Thursday, June 5, 2008

Η e-πιστροφή του mmexer!

• Εδώ είμαστε. Κάποια μικροπροβλήματα με άφησαν μακριά από την blogόσφαιρα αλλά ξανά εδώ για όλα όσα μας αφορούν!
• Και φυσικά όλους μας συγκλόνισε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου. Αλλά πιο πολύ συγκλόνισε τον Μαλέλη που χθες του έδωσε την πρωτιά στα Δελτία Ειδήσεων με 24%. Είπαμε καλή η συγκίνηση αλλά πιο καλή η αδηφάγος AGB. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε σε ποιον αγγελικά πλασμένο κόσμο βρισκόμαστε.
• Μαζί του φυσικά και όλα τα κουτσομπολίστικα πρωινάδικα μεσημεριανά και βάλε που βρήκαν λαβράκι στο έγκλημα και μας μεταφέρουν όλες τις «τελευταίες λεπτομέρειες».
• Κατάντησε το «αγαπητός στον κόσμο» να γίνεται «τροφός των μεσημεριανών εκπομπών». Τα συγχαρητήρια μου στους υπευθύνους των καναλιών.
• Και όσοι ρωτάτε για το σίριαλ «Εξαφάνιση» που θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά, θα αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό γιατί έχουν ήδη υπογράψει για δεύτερη χρονιά και δεν μπορεί να σταματήσει στη μέση. Αυτό λένε οι πληροφορίες μέχρι στιγμής.
• Μα τι έγινε παιδιά η Έμυ Λιβανίου; Δεν τέλειωσε η αναρρωτική της άδεια; Μήπως έπαθε καμιά ηλίαση το κορίτσι; Αρχίζω να ανησυχώ βρε παιδιά.
• Παντρεύτηκε και η Στάη τον Γουλανδρή. Μωρέ δεν το παίζει πρώτη είδηση μήπως κι ανέβουν λίγο τα νούμερα του δελτίου;
• Άρον – άρον μας αποχαιρετούν τα σίριαλ. Μα φυσικά για το Euro. Ποιος έχει πλέον όρεξη για σίριαλ; Που και να ‘χει όρεξη η φίλτατη νοικοκυρά, έχει να φάει χαστούκι για την μπάλα, άλλο πράγμα. «Γυναίκα, μπύρα!!»
• Αλλάζει τα λογότυπά της από 7 Ιουνίου η ΕΡΤ. Αθλητικούς συντάκτες, σχολιαστές, διευθυντές πότε θα αλλάξει;
• «Και ποιος είσαι εσύ που θα με κρίνεις» φώναζε ο Παναγιώτης «έχω άποψη για όλα»- Ψωμιάδης στο Super Star. Κανείς κύριε Ψωμιάδη! Μόνο ο Θεός σας κρίνει εσάς. Άντε το πολύ - πολύ και η Φαίη Σκορδά που έχει μεγάλο μπούστο και την κοιτάει σαν 16χρονο σε κάθε του εμφάνιση!
• Ξέρω, ξέρω, χρωστάω μπλογκοπαίχνιδα, ειδήσεις από τον ALPHA και το STAR για τη νέα σεζόν αλλά έχω και άλλα νέα: Πχ…. Το αγαπημένο photo - flash back από τηλεαστέρες, έχω ξέρετε…. αποκλειστικό –και καλά- ποια θα υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μεγάλη ηλικία, έχω και τι δεν έχω.
• Μπορεί το καλοκαίρι για τους άλλους να μην υπάρχουν ειδήσεις για εμάς όμως είναι το καλύτερό μας!

------------------------------
ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ:
------------------------------
Το MEGA προβάλλει σε επανάληψη το «Εμείς κι Εμείς». Ξέρω, ξέρω περιμένετε με αγωνία το «Ρετιρέ» και τους «Μικρομεσαίους». Κάντε μια βόλτα εδώ για να δείτε τα σχόλια που είχα γράψει για το «Εμείς κι Εμείς» και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο κείμενο που είχα γράψει όταν το blog ήξεραν εγώ, ο εαυτός μου και ο mmexer. Στην κατηγορία Ελληνικές σειρές υπάρχουν σχόλια και για το Ρετιρέ. Λες να αρχίσω κι εγώ τις επαναλήψεις κειμένων; 

45 comments:

Anonymous said...

Γειάσου μιξεράκι...καλώς ήρθες! μας έλειψες!..ελπίζω να είναι όλα καλά για σένα τώρα..ε,ναί ο θάνατος του Ν.Σεργιαννόπουλου..ήταν ένα πολύ ξεφνικό για όλη την Ελλάδα...και γώ το άκουσα προχτές και ακόμη δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω...ήταν κάτι φρικτό...και πιστέυω ότι περισσότερο ήταν φρικτό διότι ο άνθρωπος αυτός δολοφονήθηκε με αυτόν τον φρικτό τρόπο....και δεν πέθανε από κάποια 'φυσικά'αίτια ας το πώ έτσι...αλλά...παρ'αυτά έχω να πώ ότι με εκνέυρισε και με εκνευρίζει αφάνταστα η στάση των ελληνικών τηλεοπτικών εκπομπών και καναλιών..που βλέπουν τα πάντα και ακόμη και ένα τόοοοοσο τραγικό γεγονός...(γιατί είναι αφάνταστα τραγικό άλλο αν το χουν κάνει να φαίνεται εντελώς μα εντελώς γελοίο)....σαν ευκαιρία 'αλίευσης' υψηλότερων ποσοστών από τα μηχανάκια της AGB και όποιας άλλης τέτοιας εταιρίας...και το εκμεταλέυονται αυτό στο έπακρο και κάνουν εμπόριο και σόου ας το πώ έτσι με τον πόνο των συγγενών,της μάνας,των οικίων πρωσόπων,του γεγονότος κλπ,κλπ,ρε παιδιά έλεος πιά!άνθρωπος πέθανε...δε πέθανε ζώο!...ας σεβαστούν τουλάχιστόν τον πόνο των συγγενών και τη μνήμη του πεθαμένου!ε, άμα πιά...ας αφήσουν τη ψυχή του τουλάχιστον να ηρεμήσει εκεί που έχει πάει τώρα... μη τη βασανίζουν και αυτήν....το σώμα του αρκετά πόνεσε και αρκετά βασανίστηκε όσο ήταν ακόμη εδώ...Αθανασία.

mmexer said...

@ αθανασία
Ευχαριστώ. Ε καλό είναι να λείπουμε χαχαχα. Ε τώρα ναι, όλα καλά!
Δυστυχώς δεν το ΄χουν σκοπό. Είναι τόσο αδηφάγα τα κανάλια που δεν θα τον αφήσουν ούτε καν την τελευταία στιγμή του αποχαιρετισμού. Η αυριανή μέρα θα 'ναι ακόμη χειρότερη λόγω της κηδείας. Που είναι ψωμί για τα κανάλια. Εν μέρει το κατανοώ. Αλλά όχι σε τόσο βαθμό, σε τέτοια ξεφτίλα. Ελεεινοί πραγματικά!

Anonymous said...

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΡΚΟΡΑ, ΜΠΕΣ ΕΔΩ http://www.youtube.com/watch?v=FgYYcgN0O4U ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΕ, Ο STAR ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥ..ΟΓΡΙΑ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ, ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ, Η ΤΑΤΙΑΝΑ 40ΑΡΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΟ MEGA, ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΚΑΙ Ο James Dean ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕ ΝΕΟΣ, ΠΙΟ ΝΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ, ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ. ΧΘΕΣ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 25%, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ALPHA ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΚΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟΝ ΗΡΩΑ Η ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ Η ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΑΝ ΤΑ ΤΑΓΙΕΡ ΤΗΣ. ΕΓΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ EURO ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΓΑΜΑΤΑ ΣΙΡΙΑΛ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΡΙΜΑ, ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΟΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΟΥΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ+ΒΑΖΑΙΟ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΙΛΟΝ, ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗ ΤΩΝ ΑΜΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ, NEVER. ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ CASTING ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FRIENDS ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΡΕΤΙΡΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΟΧΙ, ΤΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ(ΜΠΛΙΑΧ) ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ, ΤΟ PRISON BREAK(ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ INTERNET. 11/7/08 ΤΑ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΕΠΑΨΑΝ ΤΑ ΣΠΟΤ ΤΟΥ LAS VEGAS, ΤΟ PRISON BREAK ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ(ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ) ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ALIAS, ΕΝΩ ΣΑΒΒΑΤΑ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ(ΑΠΟ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ) ΤΑ BEST OF ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ(ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΚΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ). ΟΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΩΡΑΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ(ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ). ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΘΡΑΣΚΙΑ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ 22% ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40% ΣΤΟΝ ΑΝΤΑ 10% ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ(ΩΡΑΙΟ ΣΙΡΙΑΛ). ΦΙΛΑΚΙΑ

to.telecontrol said...

καλώς ήρθες μιξεράκια μου!! μας έλειψες. η είδηση του θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου μας συγκλόνισε και εδώ στην Κύπρο. ήταν από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και δικός μου πολύ αγαπημένος. δεν ξέρω τι θα γίνει με την "εξαφάνιση", αλλά θα προτιμούσα να τον σκοτώσουν και στο έργο παρά να πάρει άλλος τη θέση του Φίλιππου. Αλλά βέβαια ως σειρά είναι η καλύτερη για φέτος δραματική και της αξίζει να συνεχιστεί.
Κρίμα, θα μας λείψει ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς!!! τώρα δυστυχώς δε λέμε 'βρε Αία', λέμε , 'αχ βρε Νίκο' τι μας έκανες, πώς μας την έφερες έτσι!!!

Ασκαρδαμυκτί said...

Δεν περίμενε κι αυτός ο άνθρωπος να σκοτωθεί τον Αύγουστο που θα χουν και λιγότερες ειδήσεις;
Αααα... ξέχασα, τον Αύγουστο θα έχουμε τις φωτιές! Οπότε καλά έκανε και σκοτώθηκε τώρα! Μπρρρρ

NY ANNA said...

Είπα κι εγώ... Μόνο εγώ θα "λείπω" συνέχεια από το blog μου; Χα, χα... Καλησπέρες. Κι εύχομαι να έλειπες για ευχάριστους λόγους. Anyway... Μου 'ρθε και μένα ξαφνικό, όπως κι όλου του κόσμου δηλαδή. Λίγο πριν φύγω λοιπόν για τη δουλειά προχθές, άκουγα συνέχεια για τη δολοφονία γιατί μόλις είχε σκάσει το θέμα. Κι έρχομαι και ρωτάω, γιατί δεν θέλω να επακταθώ σ' αυτό καθαυτό το τραγικό του γεγονότος: αναρωτιέμαι λοιπόν, μα σ' όλους αυτούς που ξαμολάνε για τα σπλάτερ live ρεπορτάζ δεν τους διορθώνουν και λίγο, αφού δεν ξέρουν που δεν ξέρουν ελληνικά; Τους άκουγα να λένε και να ξαναλένε πράγματα του τύπου: το άτυχο πτώμα! το άψυχο πτώμα, ο 56άχρονος ζεν πρεμιέ! Και ξέρεις κάτι; Αυτήν τη φορά δεν μπορούσα καν να γελάσω με τη βλακεία, την άγνοια και τη θρασύτητα...

Skouliki said...

να μην σε διακοψω εχεις τοση εμπνευση και αποψε..σε αγαπω σε αγαπω


cuttttttttttttttt ..το εχουμε

παμε για σκηνη δευτερη

Skouliki said...

ααα επισης καταγγελω τα διαπλεκομενα που δεν εχεις στα λινκς σου ...αδικια εγω και η Λιβανιου ειμαστε ατυχες

κλαψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

BlaCk piTt said...

καλά δε θα τα βάψω και μαύρα που πέθανε ο σεργιανόπουλος... Συγκινήθηκα όπως άλλες φορές όταν ακούω θανάτους στις ειδήσεις. όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Εξάλλου δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, άρα δε θα μου λήψει...΄

'Οπως λέω πάντα: Ο θεός του ας τον αναπαύσει...

b|a|s|n\i/a said...

έλα βρε mmexerάκο. όλα καλά ελπίζω. γερός και δυνατός. παρουσιάσου βρε. λολ. δεν δύναμαι να σχολιάσω κάτι άλλο. ο θάνατος μια σιωπή είναι. και μόνο με σιωπή πρέπει να σχολιάζεται. ορίστε σχολίασα.
καλό βράδυ, φιλιά!

Τσούγδω said...

Καλώς ήρθες και πάλι mmexerάκο.
Άσε Έχω συγκλονιστεί με το θάνατο του Σεργιανόπουλου. Όχι μόνο επειδή τον λάτρευα αλλά κυριώς για τον τρόπο. Έβλεπα αυτές τις γελοίες εκπομπές και πρώτη φορά στη ζωή μου ήθελα να πάρω τηλέφωνα στα κανάλια να τους βρίσω για την απανθρωπιά τους και την ανθρωποφαγία τους...

mmexer said...

@ Ντιάνα Τζεμπρίν
όπως πάντα καταιγιστική! Το Prison Break είχε φοβερή σκηνοθεσία δεν την λες και χαζοαμερικάνικη σειρά.
Πάντως έχω μια ιδεά. Αφού σε χαλάει η τιβί γιατί την παρακολουθείς; χαχαχαχα πλάκα σου κάνω!!! χεχε πάντως το Ράδιο Αρβύλα όνομα και πράμα. Σου δίνω τροφή για σχόλια γιατί μ αρέσει ο καταιγισμός των πληροφοριών σου χεχε.

mmexer said...

@ to.telecontrol
ευχαριστώ. αν είναι ένας αξιοπρεπής ηθοποιός όπως πχ ο Μαρκουλάκης ή ο Μάινας όπως ακούγεται γιατί όχι; Γιατί πρέπει να υπάρχει για την πλοκή της σειράς -νομίζω-. Α! Να ξέρεις πως πάντα σε διαβάζω ασχέτως αν δεν σχολιάζω πάντα:)

@ Ασκαρδαμυκτί
ε τον Αύγουστο; Που ναι παχές οι μύγες; θα τον έτρωγαν αφού τον βρήκαν και γυμνο. Μπρρρρρρρ τι με βάζεις και λέω κι εγώ. Παρασύρομαι!

mmexer said...

@ ny anna
ε μια υπερκόπωση μ έστειλε στο νοσοκομείο αλλά όλα καλά πλέον. ε άμα είναι να πιάσουμε το λεξιλόγιο των δημοσιογράφων... άστα θα μιλάμε ώωωρες ατελείωτες.

@ skouliki
χεχε.... μερσί. Πάντως έχω αποκαταστήσει αυτή τη μεγάλη αδικία των links μου. έχω καιρό να την ανανεώσω. Σαν δεν ντρέπομαι. Σαν τιμωρία μου θα πάω να φάω ένα μπαγιάτικο ψωμί που έχω αφήσει εδώ και μέρες στο ψυγείο γεμάτο σκουλίκια χαχαχα

mmexer said...

@ BlaCk piTt
ε ήταν άγριος ο τρόπος που έγινε το έγκλημα γι' αυτό. Αλλά νάθινγκ μόρ νομίζω για όλους όσους δεν τον γνώριζαν.

@ b|a|s|n\i/a
μπα.... έχω σκουριάσει από τότε που τέλειωσα φαντάρος οπότε ούτε πως παρουσιάζονται δεν θυμάμαι χαχαχα λιτό και ειλικρινές το σχόλιο σου!! Αν την είχαν και τα κανάλια θα ήταν καλό αλλά που...

mmexer said...

@ tsougdw
δεν τους αξίζει. Ούτε καν το τηλεφώνημα. Γιατί θα συνεχίσουν και την επομένη. Μέχρι να ξεφουσκώσει. Ως θέμα πουλάει, κακά τα ψέματα αλλά το ξεφτίλισαν για ακόμη μια φορά αποδεικνύοντας πόσο αδηφάγοι είναι.

Sideras said...

Καλώς σε βρήκα πάλι mmexer. Τι να πω για το φόνο. Άκουγα μια ραδιοφωνική εκπομπή πριν λίγο και μιλούσε για τα κακά του Μπομπ Μάρλεϊ, και σκεφτικά ότι τα κακά που καταλόγιζαν στο Ν.Σεργιαννόπουλου ήταν ένα τίποτα μπροστά σε εκείνον και ας τον έχουνε σαν θρησκεία .Αλλά όπως και να είναι τουλάχιστον να μην αμαυρώνουν την μνήμη ενός συνάνθρωπου τους. Ότι και να ήταν ήταν για τον εαυτό του.
Εγώ πάλι θυμάμαι μόνο την θεία Άννα που μέσα στο νοσοκομείο που γελούσε με τους δυο ξένους .Αλλά και όταν επέστρεψε σπίτι της και ενώ ήταν στα τελευταία της, έλεγε με αγωνιά “ σε πόση ώρα θα έχει Μαρκορά; ”
Και τώρα κάτι που πηγαίνει στην πληροφόρηση καλό μου μίξερ. Όσοι από τους συναδέλφους του έδειξαν έστω και λίγο μεταθανάτια αντιπάθεια ,να ετοιμαστούν έρχονται ακόμα πιο σκιερές μέρες της φήμης τους και προπαντός ,ειρωνεία, από ένα νεκρό ηθοποιό.
Καλημέρα και τα λεμέ mmexer

Είδωλο said...

Συγνωμη αλλα εγω το ρετιρε το βρισκω πολυ cult. Γουσταρω Χαρουλα Πεπονακη, επισης θα ηθελα να δω του Αυθαιρετους με Ζανετ Τουρλουφιδη Χατζηγιωργη....

Οσο για τον Σεργιανοπουλο, εγω περιμενα να δω Ντενυ και Νινετα αγκαζε στο 1ο νεκροταφειο με φουλ αφιερωμα στα κοσμικα χρονια στον Θεολογο παρεα με την Αλικη, τον γιο μαστουρη και τον Κωνσταντινο Μαρκορα πριν πεσει στα σκληρα.


Επισης γι αυτο που μου γραψες στο blog, ανεργος δεν ειμαι (ακομα) αλλα αν εχεις κανα κονεδακι πολυ ευχαριστως να σου στειλω ενα βιογραφικο, My mail is on my profile, οπως και το κινητο.

Strahd said...

Άντε ρε παιδί μου και ανησύχησα!! Νόμιζα πως σε φίμωσε κι εσένα η ΕΡΤ μετά τα σχόλια για την Eurovision!! Κι εκεί που ετοιμαζόμουν να βγάλω καινούργιο blog και να βγω στους δρόμους με πανό "ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ MMEXER ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ" τσουπ ήρθες :)

Όσο αφορά τον Σεργιανόπουλο, δείχνουμε για άλλη μια φορά το πόσο αδηφάγα όντα είμαστε. Θέλουμε να ξεζουμίσουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για τη ζωή του. Δεν αφήνουμε να αναπαυτεί η ψυχή εκεί σαν όρνια από πάνω του! ΕΛΕΟΣ!!!

Welcome back :)

purple said...

καλως τον!!! τωρα που κανεις διεθνη καριερα (ξερεις tv mania κτλ) αρχισε επαναληψεις για αυτους που τα εχασαν!!!

to.telecontrol said...

δεν έχω χάσει επεισόδιο της 'εξαφάνισης' και ναι σίγουρα είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του Φίλιππου και ειδικά τώρα που τον δικδικούν και οι δύο οι γυναίκες που μπήκαν στη ζωή του. τώρα το ακούω ότι ακούγονται τα ονόματα του Μάινα και του Μαρκουλάκη. τον Μάινα τον προτιμώ σε κωμωδία και μια χαρά είναι στα 'μαύρα μεσάνυχτα' που θα συνεχιστούν και του χρόνου, ο Μαρκουλάκης πάλι μου κάνει μικρός ηλικιακά για τον ρόλο. ο Σεργιανόπουλος ήταν ιδανικός. ο μόνος που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει είναι ο Ζαλμάς που ήδη παίζει στη σειρά. δεν ξέρω, δεν μου' ρχεται άλλος ηθοποιός στο μυαλό. όπως και να χει όμως θα βλέπουμε τη σειρά αν πάει και του χρόνου. αλλά ο Σεργιανόπουλος θα μας λείψει, δεν το συζητώ. έχεις δίκαιο για τα κανάλια, ήταν υπερβολικές οι αναλύσεις στην τηλεόραση όλες αυτές τις μέρες. όλες οι παρουσιάστριες την είδαν Αγγελική Νικολούλη...
*το ξέρω πως μας διαβάζεις και ευχαριστούμε!! α, και σε θαυμάζω που είσαι τόσο τυπικός με τους επισκέπτες σου εδώ στο χώρο των σχολίων!

Σοφία said...

Ξέρεις τι λέει ο λαός; Ο θάνατος σου, η ζωή μου! Αυτό γίνεται αυτές τις μέρες με τα κανάλια! Αν κάθε μήνας μαχαιρώνεται ένας διάσημος, θα 'ναι το καλύτερο τους! Κι αν αρχίσει να γίνεται, ξέρουμε ποιος θα το κάνει...
Είμαστε έτοιμοι για Euro! Όχι άλλο χαζοσήριαλ λέμε!!! Φαντάσου πόσο χάλια ήταν φέτος η σαιζόν, που και οι γυναίκες προτιμούν ποδόσφαιρο!
Πάω να διαβάσω το post για το "Ρετιρέ"...
Καλημέρα mmexerάκι μου!

Σοφία said...

Ουπς! Γράψε λάθος! Το post για το "Εμείς κι εμείς" ήθελα να πω...

BlaCk piTt said...

Μην ανησυχείτε! Η Φαίη θα εξιχνιάσει το έγκλημα!

Αύριο θα εφοδιαστώ με 32" τηλεόραση για το Euro...καλα θα τη χρειαστώ και για το ps3!

seniorita said...

καλώς ήρθες πίσω μμέξερ!τώρα που σε ανακάλυψα θα σε διαβάζω..ωραία τα λες!

Anonymous said...

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ: 55% ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΣΤΑ PEAK ΣΤΟ 65-64%, ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΘΗΚΕ, ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΩΝ, ΑΥΤΑ. Η ΜΑΡΙΑ Η ΟΜΟΡΦΗ(ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΙΑΝΗ, ΚΟΥΚΛΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ) ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, 11/7 ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ, ΑΠ'ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕΤΑ, ΕΠΙ ΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟ VIDEO?. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ, ΣΤΙΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ; ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ MEGA ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΙΡΙΑΛ. ΠΡΕΠΕΙ Ο MEGA ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΟ X-FACTOR ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ, ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΛΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ 15ΗΜΕΡΟ(ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ), Ο ΘΕΜΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ MEGA(ΦΑΝΤΑΣΟΥ Η ΤΡΕΜΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ) ΦΗΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Η ΣΤΑΗ ΤΟΝ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ΧΘΕΣ Η ΣΤΑΗ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ(ΚΥΡΙΑΚΟ)ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ SIEMENS, ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ, ΑΥΤΑ

media_blogger said...
This comment has been removed by the author.
media_blogger said...

Καλησπέρα!Επιτέλους και οι δύο επιστρέψαμε!Καλά,επειδή την εξαφάνιση τη βλέπω ελπίζω να κάνουν κάτι καλό...ξέρει απο αυτά ο Μαρκίδης.

Laplace said...

φιλε περιμενω σαναρτηση απο σενα,για τα τηλεσκουπιδια-μεσημεριανα που απο την μια ζητουσαν να ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ κ απο την αλλη οι λαμπιριδες το παιζουν κλαμμενα νιμου κ λενε οτι επρεπε να υπηρχε κρατος κ να τον βαλει φυλακη μπας κ ειχε ξεφυγει..

τραγικοι..

hasapi grammata said...

na sou apadiso sto erotima peri ert
stis epomenes ekloges kai afto an to eklogiko apotelesma einai diaforetiko

tote tha exei plaka pou oi proin pasokoi pou eginan mple gia na ikiopoiithoun kiklika merikes thesis, ksanaginoun prasinoi, mple, kokkinoi i oiranio tokso olokliro...

Νικόλαος Παπουτσής said...

Τωρα με την δολοφονία του
Σεργιανοπουλου,για αλλη μια
φορα φάνηκε οτι στην Ελληνική
tv δεν εργάζονται δημοσιογράφοι
αλλά ζόμπι,νεκροθάφτες,άνθρωποι που χαίρονται απο μέσα του και προσπαθούν με φτηνούς θεατρινισμούς να πλασάρουν την φτήνια τους

οουυυύυστ!!!!!τα κοπρόσκυλα

ΥΓ.Τωρα το καλοκαιρι αν αρχησεις κιεσυ τις επαναλυψεις δεσαμε

χαχαχαχα

τσίου!!!

NY ANNA said...

Ααααααααα, πολλά πολλά περαστικούλια λοιπόν και να προσέχεις τον εαυτό σου στο εξής. Και το λέω εγώ που έχω πάθει 2!!!! Οπότε, με ρέγουλα, με ρέγουλα από δω και πέρα...

Anonymous said...

Τώρα τελευταία και με το θάνατο του Σεργιανόπουλου όλα τα κανάλια ασχολούνται με αυτό μόνο και μόνο για να αυξήσουν την τηλεθέαση...

iLiAs said...

..άρχισαν οι επαναλήψεις..ευτυχώς έχουμε Euro2008 :)

Καλημέρα :)

Roadartist said...

....ενας ανθρωπος πεθανε, και μαλιστα με τοσο αγριο, αδικο τροπο και καποιοι θα κοιτανε τωρα τα νουμερα 'θεαματικοτητας' που τους εδωσε αυτο το γεγονος.. αρρωστο εντελως..

mmexer said...

@ sideras
Καλά το τελευταίο που είπες ανατρίχιασα με τους συναδέλφους του. Να 'σαι καλά. Ότι και να πούμε λίγο για τους δημοσιοκάφρους

@ x-oyranoy
ε εξαρτάται από τα προσόντα σου. Πολύ μακάβριο αυτό με Ντένη χαχαχα μου αρέσουν εμένα αυτά τα σκηνικά χαχαχααχα

mmexer said...

@ Strahd
πω!!! θα έκανες τέτοιο πράγμα για μένα φίλε; με συγκινείς! σνιφ κλαψ:)
ε καλά εννοείται. ο τρόπος που έγινε το έγκλημα φέρνει νούμερα. Αυτό είναι δεδομένο. Μόνο που δεν ξέρουν πως δημιουργεί και νούμερα - σούργελα.

@ purple
ε βέβαια, θα δώσω δεύτερη ευκαιρία στα κείμενα που δεν διαβάσατε. τι; τζάμπα τα έγραφα; χαχαχα

mmexer said...

@ to.telecontrol
το ξέρω πως σου άρεσε η εξαφάνιση. γι' αυτό και μόλις έχω νεότερα θα σε ενημερώσω :) το παλεύω όσο μπορώ. Δεν είναι και λίγο πράγμα να σε διαβάζει ένας άγνωστος.

@ Σοφια
καλά είχα κάνει και για το Ρετιρέ οπότε μπορείς να το διαβάσεις κι αυτό χαχαχαχαχα πλάκα κάνω χεχε
εννοείται πως το χαίρονται το έγκλημα.

mmexer said...

@ BlaCk piTt
Οι ιστορίες της αστυνόμου Μπούστου. χαχαχαα έτσι θα λέγεται το σίριαλ πλέον.
Κάποιος μ...κας μου έριξε την κεραία στην ταράτσα. Θα τον σκοτώσω τώρα που ξεκινάει το Euro!!!!!!!!!!!!!!! ELEOS!!!

@ seniorita
γκράθιαθ θινιορίτα :) α! κι εγώ θα περνάω απ' τη γειτονιά σου να τα λέμε:)

mmexer said...

@ Ντιάνα Τζεμπρίν
είναι διαφορετικό. Στις Γοργόνες η Ναθαναήλ δεν έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στην Εξαφάνιση ο Σεργιανόπουλος έπαιζε. Οπότε πρέπει να αντικατασταθεί. Είναι δεδομένο.

@ media_blogger
κάπου τον είχα ακούσει να λέει για τη συνέχεια της σειράς πως σκέφτονται τι θα κάνουν. Οπότε έχει τον τρόπο να ξεφεύγει απ' αυτά!

mmexer said...

@ laplace78
Οι απόψεις των τηλεμαϊντανών είναι σαν την ακρίβεια: Κάθε μέρα έχεις κάτι καινούριο να πεις χαχαχαχα όμως το θέμα έχει περισσότερο βάθος αν το δει κανείς. Θα το συζητήσουμε μια μέρα σ αυτό το μπλογκ:)

@ hasapi grammata
Μα εννοείται αυτό. στα καλά και συμφέροντα το ουράνιο τόξο είναι το άλτερ εγώ τους!!!

mmexer said...

@ karaflokotsifas
μα θα ναι επαναλήψεις - δεύτερη ευκαιρία τα κείμενα που χάσατε χαχαχαχα πλάκα κάνω.... έχω υλικό για όλο το καλοκαίρι. Για όσους μας αντέχουν δηλαδή χαχαχα

@ ny anna
Ε ναι, δεν το ξαναπαθαίνω με τίποτα. Πάνω απ' όλα η υγεία μας! Τι λέμε τώρα. Α να χαθεί να χάνεται η δουλειά!
*αφεντικό αν μ' ακους δεν τα εννοώ αυτά που γράφω χαχαχαχαχα

mmexer said...

@ Akon
πουλάει ο τρόπος που έγινε το έγκλημα. Αλι σ αυτούς που πέθαναν με άγριο τρόπο από τα κανάλια!

@ iLiAs
άντε να αποκτήσει ενδιαφέρον η τηλεόραση χεχε

@ Roadartist
αυτό το ονομάζουν κάποιοι δημοσιογραφία. Εκεί να δεις αρρώστια!

VagSiok said...

Προφητικό το όνομα του σίριαλ που έπαιζε ο Σεργιανόπουλος δε νομίζεις;
Συνέχιζε να μας ενημερώνεις..
Καλημέρα..

Anonymous said...

ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ, ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ. ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ