει! Το Fatus Olus είναι ο Μονομάχος που έκανε ο Φερεντίνος, το 50-50 είναι βασισμένο στη βοήθεια 50-50 του Εκατομμυριούχου, το Η εκδίκηση της ξανθιάς είναι ο Μονομάχος με ξανθιές (να περιμένω και με χοντρές;)
** Η Ελεονώρα Μελέτη....ε μην μου πείτε πως δεν ξέρετε ποια είναι η Ελεονώρα Μελέτη. Είναι αυτή που μας έλεγε ο ΑΝΤ1 στο δελτίο τύπου τότε όταν αναλάμβανε τον «Πρωινό Καφέ» ότι ξέρει αγγλικά, γαλλικά, αραβικά, ιταλικά, ισπανικά. Αυτή. Ε τελικά στις πολλές γλώσσες μόνο στα αλαμπουρνέζικα κατάφεραν να συνεννοηθούν και έτσι αποφάσισε να κάνει Πρωινή Μελέτη στο STAR στη θέση του Κοκορίκου. Κατάλαβες; Μας έμαθε ο Μαλέλης πως λαλούν τα κοκόρια καιρός να μάθουμε και πως γίνεται η σωστή μελέτη. Και τα ‘λεγα εγώ έχουμε πολλά να διδαχτούμε ακόμη από το STAR.
** Σε φουλ πρόγραμμα μπήκε το ALTER. Καλά αυτό δεν είναι καινούρια σεζόν. Διαγωνισμό για το ποια έχει το ποιο ξανθό μαλλί κάνουν εκεί στο ALTER! Μήπως να βρίσκατε κανένα χορηγό στο οξυζενέ να γλιτώνουν και τα χρήματα οι παρουσιάστριες; Να φανταστείτε εγώ περίμενα και τον Χατζηνικολάου να βγει με ξανθό μαλλί αλλά τελικά μας την έσκασε και βγήκε η Μάρα!
** Με Σεργιανόπουλο έκανε πρεμιέρα η Δρούζα. Και να σκεφτείτε δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η Τατιάνα! Δεν είναι να πεθάνει κανείς σ’ αυτή τη χώρα. Κάτι ξέρει η Ζωζώ και μένει πάντα νέα!
** Τι τέλειωσα; Όχι βέβαια έχω πολλά ακόμη. Αλλά σε δόσεις. Δεν είναι να λες τηλεκουτσομπολιά όλα μαζί. Σε πιάνει κάτι! Δεν θα πω απέχθεια γιατί είμαι κακός άνθρωπος. Σημειώστε τη λέξη αναγούλα!
** Α ναι, τους λόγους απουσίας από την μπλογκόσφαιρα δεν προλαβαίνω να τους εξηγήσω! Έχουμε όμως καιρό να τα πούμε. Ελπίζω να μου ήσασταν πιστοί αυτό τον καιρό. Αυτό έβλεπα δηλαδή. Και η επιστροφή να μας δώσει περισσότερη τροφή για σχόλια! Όρεξη υπάρχει, ώρα να ‘χετε να διαβάζετε . Χμ... και δεν ξεχνάω τι χρωστάω! Πριν ξεκινήσει η σεζόν θα τα ‘χω έτοιμα!

18 comments:

Laplace said...

ante epitelous.

seniorita said...

καιρός ήταν!
περιμέναμε να μάθουμε κανένα νέο τηλεοπτικό και μας κρατούσες στην άγνοια! :p

Strahd said...

Άντε βρε πουλί μ'! Επιτέλους επέστρεψες :) Κι εγώ σήμερα έλεγα θα τελειώσει ο κόσμος και νέα από τον Μιξεράκο δεν έχω...:( Περιμένουμε περισσότερα νέα. Καλωσήρθες!

:****

b|a|s|n\i/a said...

το καλό πράγμα αργεί να γίνει
έτσι λένε τουλάχιστον

Anonymous said...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......
ΓΟΥΕΛΚΑΜ ΜΠΑΚ ΡΕΕΕΕΕ...

Anonymous said...

Welcome back!

Ra Ma said...

Καλώς ήρθες τηλεκουτσομπόλη!!!

Giannis Kafatos said...

kalos orisate! μας λείψατε
ειμαι βεβαιος ότι ξερ'ς κι άλλα! καλή σεζόν λοιπόν, που όπως και οι προηγούμενες προβλέπονται: Γερμανικές, Μελετη(τικές), Θερμές (αυτό πάντα παίζει και κολλάει παντού), Μεσιτικές (το άγιο Ρίαλ Εστέιτ)!!! και ζουμερές (μια βροχή θα μας σώσει γιατί η ανομβρία μας τάραξε - και χαλάει και το δέρμα!)!!!
;)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Είδωλο said...

εξεχασες να με ενημερωσεις για την Μελετη, ειναι δυνατον να τα μαθιανω απο τα περιοδικα και οχι απο εσενα?

Anonymous said...

kala esy den elleipes dio evdomades mhnes oloklirous kaname gia nea anarthsh..

oriste kai apospasmata apo th sinenteuksi ths kyrias(;)meleth..

Η Ελεονώρα Ξεσπάθωσε
Και για όλους έχει έναν κακό λόγο

Η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε μετά τις τρίμηνες διακοπές της, τις αμέτρητες ώρες στη παραλία και τις δεκάδες κοσμικές εξόδους να απαντήσει επιτέλους σε όλα αυτά που ακούγονταν μετά την απόχωρησή της από τον Πρωινό Καφέ και τον ΑΝΤ1 . Εκ του ασφαλούς βέβαια, αφού μόλις πριν λίγες μέρες κατάφερε να αποκτήσει τη δική της εκπομπή. Και τώρα ναι, άνοιξε το στόμα της και δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο, ειδικά τους πρώην συνεργάτες της.



Για τον Πρωινό Καφέ

- Αυ­τοί που μου έκαναν τη ζωή αβίωτη μέσα στον Καφέ ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι και το έχω συζητήσει μαζί τους. Ξέρουν πολύ καλά ότι με πλήγωσαν, ότι μου φέρθηκαν άδικα και σκληρά, ότι με έκαναν να θέλω να φύγω από την εκπομπή. Προσπάθησα ευ­θέως, και μόνη μου και με μεσολαβητές, να καταλάβω πού ήταν το πρόβλημα, αλλά τα συναισθήματα που μου δημιουργούσαν ήταν τόσο αρνητικά, που έφτασα να πι­στεύω ότι η αρρώστια μου φέτος ήταν θείο δώρο. Αυτή η κατάσταση με έπνιγε τόσο πολύ και ήθελα να φύγω αλλά δεν μπορού­σα, ώστε όταν αρρώστησα, ανακουφίστη­κα. Δεν σκεφτόμουν ότι ήμουν άρρωστη, αλλά ότι επιτέλους ηρεμώ και δεν βλέπω πρόσωπα που με φορτίζουν αρνητικά.



Για τον τίτλο της χαμηλότερα αμειβόμενης των πρωινών

- Ναι ήμουν, γι' αυτό και με αντάμειψαν με ένα πολύ ωραίο τζιπ. Και μην ξεχνάμε ότι μου χά­ρισαν επωνυμία. Αν αυτή τη στιγμή έκανα ένα πολύ ωραίο deal με το Star, το οφείλω στον ΑΝΤ1. Δεν σου κρύβω όμως ότι με ενοχλούσε λίγο την εποχή που ήμουν πρώτη, που είχα παλέψει και είχα αφήσει πίσω μου μεγαθήρια, το ότι δεν είχα και εγώ ένα χρυσό συμβόλαιο. Στο τέλος, όμως, από αυτή την υπόθεση βγή­καμε κερδισμένοι όλοι, και ο ΑΝΤ1 αλλά κι εγώ.



Για τις κοσμικές εμφανίσεις της

- Με κατηγορούσαν ότι πάω συνε­χώς στα μπουζούκια. Αν δεις τις φωτογρα­φίες, δεν είχα πάει ποτέ με την παρέα μου, παρά μόνο με την ομάδα της εκπομπής. Με τους φίλους μου δεν πάμε στα μπουζούκια, αλλά στο Γκάζι. Ή μπορεί να κάτσουμε στο σπίτι και να δούμε DVD. Η πολιτική αυτή είχε μια τακτική, βέβαια, αφού ήμουν μια άγνω­στη και την επόμενη μέρα έπρεπε να με μά­θει όλη η Ελλάδα. Κάθε Δευτέρα, μου έδιναν την ατζέντα της εβδομάδας για να δω πού έπρεπε να παραστώ. Κι εγώ έτρεχα και τα πόδια μου γίνονταν μπλε από το πρήξιμο. Ξενυχτούσα, μετά πήγαινα και δούλευα και μέχρι τα Χριστούγεννα του 2005 έφτασα να πάθω υπερκόπωση. Τι να έλεγα, όμως, «όχι»; Δεν μπορείς να πεις «όχι» στον ΑΝΤ1.



Για το δίδυμο Μουτσαρίφη

Καταρχάς πρέπει να τους δούμε πρώτα για να έχουμε άποψη. Δεν έχω κρίνει ποτέ συ­ναδέλφους μου για να το κάνω τώρα. Πολύ λίγη σημασία έχει η προσωπική γνώμη που έχω για τους συγκεκριμένους παρουσια­στές, είτε είναι καλή είτε είναι κακή.


Για την κόντρα με τη Ζωή Λάσκαρη

Δεν μίλησα για την κυρία Λάσκαρη, απευ­θύνθηκα στην κυρία Λάσκαρη, δεν αμφι­σβήτησα την επαγγελματική της σταδι­οδρομία, αλλά σχολίασα μια δήλωση που είχε κάνει εκείνη πρώτη για το άτομό μου, χωρίς καν να με γνωρίζει. Απάντησα αυ­θόρμητα και σκληρά. Το έχω μετανιώ­σει. Ζητώ συγνώμη από την κυρία Λάσκα­ρη, αλλά δεν περίμενα ποτέ από εκείνη, η οποία στο παρελθόν έχει βρεθεί και η ίδια στο μάτι του κυκλώνα από τα Μέσα, να μην κρατήσει τις επιφυλάξεις της μιλώντας για ένα άτομο που δεν γνωρίζει καν.



Για τον σύντροφό της Γιάννη Ολζιέρσκυ

Από την πρώτη στιγμή που τον είδα, ήξερα ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Μόλις είδα τα μάτια του, τον ερωτεύ­τηκα. Και αυτό ήταν αμφίδρομο. Κοιταχτή­καμε και πάγωσε ο χρόνος. Ήταν καρμικό.



Δεν πιστεύω να έχετε κανένα παράπονιο μετά από αυτόν τον χείμαρρο.



Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Ελεονώρας στο Down Town που κυκλοφορεί.

? said...

επιτέλους επέστρεψες!!!

Σοφία said...

Καλώς επέστρεψες :-)

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ said...

Kαλώς ήρθες φίλε μου.
Ύστερα απο την αποχώρηση της Ελλης Στάη απο τον αλφα σταματάω να βλέπω πλέον δελτία ειδήσεων.
Όσο για την Μελέτη αναρωτιέμαι τι της βρίσκουν και της έκαναν προτάσεις 3 κανάλια για να αναλάβει το πρωινό τους.Απατο προβλέπω να πηγαίνει το πρωινό του star.

iLiAs said...

..καλώς ήρθες..καλό σαββατοκύριακο! :)

Anonymous said...

Ενημέρωσέ με γιατί δεν προλαβαίνω να δω, αλλά ούτε να γελάσω. Τουλάχιστον εδώ το δεύτερο το κάνω με την ψυχή μου

Καλό φθινόπωρο, με πολλά ρεζιλίκια (τους) για να έχουμε να λέμε

molemou said...

κάλως σε βρήκα Πρώτη φορά μπήκα εδώ. και βλέπω και γνωστούς.Για να δούμε τι θα δούμε

Anonymous said...

Bgikan epitelous ta xtesina noumera tis AGB mas eskasan simera!!! brikan na exoun problima?

http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=188

NY ANNA said...

Καλέ;;;
ΠΛάκα με κάνεις;
Όχι, δεν με κάνεις!
Its really you!!!!!!!!
Hip, hip... Χαρέιιιιιι!
Κατούρησα το βρακί μου
από τη χαρά λέμε...
Εσύ, ξεπέρασες ακόμα κι εμένα
ρε παιδάκι στις διακοπές...
Μπεν Χουρ ένα πράμα...
Τον ατέλειωτο είχαν.
Ελπίζω πάντως να ήταν για όλους μα όλους τους καλούς λόγους love.
Καλώς ξανάρθες λοιπόν, καλή σεζόν και ω ναι... Ας σηκώσουμε τα χέρια ψηλά κι ας "γιορτάσουμε" όλοι μαζί, ενωμένοι, την... επέλαση των ξανθών εξτένσιον!
(Μη, μη, μη... Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο κά-ρβουνοοοο, σου λέω")
Τις καλησπέρες και τα φιλιά μου για καλωσόρισμα...
(Καλέ, χώρισε η Δρούζα; Μετά τον Λάλα το... τίποτα??? Έχω πολλά, πολλά πολλά κέφια... Oh yes, I do)