Wednesday, July 9, 2008

ΣΥΝ - Γυναίκες ηθοποιοί (σεζόν 07-08)

Εγκαινιάζω σήμερα μια καινούρια κατηγορία. Με τα συν και πλην. Και φυσικά για όσα έφυγαν τη σεζόν, όσα έρχονται. Ξεκινάω με τις γυναίκες ηθοποιούς που ξεχώρισαν τη σεζόν που μας έφυγε.
Μαρία Ναυπλιώτου (Το 10, Alpha)
Εδώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός! Ντάξει, όλο το καστ ήταν εξαιρετικό και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Και η σκηνοθεσία προσεγμένη και τα κείμενα καλογραμμένα, και η ατμοσφαιρική μουσική της Καραϊνδρου εξαιρετική. Αλλά η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν για ακόμη μια φορά υπέροχη στο ρόλο της Μάρθας Μεντζελή και εξαιρετική ως ερωμένη του Φουντούκου. Έχει αυτό το κάτι της μοιραίας γυναίκας που σε μαγνητίζει πώς να το κάνουμε!
Μαρία Κωνσταντάκη (Υπέροχα Πλάσματα, ALPHA)
Γιατί ως χαζή ερωτευμένη γραμματέας με το αφεντικό της, κατάφερε να ξεχωρίσει προκαλώντας πολλές φορές γέλιο όχι μόνο με τις ατάκες της αλλά και με το χτένισμα και το βλέμμα της! Αλλά και οι ατάκες….
Ντίνα Κώνστα (Χρυσά Κορίτσια, ΕΤ1)
Δεν έχει να αποδείξει πλέον κάτι σαν ηθοποιός, αλλά κατάφερε για ακόμη μια φορά να μας δείξει πόσο σπουδαία ηθοποιός είναι. Ο ρόλος της ισοπεδωτικής γιαγιάς Σοφίας με τις ατάκες δηλητήριο δεν θύμιζαν ούτε την αντίστοιχη γιαγιά στην ξένη σειρά Golden Girls, αλλά ούτε την Μαρκορά, ρόλο που την έχει κάνει αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. Απλά respect! (που λέμε και στο Ελλάντα) 
Παναγιώτα Βλαντή (Μαύρα Μεσάνυχτα, MEGA)
Μετέτρεψε αυτό το βλέμμα της όμορφης και μοιραίας γυναίκας σε αδίστακτο (τύπου μπιτς) βλέμμα της γυναίκας της νύχτας που διεκδικεί την περιουσία του ερωμένου της. Ο ρόλος της κακιάς τραγουδίστριας Σιλβής που κάνει τα πάντα για να αυξήσει το μερίδιό της στο νυχτερινό κέντρο, της ταιριάζει «γάντι» και φαίνεται πως και η ίδια το απολαμβάνει!
Άβα Γαλανοπούλου (Λατρεμένοι μου γείτονες, MEGA)
Υποδύθηκε την λαϊκή γυναίκα με ένα εξαιρετικό τρόπο χωρίς να γίνεται γραφική. Ο λόγος όμως που της αξίζει να είναι στις πέντε ηθοποιούς που ξεχώρισαν είναι γιατί μας εξέπληξε ευχάριστα με ένα ρόλο χωρίς φωνές και υστερίες που την βάζουν να υποδυθεί συνήθως. 

41 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Λοιπόν τι να πω για όλες
Η Ναυπλιώτου τέλεια ηθοποιός, το 10 όπως είπα άξιζε τα βραβεία και έκανε και μια τεράστια επιτυχία, η Ναυπλιώτου στο σίριαλ ξελόγιασε τον Φουντούκου, όπως ξέρουμε οι γραμματείς ξελογιάζουν τα κεφάλια, όταν το παίζουν τσούλες εκεί να δείς. Η κοπέλα τέλεια έπαιζε το ρόλο στο σίριαλ
Η Κωνσταντάκη έγινε γνωστή από διαφήμιση γνωστής τράπεζας, πολύ συμπαθητική ηθοποιός, τέλειες ατάκες έριχνε στα Υπέροχα Πλάσματα, τελικά στο τέλος τον πήρε τον Ηλία Χ. από'κει που δεν το περιμέναμε, τα μαλλιά ήταν εκκεντρικά και μας προκαλούσε γέλιο, ο Ηλίας ήταν ο κρυφός έρωτας που στο τέλος έγινε ο αληθινός της έρωτας
Η Ντίνα Κώνστα πολύ καλή σε ότι σίριαλ και αν παίζει, ως Γιολάντα Ραγιά στο Δις Εξαμαρτείν, ως Ντένη Μαρκορά στους 2 Ξένους(πρώτον τον Μάρτιο τελείωσαν οι επαναλήψεις, για το προηγούμενο post), είτε ως Πιπίνα στο Σαν Χειμωνιάτικη Λιακάδα(το έχω και σε βιβλίο, το καλοκαίρι πέρυσι το διάβαζα) είτε ως Χρυσό Κορίτσι είναι καλή, τα Χρυσά Κορίτσια είχαν ξαναπάει στην ελληνική tv στις αρχές της δεκαετίας του 90 στο Mega Channel με την Καίτη Λαμπροπούλου(από τις ελληνικές ταινίες) αλλά δεν είχε αποδοχή.
Η Σιλβή όμορφη αλλά διαβολική, τέλειο σίριαλ, άψογοι ηθοποιοί, τέλειες ατάκες, αυτό έχω να πώ μόνπ
Η Πέλλυ πολύ γλυκιά και αυθόρμητη, μόνο αυτό έχω να πώ
Επιτέλους βλέπω την Άβα να μην κάνει την νευρικιά στα σίριαλ αλλά εδώ μας έδειξε το άλλο της πρόσωπο.
ΑΥΤΑ

b|a|s|n\i/a said...

ναυπλιώτου!
τι μαγική ύπαρξη. πόσο αιθέρια. από την αίθουσα του θρόνου. και η αίθουσα και ο θρόνος μαζί.
αίθουσα του θρόνου δεν λεγόταν;
ή θυμάμαι λάθος; λολ

μέέέέέέρρρρρρεεεεεεεεεςςςςςςςς!
;)

Strahd said...

Η Βλαντή είναι λατρεμένη. Από τους Singles μέχρι και τα Μαύρα Μεσάνυχτα. Και η Κωνσταντακάκη μου άρεσε αρκετά στα υπέροχα πλάσματα.

Εγώ περιμένω το ΠΛΗΝ... Εκεί έχει να πέσει θάψιμο. Εδώ δεν έχεις και πολλά να... θάψεις. :P

Skouliki said...

Μαρία Κωνσταντάκη ψηφιζω με τρελα


φιλακια απο Μηλο

mmexer said...

@ Ντιάνα Τζεμπρίν
Προσυπογράφω σε όλα τα σχόλια. Για τους Δύο Ξένους μάλλον φταίει ένα ταξίδι στην Κύπρο που τους είδα εκεί γι' αυτό τους έχω πρόσφατα στο μυαλό μου....
Τα Χρυσά Κορίτσια είναι διασκευή του Golden Girls νόμιμη. Αυτό που λες του MEGA είναι το Και οι 4 ήταν υπέροχες ήταν άλλη μια κακέκτυπη αντιγραφή με την υπογραφή του Γιώργου Κωνσταντίνου

mmexer said...

@ b|a|s|n\i/a
Καλά τα λες. Αίθουσα του θρόνου. Από τότε την θαυμάσαμε και την αγαπήσαμε :) Ότι και να κάνει θα είναι πάντα εξαιρετική! :)
μέεεεεεεερες :)

@ strahd
Εννοείται πως ετοιμάζω και τα ΠΛΗΝ της σεζόν γιατί εκεί έχει περισσότερο θάψιμο που μου πάει χαχαχαχα

mmexer said...

@ skouliki
Στην Μήλο ε; Για φέρε μου λίγα πιταράκια που μου αρέσουν πάρα πολύ! :)

NY ANNA said...

ΔΑγκωτό Μαρία Ναυπλιώτου, αν και μου άρεσε τρελά, ίσως και περισσότερο από τη Ναυπλιώτου, και η τύπισα (αχ, βοήθα με την απαράδεκτη, γιατί δυστυχώς δεν θυμάμαι τ' όνομά της!) που έπαιζε την (μετανοημένη) πόρνη, που παντρεύτηκε τον "Φούντα" της γειτονιάς, αλλά μετά όμως, έπεσε σε... στιγμιαίο λάθος και τα 'φτιαξε με την Κιτσοπούλου. Εξαιρετικές και οι δύο, κατά τη γνώμη μου, όπως και όλο το καστ της σειράς.
Στα "Υπέροχα Πλάσματα" η τύπισσα με έκανε και παρέδωσα πινακίδες από το στυλ και το γέλιο, ενώ αν και η Κώνστα μ' αρέσει πολύ, στα "χρυσά κορίτσια" δεν μου 'κανε καθόλου. Τη βρήκα "μουδιασμένη", όπως και όλο το υπόλοιπο καστ. Κρίμα...
Τα πιο δροσερά φιλιά μου μούτρο...

scoob said...

Γεια σου μιξερακι!!!!
καιρο ειχα να περασω απο δω....

Δεν εχω και πολυ αποψη για το θεμα καθως δεν παρακολουθουσα καμια απ'αυτες τις σειρες....
Βεβαια πολυ καλες ηθοποιοι...δε μπορω να πω...(τις εχω πετυχει απ αλλου - σχεδον ολες)

Εσυ βρε παιδι μου βλεπεις και ολες τις σειρες???
Μα τι κακο ειναι αυτο???

Μηπως να αρχισω να ψαχνω εκπομπες και διαφορα τηλεοπτικα μπας και καταφερω να σε πιασω και καθολου αδιαβαστο??? χαχαχα χλωμο ε??

Ή μηπως να γυρισω στο παλιο καλο find the name ???

χαχαχαχαχαχα
Καλησπερες!!!!!!
(να πω μερες τετοια ωρα δε λεει :ρ)

Είδωλο said...

Σε ολα θα συμφωνησω πλην της Αβας Γαλανοπουλου η οποια παντα παιζει το ιδιο ειτε ωδυρεται ειτε γελαει ειτε ειναι πλουσια ειτε μπατηρω μπουρναζιωτισα.

Laplace said...

ΒΛΑΝΤΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕ

Anonymous said...

@ ny anna
Η πόρνη ήταν η Μαρίσσα Τριανταφύλλου που παντρεύτηκε τον Φούντα όπως τον λες, εκείνη θα παίξει και στα Ματωμένα Χώματα

Νικόλαος Παπουτσής said...

Φιλε μου γι αυτο ξεχωρίζεις και
σε παρακολουθώ
Γιατι εκτός απο το να αποδοκιμάζεις
τα παρατράγουδα της TV εκ μέρους όλων μας
που σου δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης,
ξεχωρίζεις τα καλα στοιχεία της και τα
προβάλεις όπως τους αρμόζει
Πολυ καλή δουλειά φίλε μου

τσίου!!!!

Anonymous said...

Πραγματικά, respect στη Μαρία Ναυπλιώτου. Πρώτη φορά που την είδα, έπαιζε Σαίξπηρ στο θέατρο... και ήταν Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΗ!! Όσο για τη Ντίνα Κώνστα, άψογη για ακόμα μια φορά... με βιτριολικές ατάκες :)

Λούκι said...

Marissa Triandafilidou, i porni tou 10. Erxetai kai sta Matomena Xomata tou Koutsomiti!
Exairetiki ithopios...

dr.SeenG said...

Την πρώτη κυρία δεν την έχω δει (προφανώς ούτε τη σειρά) αλλά για τις υπόλοιπες μπορώ να πω πως συμφωνώ 100%!!!
(++++++) στην Παναγιώτα Βλαντή. Ίσως τελικά να είμαι μαζόχα, γιατί αυτός ο τύπος γυναίκας μ'αρέσει. Μα πολύ μπιτς!!! (με την καλή έννοια, η γυναίκα στην πραγματικότητα είναι μια γλύκα)

Από μικρό κι από τρελό said...

Νομίζω πως θα συμφωνήσω για όλες τις ηθοποιούς που είναι στο τοπ 5 σου!

Τα φιλιά μου και καλό σου/κου να έχεις!

marianaonice said...

Πολύ ωραία!
Ενημερώθηκα και εγώ η αγράμματη που δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω τις σειρές! Μόνο τη γιαγιά Μαρκορά ξέρω!
Χαχαχα!!!!
Να είσαι καλά mmexer μου!

BlaCk piTt said...

Ψηφίζω Παναγιώτα Βλαντη! Δαγκωτό!

Αχ τώρα θυμήθηκα και το s1nglEs 1... Εξαιρετική! Αλήθεια, τι έγινε και δεν εμφανίστηκε ξανά στο s1ngles? Ο Ορέστης γύρισε και δεν ήταν μαζί της. Τι έγινε η Μάρω?

Από τα υπέροχα πλάσματα γοστάρω και το Μητσάκι!

mmexer said...

@ ny anna
Αυτό που λες με τα Χρυσά Κορίτσια έχεις ένα δίκαιο. Θα μπορούσαν να την προσαρμόσουν σαν πιο σύγχρονη κωμωδία. Αλλά είναι και το τι θέλει η εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα!

@ scoob
Μπορείς να με δοκιμάσεις. Να με ρωτήσεις κάτι άσχετο από μια σειρά να δούμε αν το ξέρω χαχαχα Προτιμώ να δείξω πως δεν το ξέρω από το να αρχίσουμε το παιχνίδι με το όνομα χαχαχα

mmexer said...

@ x-oyranoy
Ε Εδώ την έβαλα γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν είχε τις γνωστές υστερίες που την βάζουν συνήθως. Κι αυτό της πήγαινε περισσότερο.

@ laplace78
Δαγκωτό όμως .........:)

mmexer said...

@ karaflokotsifas
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια. Μα έτσι πρέπει. Να μην γκρινιάζουμε μόνο. Υπάρχουν και καλά πράγματα στην τιβί αρκεί να τα ψάξει κανείς. Η να έχει τον mmexer να του τα πει :)

@ unclescrooge
Όντως την είχα δει και γω τη συγκεκριμένη παράσταση. Είναι απίστευτη ηθοποιός!!

mmexer said...

@ Λούκι
Ω! Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Ηταν όντως κι αυτή εκπληκτική στο ρόλο της πόρνης :) Μάλλον θα είναι στα τοπ 5 στα Ματωμένα Χώματα του χρόνου :)

@ dr.Seeng
Σίγουρα την έχεις πετύχει κι αλλού σε άλλες σειρές. Απλά η φωτογραφία δεν βοηθάει να την θυμηθείς. Αλλά κι η Βλαντή..... όλα τα λεφτά :)

mmexer said...

@ από μικρό κι από τρελό
Ω! χαίρομαι που συμφωνούμε....:) Επίσης όσο σουκού απέμεινε δηλαδή χεχε

@ marianaonice
μπα, και τις άλλες τις έχεις πετύχει απλά δεν σού ρχονται στο μυαλό :) αυτό να λες. Πιάνει πάντα χαχαχα

mmexer said...

@ blaCk piTt
Δεν ήθελε να παίξει δεύτερη σεζόν γιατί ήθελε να κάνει θέατρο. Αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε τους singles :) Τώρα για το Μητσάκι που λες.... με το στυλάκι αυτό δεν ξέρω της πάει μεν αλλά πάντα έχουμε στο μυαλό την Αναστασία:)

BlaCk piTt said...

ΝΑΙ αλλά στο σύριαλ πως το δικαιολόγησαν? Δε θυμάμαι!

doctor said...

Το νέο μου blog

Nikos Nyfoudis said...

Καλησπέρα!!

Anonymous said...

Κώνστα με τα χίλια.Αχ αχ περιμένω τα πλήν σου! ;-)

patsiouri said...

Προσυπογράφω εκατό τοις εκατό σε όλα εκτός από τη Βλαντή που είναι πολύ καλή ηθοποιός αλλά μου τη σπάει λιγάκι!

Η Κωνσταντάκη άκουσα πως θα παίξει στο "Μίλα μου βρώμικα" τον πρωταγωνιστικό του χρόνου, ισχύει παντογνώστη???

Meropi said...

mmexer μου,
συμφωνώ με τις επιλογές σου. Ειδικά με τη Ναυπλιώτου. Πολύ φινετσάτη!!

BlaCk piTt said...

ΜΜExer περιμένουμε με αγωνία τα πλήν... Μην κάψεις όμως το μέξερ απ' τη ζέστη!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ said...

Είμαι fun της Βλαντή και δεν γουστάρω καθόλου την Γαλανοπούλου.Για τις υπόλοιπες δεν έχω άποψη αν και την Ναυπλιώτου μου φαίνεται οτι την έχω δεί σε κάποιο θέατρο.

KitsosMitsos said...

Οι περισσότερες σκίσανε, για να λέμε την αλήθεια. Ψηφίζω Υπέροχα Πλάσματα και Βλαντή, γιατί μου άρεσαν πολύ και οι σειρές.
Καλησπέρα!

Leviathan said...

simfono me tis epiloges sou apolita...i Naupliotou 8ea vevaia!!!ekpliktiki!kalo mesimeri!

Unknown said...

Η Κώνστα είναι μακράν η καλύτερη κι η πιο "κλασική" ηθοποιός απ' όσες προβάλονται εδώ.

Η Γαλανοπούλου καλούτσικη, αλλά κουραστική παίζει πάντα με τον ίδιο τρόπο, ίσως φταίνε οι ρόλοι.

Για τις υπόλοιπες δε νμπορώ να φέρω γνώμη βλέπεις τα τελευταία χρόνια δεν βλέπω ελληνικά σήριαλ! :)
Καλό απόγευμα mmexer!

Νικόλαος Παπουτσής said...

Καλά να περνάς φίλε μου
Ελπιζω να εχεις οτι χρειάζεσαι
εκεί που βρίσκεσαι....

χαχαχαχα

τσίου!!!!!!!

Ασκαρδαμυκτί said...

Εγώ προτιμώ την Παναγιώτα!

kat. said...

συμφωνώ με όλα εκτός από την άβα γαλανοπούλου!
την θεωρώ: "πολύ κακό για το τίποτα"! στον συγκεκριμένο ρόλο πάντα! γιατί γενικότερα έχει δώσει ρέστα..

seniorita said...

καλά η γραμματέας στα ''υπέροχα πλάσματα'' είναι όλα τα λεφτά!!