Thursday, July 24, 2008

Από εβδομαδιαία σε μηνιαία το πάμε!

· Τι να σας πει και το mmexer! Έχει ταρακουνηθεί όχι από τα φραπέ αυτή τη φορά αλλά από τις μεταγραφές των τηλεαστέρων.
· Σου λέει ο Ρουβάς θα παρουσιάσει το τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 X-Factor ενώ η ΕΡΤ του ανέθεσε και την εκπροσώπηση στη Γιουροβίζιον. Εκεί που τον είχαμε μούγκα στη στρούγκα και τον Ψινάκη αγκαζέ δεν θα προλαβαίνει να μιλάει το παιδί. Θαύμα, θαύμα!
· Τώρα πως η ΕΡΤ έκλεισε το Ρουβά για τη Γιουροβίζιον πριν κλείσει καν το υπόλοιπο της πρόγραμμα αυτό κι αν είναι μυστήριο. Σου λένε δεν μας βλέπουν που δεν μας βλέπουν να κλείσουμε την υποψηφιότητα για τη Γιουροβίζιον που ναι το μόνο πράγμα που φέρνει τηλεθέαση.
· Α! Και ποιότητα πάνω απ’ όλα! Μην το ξεχνάμε αυτό! Γιατί πρώτα η Γιουροβίζιον και μετά ο Κωστάλας με τις μπαλαρίνες του. Όλα κι όλα!
· Με best of τη βγάζει το ALTER όλο το καλοκαίρι. Αλλά ποια best of; Είχε η Σκορδά καλή στιγμή για να χει και best of; Και μετά αναρωτιέστε γιατί παίζει ακόμη σε επανάληψη το Ρετιρέ! Μωρέ Ρετιρέ, και πάλι Ρετιρέ. -Επαναλαμβάνω τις φράσεις όπως κάνουν στη σειρά!
· Η μήπως χορτάσαμε τη σεζόν τον ανεκδιήγητο Δρυμούση και θέλουμε και τα καλύτερά του; Η οποία εκπομπή συνεχίζει και του χρόνου. Άβυσσος η ψυχή των υπευθύνων τελικά!
· Με ιδιαίτερη ικανοποίηση γράφει το δελτίο τύπου του ALTER ένταξε στο δυναμικό του την Κυβερνομάρα Ζαχαρέα. Κι η δική μου ικανοποίηση ήταν τόσο μεγάλη που θεώρησα ασήμαντο γεγονός πως κατούρησε για πρώτη φορά στο σπίτι του ο σκύλος μου.
· Τώρα τι κους- κους να σας πω; Για όλους τους πανελίστες; Δηλαδή δεν είναι πιο σημαντικό γεγονός ότι ο σκύλος μου κατούρησε από το ότι ο Παπανώτας πήγε στο STAR; Δηλαδή μην τρελαθούμε κιόλας!
· Α! Σας έχω κι άλλη άχρηστη είδηση: Η Μαρί θα συνεχίσει την εκπομπή της «Με Αγάπη» στον ΑΝΤ1. Αλίμονο, ο Κυριακού να φύγει, η Μαρί θα κάνει εκπομπή στον ΑΝΤ1. Κάτι σαν τον Γιάννη Μπακογιαννόπουλο της ΕΡΤ ένα πράγμα.
· Ε μην μου πείτε πως δεν ξέρετε τον Γιάννη Μπακογιαννόπουλο! Είναι ένας παππούς που προλογίζει κάτι ταινίες και πάω στοίχημα πως προλόγιζε ταινίες πριν την εμφάνιση της τηλεόρασης στην Ελλάδα!
· Αυτά! Μηνιαία έγινε η ενημέρωση! Τι να κάνουμε. Τόσες άχρηστες ειδήσεις κυκλοφορούν στα μιντιακά. Που να σας ζαλίζω κι εσάς! Άντε κι έχω και τα ΠΛΗΝ δεν τα ξεχνάω. Είναι που το καλό πράγμα αργεί που λέει ο λαός. (εκεί τα ρίχνουμε συνήθως όταν η βαρεμάρα κι η ζέστη μας βαράνε αλύπητα!)
· Αντε καλά μπάνια!

28 comments:

Anonymous said...

Γειάσου μιξεράκι!που μας χάθηκες τελευταία;;...ααα, καλά από κοτσάνες και βλακείες η τιβί..άλλο τίποτε!...ναί ΔΕΝ μας έφτανε που τα βλέπαμε όοοοολο το χρόνο τα σκουπίδια της τιβί..τώρα πρέπει να δούμε και τα μπέστ όφ τους;;;(αν υπήρξαν φυσικά)...ποιά μπέστ όφ;; τιιιιις μεγάλες και ιστορικές στιγμές της Ελενίτσας (της Μενεγάκη ντέ!!)...στο καφέ της;;; ή τις μεγάλες στιγμές της κυρίας Καραβάτου στο κούς-κούς;;;...ή μήπως τις 'ιστορικές'κοτσάνες που πετάνε σε κάθε εκπομπή τους;;;ή μήπως να δούμε για πολλοστή φορά πόοοοοσες φορές μας έδειξε το στήθος της η Ελενίτσα...ή η κυρία με το 'δυσοσμο'επίθετο (εννοώ την κυρία Σκορδά φυσικά!τι επίθετο και αυτό που έχει η χριστιανή κι αυτή!)....νομίζω ότι πήραμε γερές και πολύυυυυυ γερές δόσεις από κίτσ και κακογουστιά φέτος όλο το Χειμώνα...όχι και άλλο...!!έλεος πιά...έλεος!....φιλάκια,Αθανασία.

Κώστας said...

Πρώτη φορά τόσο αδιάφορα νέα. Κι αυτό βέβαια είναι ενδεικτικό της κατάστασης στην ελληνική τηλεόραση, που πάει απ' το κακό στο χειρότερο..

Anonymous said...

@ mmexer
Βρε αγόρι μου που είσαι τόσο καιρό;
Λοιπόν για τον Σάκη είπαμε και στο mediakanea ότι θα κάνει ποσοστά του Fame Story 3, επιτέλους και ένα ριάλιτι χωρίς να το πάρει η Αλιμπέρτη
Όσο για την Eurovision θα σκίσει και 99,9% θα πάμε πάλι πρώτοι, πρώτοι διάλεξαμε στην Ευρώπη εκπρόσωπο, επιτέλους
Φέτος οι επαναλήψεις για τα μπάζα, ας είναι καλά το internet που τα έχει όλα, ο Alter καλύτερα best of να παίζει και όχι όπως παλιά τον Ταμτάκο με το Ντατσούν και τις άλλες φοβερές κινηματογραφικές επιτυχίες
Η Μάρα στο Alter, μου θυμίζει Σεπτέμβριος του 2006, στον Alpha πάλι με τον Νίκο, τον Τράγκα και τον Μάκη, το 2006 26% έκαναν κάθε βράδυ, τώρα θα ξαναζήσουμε τα προπερσινά βράδια, άλλωστε σκίζει το δελτίο. Η Μάρα την βλέπω λιγομίλητη γιατί η Μακρή θα της πάρει τον αέρα
Η Μαρί μένει στον ΑΝΤ1 μέχρι το τέλος του σταθμού, γιατί την βάζουν, καλύτερα να έπαιζε σε σίριαλ. Ποιός χέστηκε
Αυτά σχόλια;

b|a|s|n\i/a said...

πού είναι το τηλεκοντρόλ; ούτε που θυμάμαι. πού όρεξη για τηλεόραση. καλά μπάνια. καλούς φραπέδες. εις αναμονή σεπτέμβρη. φιλιά ;)

Anonymous said...

Η Μάρα στο Alter; Ήδη τ-ρ-έ-μ-ω!!

seniorita said...

ώστε ο σκύλος σου κατούρησε??αχ το πουλάκι μου...
χαχα!!
καλές βουτιές!!

Utopia said...

Βλέπω ότι το καλοκαίρι χαλαρώνεις,εντρυφώντας στο TV κουτσομπολιό!
Όχι ότι το χειμώνα πας πίσω δηλαδή!(χιχιχιχι)
Καλό καλοκαίρι(και κλείστη λίγο τη ριμάδα,ουφ πια!)
:-)

iLiAs said...

...χαμός λέμε...αφηστε την τιβι, κι αρχιστε την τριβη! ;)
καλές βουτιές! :)

Anonymous said...

Εγώ με το Σάκη συγκλονίστηκα πάντως. Αφού όμως βαριέσαι ρίξε καμιά βουτιά

dr.SeenG said...

Κάποιοι στον ΑΝΤ1 ζηλέψανε την επιτυχία του Κώστα Σόμμερ ως παρουσιαστής και σκέφτηκαν τον Ρουβά... Θα χορτάσουμε το αμήχανο γέλιο του Sakis...
Όταν μιλάς για το Ρετιρέ θα πλένεις το στόμα σου με ροδόνερο και θα προσκυνάς τρεις φορές την Κατερίνα Γιουλάκη... :P
Κλείνω με μια ερώτηση: Ο Μπακογιαννόπουλος είναι εκείνος ο μουστακαλής που μιλάει πιο αργά και από replay?

Leviathan said...

ta best tou alter de ta xano me tipote :P...
mia xara o Rouvas!!!
kalimera!

KitsosMitsos said...

@dr seeng Ο Μπακουρογιαννόπουλος είναι ακριβώς αυτός που αναφέρεις! Κλασική αιώνια μορφή. Να περιμένεις να δεις ταινία και αυτός να την προλογίζει μια αιωνιότητα και μια ημέρα...

@μιξεράκι Τώρα άμα σου πω ότι ο Ρουβάς έχει κλείσει συμφωνία ΚΑΙ με νυχτερινό μαγαζί για να εμφανίζεται το χειμώνα, εσύ τι θα πεις; Απλώς ενημερώνη ;-)

BlaCk piTt said...

μμεξερ, βάλε και εσύ επαναλήψεις...

media_blogger said...

Άντε...που είσαι τόσο καιρό??Σε φάγαν οι δουλειές?Ο Ρουβάς θα είναι μάλλον απέναντι απο την Ελένη Μενεγάκη...DREAM SHOW vs XFACTOR.θα γίνει το έλα να δεις...!Ο Παπανώτας στο Σταρ με δική του εκπομπή...ναι έγινε κι αυτό.Το όνειρο του πραγματοποιήθηκε!Δεν ξέρω πότε θα ξυπνήσει όμως ;)
Kαλά μπάνια!!

iLiAs said...

.καλό μήνα :)

Ταχυδρόμος! said...

Καλό μήνα!

Ταχυδρόμος! said...

Ακόμα διακοπεύεις;

Ra Ma said...

Μόνο το Μπακογιαννόπουλο γνωρίζω από όλους αυτούς!
Σταθερή αξία. Λες και δεν τον άγγιξαν τα χρόνια. Ίδιο μαλλί, ίδια γυαλιά, ίδιο μουστάκι, ίδιος τόνος και ρυθμός στη φωνή του, ...το καλύτερο φάρμακο για την αϋπνία!
Καλά πρέπει να περνάς εκεί που είσαι...

Ταχυδρόμος! said...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

patsiouri said...

Λατρεύω Μπακογιαννόπουλο!!!!!!
Μου τον έβαζε η μαμά μου όταν ήμουν μικρή για να το βουώσω και να κοιμηθώ!

Ασκαρδαμυκτί said...

Για πιάσε γρήγορα δουλειά, γιατί μείναμε ανενημέρωτοι τόσον καιρό!

Argy said...

ante re mexri kai egw gyrisa pou eisai esy????

Anonymous said...

Ο ρουβάς θα παρουσιάζει το Χ factor?? Αυτό δεν το περίμενα!

Giannis Kafatos said...

αλο ΜΜΕer έχεις μια πρόσκληση
:)

? said...

γύρνα mmexer!

Surrealist said...

Καλό φθινόπωρο, αν είσαι ακόμα διακοπές να περνάς πολύ πολύ καλά εύχομαι!!!!

Όλα καλά!!!!

marianaonice said...

Nα σου πω: Εμένα με βολεύει η μηνιαία ενημέρωση! Τα συνοψίζεις όλα και με μια ματιά καταφέρνω να είμαι in!!
Χαχαχα!!

Καλό φθινόπωρο mmexer μας!!

KitsosMitsos said...

Αρχίζει η νέα σεζόν και θα έχεις πολλά να γράψεις! Γρήγορααα