Sunday, June 15, 2008

Μιντιακές φήμες – ALPHA



Πιο εύκολα πιάνει κανείς τους αριθμούς του ΛΟΤΤΟ, παρά να μας πει για το τι μέλλει γενέσθαι στον ALPHA. Εδώ σε ένα χρόνο άλλαξαν διευθυντές, παρουσιαστές, στο πρόγραμμα θα κολλήσουν; Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν έχουμε και λέμε:
ΣΕΙΡΕΣ:
Η μόνη σειρά που συνεχίζεται την επόμενη σεζόν είναι η Εξαφάνιση. Ψάχνουν φυσικά τον αντικατάσταση του Σεργιανόπουλου, ενώ αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η αντικατάσταση.
Μας έρχεται μια διασκευή, η ισπανική «Αίντα», στα ελληνικά «Βέτα» με πρωταγωνίστρια την Ελισάβετ Κωνσταντίδου, μια μεσόκοπη γυναίκα που επιστρέφει στην Αθήνα. Εκτός από αυτή, έχουν αγοραστεί κι άλλες ξενόφερτες για ελληνοποίηση: η αργεντινής προέλευσης κομεντί «Son de Fierro», που αφορά τη ζωή μιας οικογένειας στην οποία έχουν κλειδώσει ο Καφετζόπουλος και η Φαίη Κοκκινοπούλου και η γαλλοκαναδική κωμωδία «Frank», όπου ένας άντρας ηθοποιός υποδύεται σε κάθε επεισόδιο διαφορετικό χαρακτήρα. Ακούγεται έντονα το όνομα του Μαρκουλάκη ενώ πιθανότερος τίτλος «Πέτρος σε συνέχειες». Μανία με τις άνωθεν δυνάμεις πρέπει να έχει το κανάλι, αφού αγόρασαν και το «Η υπομονή ενός αγγέλου» στην οποία ο Μουμούρης ως άγγελος κατεβαίνει στη γη! Υπάρχει και μια αγγλικής παραγωγής, το Two pints of lager που σημειώνει τεράστια επιτυχία στο BBC.
Από τις ντόπιες θα δούμε την κωμική σειρά του Νίκου Κατράκη «Κατά μάνα κατά κύρη». Η Τζόυς Ευείδη είναι η πρωταγωνίστρια ενώ αναζητείται η αντιδραστική κόρη της. Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της σειράς που αφορά τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Κατερίνα Παπουτσάκη να ενσαρκώνει την αείμνηστη ηθοποιό. Στην ίδια σειρά θα πρωταγωνιστήσει και ο Τσιμιτσέλης που θα υποδυθεί τον Σπυρόπουλο.
Ως δυνατό χαρτί πλασάρονται τα «Ματωμένα χώματα» της Σωτηρίου σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη με τους Γιώργο Καραμίχο και Δήμητρα Ματσούκα, αλλά και το «Γ4» σειρά με νέους ηθοποιούς που θα διαδραματίζεται σε μια τάξη Λυκείου, μια νεανική σειρά που επιμελείται ο Λάκης Λαζόπουλος.
Εκτός ALPHA μένει η Μυρτώ Κοντοβά που υπέκυψε τελικά στις πιέσεις του MEGA.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Κανονικά συνεχίζουν το Καλημέρα σας (Αυτιάς), Στούντιο Άλφα (Μάνεσης). Τα πάντα είναι ρευστά στο δελτίο ειδήσεων. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχει αποφασίσει η Στάη (ή ο Κοντομηνάς) αν θέλει η πρώτη να μείνει κι ο δεύτερος αν την θέλει στο δελτίο. Αν παραμείνει στο κανάλι και όχι στο δελτίο θα παρουσιάζει εκπομπή. Χωρίς τον Κακαουνάκη φαίνεται πως θα συνεχίσει το δελτίο (λόγοι υγείας), ενώ περιμένουν και το οριστικό ok της Πόπης Τσαπανίδου για μεταγραφή της στο κανάλι της Κάντζας σε ρόλο σχολιάστριας αλλά και με δική της εκπομπή. Η ίδια βλέποντας τις εξελίξεις στο κανάλι, το σκέφτεται όλο και περισσότερο. Δεν αφήνεις εύκολα την ασφάλεια της μητέρας ΕΡΤ! Στο πόστο του παραμένει και ο Βαξεβάνης που θα συνεχίσει το Κουτί της Πανδώρας αλλά και ο Βασιλόπουλος με την Μηχανή του Χρόνου. Με καινούρια εκπομπή θα επανέλθει και ο Μάκης Γεωργίου μετά τον κομμένο Αυτόπτη Μάρτυρα. Πρόταση έχει κάνει ο Κοντομηνάς στον Καμπουράκη που φαίνεται πως θα ενισχύσει τα νεανικά κοινά του καναλιού, αλλά δεσμεύεται με το MEGA μέχρι το 2009.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ:
Στο πόστο της η Ελένη Μενεγάκη (Καφές με την Ελένη), ο Ευτύχης Μπλέσας (Η κουζίνα της μαμάς), η ομάδα του Κους Κους (Καραβάτου), ο Σπύρος Σούλης (Άλλαξέ το), η Άση Μπήλιου (Stars system). Στα πρωινάδικα – μεσημεριανά αναμένονται αλλαγές στο πάνελ. Με μεγαλύτερη διάρκεια θα συνεχίσει και το πολύ πετυχημένο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Για το πρωινό του Σαββατοκύριακου προορίζουν την Ναταλία Γερμανού, έντονα ακούγεται πως θα της βάλουν συμπαρουσιαστή τον Μουτσινά που μάλλον δύσκολα θα αφήσει το MEGA. Για το πρωινό του σαββατοκύριακου συζητά και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, τον Χίο φαίνεται να προσεγγίζουν στο κανάλι (μα γιατί;).
Πρόταση από τον ALPHA έχει δεχθεί και η Ράνια Θρασκιά για να μεταφέρει το Κοιτάω Μπροστά στην Κάντζα. Εάν αρνηθεί η Θρασκιά, θα βάλουν τηλεπαιχνίδι μάλλον με την Μπέτυ –το κορίτσι για όλες τις δουλειές- Μαγγίρα.
Πρόταση για βραδινή εκπομπή –τύπου Θέμου- έχουν κάνει οι υπεύθυνοι του καναλιού στην Κατερίνα Ζαρίφη. Βέβαια θα ήθελαν και συμπαρουσιαστή τον Μουτσινά, αλλά μάλλον ναυαγεί το σενάριο του διδύμου.
Το «Θα πεις κι ένα τραγούδι» θέλουν να συνεχίσουν, αλλά εκκρεμεί το συμβόλαιο του Μικρούτσικου που τον θέλουν MEGA – ΑΝΤ1. Πάντως αν μείνει ο παρουσιαστής δεν θα παρουσιάζει το πρωινάδικο του Σαββατοκύριακου αλλά ένα άλλο τηλεπαιχνίδι. Εκτός ALPHA φαίνεται πως μένει η Έλενα Κατρίτση αλλά και ο Δημήτρης Μάρκος.
Το Dream Show θα επανέλθει ανανεωμένο για να κτυπήσει το X-Factor του ΑΝΤ1, γι’ αυτό και πρότειναν στην Ελένη Μενεγάκη την παρουσίαση. Η ίδια είναι μάλλον αρνητική για το μουσικό τάλεντ σόου, αφού θα ήθελε να κάνει κάτι πρωτότυπο στη βραδινή ζώνη.
Άγνωστο παραμένει και το τι θα κάνει το δίδυμο Σεργουλόπουλος – Μπακοδήμου που αναζητεί καινούριο κόνσεπτ που αν δεν το βρει τους βλέπω για την μάνα ΕΡΤ! Τέλος, με έκτακτες εκπομπές θα παρεμβαίνει ο Λάκης Λαζόπουλος -όποτε χρειαστεί- με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ!
Αυτά! Όποιος έχει περισσότερες λεπτομέρειες εδώ είμαστε (που έλεγε και το μότο του καναλιού) να μας ενημερώσει!

80 comments:

b|a|s|n\i/a said...

μα πού πας και τα ξετρυπώνεις όλα αυτά; :) έτσι, έτσι. καλό άγιο πνεύμα. λολ.

media_blogger said...

Άντε καθάρισες τώρα!Δε χρωστάς τίποτα!Λοιπόν,σημείωσε και την αγαπητή σου(!) Ντέσυ Κουβελογιάννη που παέι μάλλον καθώς και ότι αγοράστηκαν τα δικαιώματα από το Dancing With the Stars.Στο σίριαλ η ''υπομονή ενός αγγέλου'' θα παίξει η Τουμασάτου και για το Θα πεις κι ενα τραγούδι μην είσαι σίγουρος ότι θέλουν να το συνεχίσουν...πάτο πιάνει.

mmexer said...

@ b|a|s|n\i/a
χαχαχα ε αυτό φταίει το άγιο πνεύμα που με φωτίζει:)

@ media blogger
Κι όμως κάτι 25άρια τα χτύπαγε το Θα πεις κι ένα τραγούδι. Εγώ άλλα ξέρω:) Φυσικά εσείς είστε πιο ενημερωμένοι στα τηλεοπτικά. ΤΟ dancing with the stars δύσκολα θα το βγάλουν στον αέρα. Την Ντέσυ κανα πάνελ την βλέπω στο κους κους και πολύ της είναι χαχα

Anonymous said...

Γειάσου βρέ μιξεράκι....και χρόνια πολλά σήμερα (είναι του Αγίου Πνέυματος)....αργία...αλλά βλέπω τα ελληνικά κανάλια συνεχίζουν ακάθεκτα παρ αυτά!...και..ούυυυφ προβλέπεται να δούμε και καινούρια 'φουρνιά'από φρέακες και ζεστές της ώρα που λενε κακόγουστες και χωρίς ουσία εκπομπές και από καινούρια σκουπίδια!...προβλέπεται να μας ανεβάσουν και πάλι τη πίεση στο 25 οι κύριοι καναλάρχες από ότι βλέπω...ας μας λυπηθούν εμάς και τα νευράκια μας επιτέλους!..άρε και που να σφίξουν οι ζέστες κιάλο! πρόβλέπεται δύσκολο καλοκαίρι!...φιλάαααακια!Αθανασία.

mmexer said...

@ αθανασία
υπομονή!!! Αυτό έχω να σου πω. Ολα τα προβλήματα της τιβί λύνονται!

Από 1η Ιουλίου εεεεεεεεεεεεεεεε ε εεεεεεεεεεεεεεεερχεται το ΡΕΤΙΡΕ χαχαχαχαχαχαχα

media_blogger said...

Kαλά δεν το αποκλείω,αλλά πολύ...κάπως αυτό το τηλεπαιχνίδι βρε παιδί μου!Για το Dancing with the stars για νομίζεις οτι είναι δύσκολο?Λόγω μπάτζετ?

? said...

καλησπέρα

BlaCk piTt said...

A! Zalistia. Poses e3eli3eis se ena kanali mono!

Anonymous said...

o alpha tha allaksei logotipo?
kale giati h elenh einai arnhtikh gia dream?kai ti einai auto to prwtotipo pou psaxnei?o moutsinas tha minei mega?elpizw pws oxi.

(MEDIA)

Anonymous said...

για κλαματα το νεο προγραμμα του alpha.προβλεπω τα ξενοφερτα σεναρια να πατωνουν λογω κακης διασκευης.ειδικα το σηριαλ της βουγιουκλακη κοβω να ειναι μεγαλη πατατα...
καλες σειρες πρεπει να ειναι τα ματωμενα χωματα,γ4 και βετα.
να μην σχολιασω για χιο,γεωργιου και θρασκια.ελεος!η κιτρινιλα και το trash στο μεγαλειο της.

Είδωλο said...

Το μονο καλο ειναι οτι εχει μαζεψει πολλους χαβαλεδες το καναλι οποτε θα πιασει καμια καλη θεσουλα αναμεσα στις μετρησεις

Η Κοντοβα καλα εκανε και εφυγε γιατι της γαμησανε την σειρα.

mmexer said...

@ media_blogger
Μπα, όχι λόγω μπάτζετ. Αλλωστε ο ALPHA έδειξε ότι ρισκάρει σε μεγάλες παραγωγές (βλέπε Dream Show 1 και Ο Υποψήφιος). Απλά ποιος star θα βρεθεί να συμμετάσχει σε αυτό; Αυτό είναι ένα θέμα.

@ Νίκος Κ.
την καλησπέρα μου :)

mmexer said...

@ BlaCk piTt
κι ακόμα που είσαι. Είμαστε μόνο στις αρχικές πληροφορίες. Κινούμενη Άμμος αυτό το κανάλι!

@ anonymous
συζητάει με την velvet για ένα redesign που θα αφορά ενδεχομένως και το λογότυπο. Συζητάει όμως και με ελληνικές εταιρείες για τα break bumpers.
Η Μενεγάκη καταρχήν θέλει να κλείσει τις τρύπες του πάνελ του Καφέ. Αυτός είναι ο αρχικός της στόχος. Το άλλο που θα κάνει αφορά το δεύτερο μισό της σεζόν. Ενα τύπου σόου τηλεπαιχνίδι.

mmexer said...

@ anonymous
Μπα, το Βέτα φαίνεται μια χαρά σειρά. Τώρα από τα υπόλοιπα το Γ4 μια μετριότατη σειρά τύπου 504 χλμ θα είναι. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις!

@ x-oyranoy
Και αν τους κάτσει η μεταγραφή Μουτσινά θα είναι ότι πρέπει. Πρέπει να προσεγγίσουν περισσότερο τα νεανικά κοινά που έρχεται 3ος και 4ος.

Anonymous said...

Ο Λάκης θα σκίσει και φέτος, αν θυμάσαι όταν έκανε τα έκτακτα με τους Μήτσους, όλη η Ελλάδα έμεινε στα σπίτια για να τον βλέπει. Λένε για Γιώργο Νινιό στην θέση του Σεργιανόπουλου, εγώ θα'θελα να σκοτωθεί και στο σίριαλ, θα ήταν ανατρεπτικό σενάριο. Η Αλίκη θα κάνει ικανοποιητικά ποσοστά, ρε παιδιά η Καλογήρου έπρεπε να παίξει, είναι καλή ηθοποιός, το Γ4 μην ξεχάσουμε θα παίξει και ο Λάκης ως λυκειάρχης και η Ιουλία(Ελένη Τζώρτζη) από τους Λατρεμένους Γείτονες, μπα δεν θα σκίσει, σαν το 504 χλμ της Αθήνας θα είναι, εγώ θυμάμαι ότι ο Καφετζόπουλος με την Κοκκινοπούλου είχαν παίξει και στο Σκορπιό, το 1994(θυμάσαι που ο Κορκολής έλεγε το O.S.T.). Αυτοί θα κάνουν σίριαλ τύπου Άκρως Οικογενειακόν, μπα μέτρια θα πάει, η Χατζηβασιλείου θα σκίσει και φέτος, το Frank μου θυμίζει το Εργαζόμενη Γυναίκα της Ράντου αλλά σε αρσενική εκδοχή, τα Ματωμένα Χώματα θα το έδιναν στην ΣΤ Δημοτικού μαζί με το βιβλίο της Ιστορίας, και αυτό καλούτσικα θα πάει, τα άλλα σίριαλ μέτρια. Η Ελένη θα σαρώσει και φέτος, ο Φώτης και η Μαρία πάνε προς Μαρούσι μεριά. Το δελτίο δεν ξέρω ποιος θα το πάρει, η Στάη κοπάνες κάνει, την μια στην αποφοίτηση του γιου της, την άλλη ταξιδεύει, την άλλη παντρεύεται, όλο λείπει. Αυτά

Τσούγδω said...

Χμ, δηλαδή στα Ματωμένα Χώματα ψάχνουν ακόμη για πρωταγωνίστρια (η Ματσούκα δεν είναι ποτέ σίγουρη).

Αν δε παρουσιάσει η Στάη το δελτίο, τότε ποιός;

Πάντως θα έχει πολύ ενδιαφέρον Τατιάνα απέναντι από τη Μενεγάκη, μέσω τηλεπαιχνιδιών.

Καλά μου φαίνονται τα cast στις σειρές, άλλωστε αγαπώ Καφετζόπουλο!

BlaCk piTt said...

ΘΕΛΩ ματσούκα!

cinderella said...

Son de Fierro -> τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Με ζευγάρι στη ζωή πάλι σε ρόλο οικογένειας. Πολύ πρωτότυπο.
Οι σειρές με εξαίρεση τη νεανική (που πολύ φοβάμαι οτι θα είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά) και τα Ματωμένα χώματα δεν μου λένε και πολλά.
Πάντως όταν θα είμαι στις μαύρες μου, πάιζει να βλέπω την Παπουτσάκη για να γελάω λίγο!!!

Anonymous said...

Paidia gia osous den xeroun,i veta kouin tha skisei.einai katapliktiki thymithite to.To idio kai to son de fierro,tha grafoun oi solomou(50-50)-papadopoulos kai skinothetei o thodoris kostadopoulos(maria i asximi).

mmexer said...

@ ντιάνα τζεμπρίν
Μην ακους τα μεσημεριανά. Δική μου συμβουλή:) χαχαχα Δεν ισχύει για τον Νινιό ούτε καν πρόταση δεν του έχει γίνει! Θα αντικατασταθεί όμως αυτό είναι σίγουρο.

@ tsougdw
Αυτό είναι ένα ερώτημα. Η Τσαπανίδου αν πάει στην Κάντζα ως κεντρική παρουσιάστρια. Ο Μάνεσης δεν φαίνεται να συγκινείται και ο Αυτιάς δεν το κουνάει από το πρωινό (Θεός φυλάξει)!!! Άρα δεν έχουν χαχαχα θεϊκό; χαχαχα

mmexer said...

@ BlaCk piTt
Ματσούκα χωρίς γυμνό.... δάσος χωρίς έλατο:) για να δούμε αν θα κάνει κάτι ο Κουτσομύτης για μας χαχαχαχαχα

@ cinderella
λολ και τον άθλιο Τσιμιτσέλη μην ξεχνάς. Αλλά ναι, είσαι γυναίκα χαχαχα ε εντάξει είναι κάποιες που έχουν ενδιαφέρον. Για να δούμε τι μας περιμένει.

mmexer said...

@ anonymous
καλά και ο ΑΝΤ1 την πίστεψε την Σολωμού με τον Τζίτζικα και Μέρμηγκα και είδες τι έπαθε. Αλλά εδώ που είναι διασκευή νομίζω κάτι θα κάνει καλύτερο. Για να δούμε!!!

Anonymous said...

Εκεί που έγραψες "το δίδυμο Σεργουλόπουλος – Μπακοδήμου"
Αντι για Σεργουλόπουλος νόμιζα πως έλεγες Σεργιανόπουλος και τρόμαξα!!
Αντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η νέα σεζον...

Skouliki said...

θελω να μιλησωωωωωωωω

θελω και δεν μπορωωωωωωωωω

αδικιαααααααααααααααα

Strahd said...

Καλά είσαι και πολύ μέσα στα πράγματα. Προσκυνώ!!!

Α, έφυγε η Κοντοβά; Και πάνω που ετοιμαζόμουν να σε ρωτήσω. Αλήθεια το Alpha πάει και αγοράζει μπαγιάτικες ιδέες από σειρές του εξωτερικού αντί να βρει φρέσκιες για του χρόνου; Έλεος πια... :S

Και ο Λαζόπουλος ελπίζω να μην χρειαστεί να επιστρέψει ποτέ... :P

Καλή βδομάδα.. :)

BlaCk piTt said...

Εκανε η Ράντου σειρα με τίτλο 'Εργαζόμενη Γυναίκα'?

Anonymous said...

Θα κάνει η Ράντου τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1, λίγο ΣΚΕΡΤΣΑΚΙΑ θα μου θυμίσει. Ο Alpha πάει για πρωτιά σε όλα, θα το φάει το Mega, το ελπίζω

BlaCk piTt said...

Μου αρέσει πολύ η Ράντου! Θα σκίσει! Αν και δεν λείπει πολύ από την τηλεόραση. Με τόσο Κωνσταντίνου και Ελένης, τη χορταίνουμε. Τρελαίνομαι!

Anonymous said...

ρε πιαδια μερικοι ειστε πολυ αρνητικοι,καθηστε πρωτα να δουμε και μετα κρινουμε....
@ x-oyranoy
συγνωμη ρε συ αλλα αυτο που λες για την κοντοβα το σκεφτηκες καθολου????
την σειρα η ιδια η κοντοβα την γαμησε νομιζω!!
οταν παρακαλαγε τα αλλα καναλια η κοντοβα για τα υπεροχα πλασματα και το μονο που την εμπιστευτηκε ηταν ο alpha τι εχεις να πεις?
αυτο ηταν το ευχαριστω της....
"satsoks"

mmexer said...

@ akon
Με τέτοια μανία που τους έχει πιάσει θα τον αναστήσουν στο τέλος χαχαχαχα

@ skouliki
στα δεξιά υπάρχει το μέιλ του μπλογκ μου άμα θες να τα πεις σε κάποιον να ξεθυμάνεις, να το βγάλεις από μέσα σου :) χαχαχα οκ. δεν σε πιέζω. Ξέρασέ τα όλα τώρα χαχαχαχαχα

mmexer said...

@ strahd
Κι έλεγα που είναι να τον ρωτήσω αν χάρηκε που τέλειωσε ο Λαζόπουλος χαχαχαχαχα έχουμε τηλεπάθεια μου φαίνεται χαχαχα

@ BlaCk piTt
Η εργαζόμενη γυναίκα είναι η σειρά που θα βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν με την Ράντου.

mmexer said...

@ ντιάνα τζεμπρίν
έχει μια μοναδική ευκαιρία να σταθεροποιηθεί στη δεύτερη θέση κι αυτός είναι ο στόχος του. Για να φάει το ΜΕΓΚΑ έχει χρόνο μπροστά του αφού στα νεανικά κοινά είναι 4ος! (πίσω και από το ΣΤΑΡ)

@ BlaCk piTt
νομίζω στις Σαββατογεννημένες και στο Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή ήταν καλύτερη αλλά γουοτέβερ :)

mmexer said...

@ anonymous
aka satsoks :)

όντως ήταν ευθύνη της εταιρείας παραγωγής που δεν είχε στοκ επεισόδια. Ασε που είχαν τσακωθεί Κοντοβά με το σκηνοθέτη κι έτσι έμεινε πίσω η σειρά. Φταίει και ο alpha που εγκρίνει και προβάλλει μια σειρά χωρίς να έχει στοκ επεισόδια!

Anonymous said...

@ mmexer said...
οκ,αλλα για το οτι τσακωθηκε η κοντοβα με τον σκηνοθετη φταιει ο alpha?
επισης ρε συ ασχετως με τον αν υπυρχαν η οχι στοκ επεισοδιων "αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι οταν ο λακης ειχε τραγουδιστη"βλεπαμε κανονικα καθε τριτη υπεροχα πλασματα!
τωρα οσον αφορα περι "κινουμεννη αμμος"που ειπε καποιος φιλος/η εδω μεσα εγω παλι βλεπω πως φετος τον τιτλο μετα απο πολυ καιρο που τον ειχε οντως ο alpha φετος τον παιρνει ο αντ1 με το ....σπαθι του!!
στον alpha τα πρωσοπα μενουν ως εχουν,ενω στον αντ1 ψαχνονται γενικως....
"SATSOKS"

Anonymous said...

να σας πω την αληθεια τον alpha δεν τον πηγαινα ποτε μου...ειναι too yellow...
αν βγαλει αυτι,κους κους,μικρουτσικο,κεντρικο δελτιο ειδησεων,σφηνακια,αρχιζει το ματς,αληθινους ερωτες,πηρα κοκκινα γυαλια,ραντεβου στα τυφλα,tv tiglon,σε ειδα και λαζοπουλο...θα μου αρεσει σαν καναλι τοτε.
εγω πιστευω πως η εικονα ενος καναλιου φαινεται απο το κεντρικο δελτιο ειδησεων του.και απ οτι βλεπω το δελτιο του alpha δεν ειναι καν δελτιο.καφενειο μπορει...
την ειδαμε και την αξια της κοντοβα...την προηγουμενη τριτη χωρις λαζοπουλο τα ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ πατωσαν.9%...αλλωστε ηταν και αθλιο επεισοδιο.πως εγινε ετσι η σειρα ρε παιδια?
ειδες τι σου κανει το lead-in??και ειδικα το lead-in του λαζοπουλου?
ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΑΡΒΙΝΕ!!!επιτελους...ειπα και εγω??καιρο ειχαν να κοψουν προγραμμα στον αντ1?και πολυ καλα εκαναν.αν και δεν το ειχα δει ποτε,θα μου λειψεις δαρβινε...λολ

media_blogger said...
This comment has been removed by the author.
media_blogger said...

Παιδια καλησπέρα!Εγώ καταλαβαίνω οτι η Κοντοβά τους πουλάει.Ειδικά αν μαθαίνατε και τον τρόπο που τους έδωσε να καταλάβουν οτι φεύγει...3 σκηνοθέτες άλλαξε(Φιλιώτου-Δημητρόπουλος-Λάφη) και 2 διευθυντές φωτογραφίας.Μεχρι και το σκυλί-για όσους έβλεπαν τη σειρά-πήρε,που ήταν στο σπίτι της πρωταγωνίστριας.Όταν τα Υπέροχα πλάσματα,καλώς ή κακώς,απορρίφθηκαν απο Μέγκα ΑΝΤ1 τότε τι έλεγε η Κοντοβά?Γιατί της κακοφάνηκε που το παραγα**** ο Λαζόπουλος με την ώρα?lead in της έδινε...έτσι ξέρω εγώ.Όσο για τη σειρά του Λαζόπουλου πιστεύω ότι δεν θα έχει καλή τηλεθέαση και θα πάει άσχημα.Η Βέτα Κουίν θα σκίσει όμως.Το ίδιο πιστεύω και για την Αλίκη.Αυτά.

media_blogger said...

Και κάτι άλλο,σε αυτά που έκανε σημειώστε και ότι κατάφερε να κάνει μαλλιά-κουβάρια τους πρωταγωνιστές της...και τα σχόλια δικά σας για τη Μυρτώ...

πατρινια said...

απο την οργη στην καταρα παει αυτο το καναλι... ισως μονο τα "ματωμενα χωματα" να αξιζουν απο οοοοολα αυτα, αλλα κ εκει επιφυλασσομαι λογω ματσουκας! το μονο σιγουρο ειναι πως τα αγορακια θα του δωσετε τηλεθεαση! :-Ρ
πολλες αλλαγες παντως αλλα καμια ουσιαστικη!
σπερες!

Anonymous said...

Να σου πω από τώρα ποιοί θα σαρώσουν
Πρωινή ζώνη(Ενημερωτική): Παπαδάκης, δεν το συζητώ και δεύτερος ο Αυτιάς, τρίτο το Mega, τέταρτη η ΝΕΤ, ο Alter άγνωστο και ο Star δεν ξέρω ακόμη]
Πρωινή Ψυχαγωγική: Η Ελένη θα σκίσει κυριολεκτικά, ο Γρηγόρης θα ανεβεί, ο ΑΝΤ1 και οι άλλοι χάλια
Μεσημεριανή Ζώνη: Η Τατιάνα θα είναι η μόνη που θα σαρώσει στον ΑΝΤ1 και του χρόνου, θα ανεβεί το Κους Κους και η Λαμπίρη, πτώση για Σκορδά
Απογευματινή: Η Θρασκιά θα ανέβει, του χρόνου η Δρούζα θα ανέβει επίσης, η Αρβύλα θα συνεχιστεί αλλά θα είναι μέτρια σε νούμερα, ο Παπαζήσης θα κάνει 40αρια και ο ΑΝΤ1 θα το δαγκώσει με την νέα σαπουνόπερα και ο Mega θα σκίσει με νέα σαπουνόπερα
Ειδήσεις: Ο Mega για άλλη μια χρονιά πρώτος, ο Alter θα σκίσει και φέτος, ο ΑΝΤ1 θα σκατώσει το ίδιο και ο Alpha, ο Star καλά θα πάει και η ΝΕΤ
Prime Time: Στο Mega τα πέρσινα σίριαλ θα εκτοξεύουν υψηλά ποσοστά αλλά και τα καινούργια καλά θα πάνε, ο Alpha με Βίκυ και Λάκη θα σκίσει και τα σίριαλ θα προσπαθήσουν, η Αλίκη καλά θα πάει και οι άλλες θα πάνε μέτριες, όσο για τον ΑΝΤ1 ο Βάτραχος θα προσπαθήσει και οι άλλες πάνε στον πάτο, το πολυ 15% θα κάνει η Ράντου, μακαρί να βγώ ψεύτρα αλλά χάλια και του χρόνου ο ΑΝΤ1. Για X-Factor η Αλιμπέρτη θα το πάρει, στο λέω εγώ. Εγώ TV Μέντιουμ είμαι και πάντα βγαίνουν αληθινές οι προβλέψεις

mmexer said...

@ SATSOKS
Όντως διεκδικεί δικαίως τον τίτλο ο ΑΝΤ1 αλλά με τόσους διευθυντές που άλλαξε ο Alpha σε ένα χρόνο δεν μπορεί εύκολα να χάσει τα πρωτεία χαχαχα
Ε όχι μιλούσα για εν μέρει μερίδιο ευθύνης του alpha που δεν πιέζει τα πράγματα για να προχωρά η σειρά. Πολύ λαρτζ ρε παιδί μου αυτό το κανάλι χαχα

mmexer said...

@ anonymous
Όπου βλέπεις Πρέκα μην διαβάζεις :) Εδώ έλεγε τη μια μέρα φεύγει η Μενεγάκη και την επομένη υπέγραψε. Αυτός είπε την κακία για το 9% για τη σειρά. Ναι αλλά την έκαψε ο alpha γιατί απέναντι είχε ποδόσφαιρο. Και δεν είναι το ίδιο. Δηλαδή εκείνη την μέρα στο σύνολο η ΝΕΤ ήταν πρώτη. Άρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Γιατί και στις επαναλήψεις έκανε καλά νούμερα και έπαιζε Σαββατοκύριακο. Δόξα τω Θεώ να λέμε για τον Δαρβίνο!
Αν ήταν να κρίνουμε από το δελτίο το κανάλι τότε όλα είναι άθλια:)

mmexer said...

@ media_blogger
προσυπογράφω σε αυτά που λες:) Και για τις καινούριες σειρές και για την Κοντοβά. Το έμαθα και έφριξα :)
Σαν παραμύθι ο τίτλος του σήριαλ της Αλίκης να αποκτήσει και όνομα ρε παιδί μου:)

@ πατρινια
ντάξει δεν έχουμε ακούσει και άθλιο ριάλιτι ακόμη όπως το extreme makeover του MEGA! Μην τρελαθούμε :)

mmexer said...

@ Ντιάνα Τζεμπρίν
Σημειώνω και κρατώ σε μια άκρη τις προβλέψεις σου για να δούμε τι θα γίνει. Άμα είναι και πέσεις μέσα στο 80% θα σε κάνω συνεργάτιδα να μας κάνεις προβλέψεις στο δεύτερο μισό της σεζόν. Σε κλείνω από τώρα χαχαχα

Ra Ma said...

Εγώ λυπάμαι που βλέπω τα κανάλια να σφάζονται για ποιόν πετυχημένο-παρουσιαστή (λέμε τώρα!) θα έχουν στο δυναμικό τους.
Εσύ βέβαια δεν φταις σε τίποτα, ...ενημερωτικό δελτίο τύπου είσαι! :))

Ταχυδρόμος! said...

Χωρίς εσένα που να βρεις τον δρόμο σου στον λαβύρινθο της ιδιωτικής τηλεόρασης..

NY ANNA said...

Εκείνο που εισπράττω εγώ είναι τρομερή αμηχανία, έλλειψη φαντασίας και φρέσκων μα και ταλαντούχων προσώπων. Καμια φορά δε, τα χάνω κι αναρωτιέμαι: μα καλά, αυτοί που τ' αποφασίζουν όλα αυτά μήπως πάσχουν τελικά από τη νόσο της έλλειψης του αυτονόητου και της αισθητικής? Δηλαδή, γιατί να συνεχιστεί εκείνη η βλακεία με τον Μικρούτσικο δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά. Όσο για Μπακοδήμου και Σεργουλόπουλο??? Το ξεχειλώσανε φέτος. Άσε που ολοφάνερα βαριόνταν τη ζωή τους κι είχαν ξαπλώσει στους καναπέδες σαν τους τσέλιγκες στη βελέτζα και χαριετίζονταν λες κι ήταν στο σαλόνι του σπιτιού τους! ΈΛΕΟΣ λέω.
Και για να μην γκρινιάζω συνεχώς... Εσύ, άψογος, όπως πάντα! Καλησπέρες και φιλιά. (Τι έγινε; Καλύτερα με την υπερκόπωση?)

Σοφία said...

Άϊντε να δούμε τι θα δούμε πάλι!!!
Καλησπέρα mmexerάκι μου!

KitsosMitsos said...

Κοντά σου μαθαίνουμε τα πάντα! Προσκυνώ

kat. said...

όλα καλά και άγια..
αλλά αυτήν την γερμανού τι τη θέλουν; έλεος δηλαδή. λες και δεν υπάρχουν προσωπάκια νέα και φρέσκα για την ελληνική τηλεόραση!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ said...

Kαταρχήν στηρίζουμε οτιδήποτε δείχνει Δήμητρα Ματσούκα.
Κατα δεύτερον βλέπω τον ALPHA να κάνει σωστές κινήσεις αν εξαιρέσουμε την κουτσομπολίστικη ψυχαγωγία.Ευτυχώς που διώχνει τον καραγκιόζη Κακαουνάκη και θα ηρεμήσουμε απο τις πί..ς του.

Skouliki said...

ρε αμα τα πω δυο πραγματα θα συμβουν

η θα απολυθω η θα παρω προαγωγη

tulipa nera said...

Γιατί μόνο έκτακτες εκπομπές ο Λαζόπουλος;... :(

Anonymous said...

Mmexer λοιπόν σου κάνω έναν απολογισμό για αυτήν την σεζόν
Πρωινή Ζώνη: Νικητής και πάλι ο Γιώργος Παπαδάκης, τον Απρίλιο ο Γιώργος Αυτιάς πήρε την πρωτιά, οι Καμπουράκης-Οικονομέας προσπάθησαν καλά, στην ΝΕΤ πήγαν πολύ καλά, ο Τέρενς αλλάξε θεματολογία στην εκπομπή του αλλά αποτύγχανε αυτό, στο Star μέτρια τα πήγαν αλλά με την αποχώρηση της Έμυς Λιβανίου έπεσαν
Πρωινή Ψυχαγωγική Ζώνη: Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη ξαναπήρε το θρόνο της, ο Γρηγόρης έκανε τα πάντα αλλά με τις φάρσες ξανανέβηκε, η Ελεονώρα φέτος σκούρα τα βρήκε και έπεσαν τα ποσοστά, η Μαριέττα έπεσε στα ποσοστά, ο Χίος με την Αλούπη έκαναν trush πρωινή ζώνη αλλά δυστυχώς δεν έκαναν και κάτι και η Πόπη Τσαπανίδου πήρε δυναμική σε αυτή την ζώνη και θεωρήθηκε εναλλακτική πρόταση
Μεσημεριανή Ζώνη: Το Κούς-Κούς κουράστηκε και λόγω της ίδιας θεματολογίας και λόγω της απουσίας του Νίκου Μουτσινά, η Φαίη Σκορδά δεν τα κατάφερε φέτος, η Χριστίνα Λαμπίρη με την ίδια θεματολογία πρόσθεσε και επιπλέον τηλεθεατές, στο Mega οι επαναλήψεις χτυπάγαν 40αρια και στον ΑΝΤ1 έβαλαν 2 σίριαλ για 1000 φορές και από ποσοστά...ναυάγιο
Απογευματινή Ζώνη: Η Τατιάνα ήταν η μόνη που κέρδισε στον ΑΝΤ1 φέτος σε ότι θέμα ασχολούσε, η Ράνια ανέβηκε πολύ(ο γάμος την άλλαξε), η Δρούζα ανέβηκε και πέτυχε το στοίχημα, το Deal δεν τα κατάφερε(πέρυσι έσκισε), μετά το Deal έβαλαν το Ράδιο Αρβύλα με τους πρώην ΑΜΑΝ και πήραν δόξα από Λαζόπουλο αλλά δεν προσπάθησαν, το Mega έκανε υψηλά ποσοστά με τον Ιωάννη Παπαζήση και το Μια Στιγμή Δυό Ζωές, ο Έρωτας έπεσε από πέρυσι και η Μαρία έκανε ποσοστά που ούτε ο Φώσκολος δεν είδε ποτέ στην διάρκεια των σειρών του
Ειδήσεις: Στο Mega άνοιξαν σαμπάνιες με την Τρέμη, ο Alter ανέβηκε με τις ειδήσεις του Ν.Χατζηνικολάου και τις πικάντικες ατάκες του Τράγκα, στον ΑΝΤ1 σκούρα τα πράγματα από την αρχή της σεζόν, ο Alpha άλλαζε καθημερινά παρουσιαστές αλλά τα νούμερα ήταν πάτος, στο Star με το γερό κράξιμο ανέβασαν τα ποσοστά τους, η ΝΕΤ κουτσοπροσπάθησε
Prime Time: Έσκισαν: Γοργόνες, Φίλα Το Βάτραχο Σου, Μαύρα Μεσάνυχτα, Υπέροχα Πλάσματα, Η Εξαφάνιση, Λατρεμένοι Μου Γείτονες, Το 10, Οι Ιστορίες Του Αστυνόμου Μπέκα, Ευτυχισμένοι Μαζί
Δεν Έσκισαν(φαβορί για επιτυχίες και μαλακίες): Γιούγκερμαν, Ο Φάρος, Ο Γητευτής, Αν Υπήρχες Θα Σε Χώρισα, Κλεμμένη Ζωή, Τα Κορίτσια Του Μπαμπά, Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, Ένας Μήνας Και Κάτι, Πήρα Κόκκινα Γυαλιά, Σφηνάκια, Ίχνη, Big Bang, Μπαμπά Μην Τρέχεις, Singles 3, Το Κόκκινο Δωμάτιο, 57(εννοώ 7) θανάσιμες πεθερές, Αν μ'αγαπάς κτλ
Ο Λάκης ήταν η επιτυχία της χρονιάς, έκραξε πολλούς, έφερε τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όλοι πήγαν εκεί, η Βίκυ Χατζηβασιλείου τα πήγε καλά με τις ιστορίες που έκαναν τον μέσο νεοέλληνα να κλαίει, ο Γρηγόρης τα πήγε καλά με τον Εισοδηματία. Στον ΑΝΤ1 τα σκάτωσαν εκτός από το Είσαι Πιο Έξυπνος Από Ένα Δεκάχρονο(τις Παρασκευές έκανε μονοψήφια), κόπηκε το 80% του προγράμματος του. Έβαλε ξένες παραγωγές όπως το Prison Break και το Lost και έσκισαν, αλλά με το πολυδιαφημισμένο Las Vegas(έτσι καθιέρωσαν το Prime Eleven)δεν τα κατάφερε και μεταφέρθηκε σε μεταμεσονύχτια ζώνη, τα ριάλιτι πέθαναν και ο Θέμος κάτι με το DVD ο κόσμος του γύρισε την πλάτη του, ο Φώτης με την Μαρία δεν τα πήγαν καλά, ο Θεοδωράκης προσπάθησε καλά, ο Βαξεβάνης μέτρια τα πήγε και ο Τσίμας ασχολήθηκε με το ΠΓΔΜ προσπάθησε, ο Χαρδαβέλλας μέτρια τα πήγε
Ας πάμε στο weekend
Πρωινή Ζώνη: Ο Μάνεσης τους έσκισε όλους, η Α.Καπελετζή προσπάθησε αλλά την έκοψαν την καημενούλα και έβαλαν χαζοσίριαλ, ο Αναγνωστάκης με τον Χασαπόπουλο καλά τα πήγαν, στο Star και στο Alter πήγαν εξαιρετικά ο Μπόμπ και τα Ζουζούνια
Πρωινή Ψυχαγωγική Ζώνη: Η Αλιμπέρτη έπεσε σε σύγκριση με πέρυσι(δίχως Πόνυ και Παρθένη τι να κάνεις), η οικογένεια Μικρούτσικου ανέβηκε, οι επαναλήψεις των Πεθερών τα κατάφεραν
Μεσημεριανή Ζώνη: Η Κουζίνα της Μαμάς ανέβασε τα ποσοστά της όπως και το Άλλαξε Το, ο ΑΝΤ1 τα σκάτωσε με το Τελεία Και Παύλα Ντέσσυ Είσαι Καύλα(πλάκα κάνω) και έβαλε υποκουλτούρες, η Βάσια Λόη ανέβηκε(με τις ηλικίες και τις sexy εμφανίσεις)
Απογευματινή Ζώνη: Οι ελληνικές ταινίες περιορίστηκαν, η Αννίτα γέννησε και η τηλεθέαση καλά πήγε, η Ναζλί ανέβηκε στα ποσοστά και το Taxi Girl έπεσε στα ποσοστά
Prime Time: Ο Λάκης και στις επαναλήψεις έσκισε, οι επιθεωρήσεις στον ΑΝΤ1 ήταν το γερό χαρτί αλλά ο Περρής με τον Δαρβίνο τα σκάτωσε όπως και το Super Deal που σκοτώθηκε λόγω αποτυχίας, ο Mega με τις επαναλήψεις μέτρια πήγε ενώ με το Dance δεν έφερε την αναμενόμενη επιτυχία, ο Μικρούτσικος έκανε εκπομπή σαν το Πάμε Γι'Άλλα του αξέχαστου Βλάσση και προσπάθησε, η Ναταλία Γερμανού ξαναέφερε το Ραντεβού Στα Τυφλά και τα πήγε super.
Star που ξεχωρίσαμε φέτος
Μελίνα Κοκόρη(Δελτίο Star, Κάθε Μέρα Καλημέρα), Κατερίνα Ζαφείρη(Καφές Με Την Ελένη), Ελένη Καρποντίνη(Πρωινός Καφές), Νίκος Μουτσινάς(Όμορφος Κόσμος), Μαρία Ένεζλη, Μαρία Ηλιάκη(Κούς Κούς Το Μεσημέρι), Σταματίνα Τσιμτσιλή(Εκπομπή Μαγειρικής, Μπλά Μπλά, Showbiz News), Φαίδων Κεφαλέας(Καφές Με Την Ελένη), Θανάσης Τσαλταμπάσης(SuMuSu), Ευτύχης Μπλέτσας(Η κουζίνα της μαμάς), Μαρία Λουίζα Βούρου(Showbiz News), Κάτια Μακρή(Ειδήσεις Alter), Μαρία Σπυράκη(Ειδήσεις Mega), Στέφανος Κόκκαλης(Άλ Τσαντίρι Νιούζ, Καφές Με Την Ελένη, Αυτός Μας Έλειπε), Όλγα Φαρμάκη(8Όλα), Ελίνα(TV Tiglon), Guy Krief, Madgalena(Γειά Σου Δαρβίνε)
Ηθοποιοί που ξεχωρίσαμε: Γιούλικα Σκαφίδα, Παναγιώτης Καρμάτης, Ράνια Παπαδάκου, Βασίλης Ρίσβας, Ευθύμης Παπαδημητρίου(Μαύρα Μεσάνυχτα), Άντρια Ζένιου, Ευρυπίδης Λασκαρίδης(Γοργόνες), Ισαμπέλα Κογιέβινα, Μένια Αναγνωστοπούλου, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου(Φίλα Το Βάτραχο Σου), Τιτίκα Σαραγκούλη(η γιαγιά που βρίζει-Μπαμπά Μην Τρέχεις), Μαρία Κωνσταντάκη(Υπέροχα Πλάσματα), Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Νίκος Γιάννακας και όλη η νέα παρέα από το Big Bang(Big Bang), Ορφέας Παπαδόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Λίλη Τσεματζόγλου(Τα Κορίτσια Του Μπαμπά), Πάνος Μουτζουράκης(Singles 3), Μαριάννα Πολυχρονίδου(Η Εξαφάνιση), Χριστίνα Πομώνη, Γιώργης Τσαμπουράκης(Πήρα Κόκκινα Γυαλιά), Μαρία Κορινθίου(Ο Γητευτής), Σμαράγδα Καλιμούκου, Δημήτρης Βλάχος, Χριστίνα Γερογιάννη(Λατρεμένοι Μου Γείτονες), Μαρκέλα Γιαννάτου(Κλεμμένη Ζωή), Έλενα Ασημακοπούλου, και οι φίλες της Ζέτας Δούκα στο σίριαλ(Ένας Μήνας Και Κάτι), Ιωάννα Πηλίχου, Πέτρος Μπουσουλόπουλος(Ευτυχισμένοι Μαζί), Ελένη Αποστολοπούλου, Χαρά Ζαρωνάκη, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρία Γαλάτη, Έλενα Λεβάκη κ.α.+Μάνος Καλφαγιάννης, Στέλιος Πετράκης(Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο), Άντα Λιβιτσάνου(Coupling), Κασσάνδρα Βογιατζή(Αν Μ'αγαπάς), Ίρις Πανταζάρα, Μιχάλης Μαρκάτης, Αγγελική Καρυστινού, Χρήστος Σπανός, Ιωάννης Παπαζήσης κ.α.(Μια Στιγμή Δυό Ζωές), Ζωή Πέτρου, Αλμπέρτο Φάις, Μάνος Παπαγιάννης(Μαρία Η Άσχημη), Πατρίτσια Περιστέρη, Αδαμαντία Κοντογιώργη(Έρωτας) και κάποιοι από το Ζωή Ξανά
Μας Λείπουν
Ο Νίκος Μουρατίδης
Η Ελεονώρα Μελέτη
Η Ρούλα Κορομηλά
Το δεύτερο μέλος από τους ΑΜΑΝ(Ο Σωτήρης Καλυβάτσης)
Ο Μανιάτης
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου
Ο Γιάγκος Δράκος και ο Θεοχάρης
Η Έμυ Λιβανίου
Η Ναστάζια από το ΟΛΑ(δουλεύει σε μπουτίκ ρούχων στο Γαλάτσι)
Ο Μανουσάκης
Ο Σεφερλής και ο Μητσικώστας
Η Μάρα Ζαχαρέα
Η Νανά Καραγιάννη(πρόβλημα ανορεξίας)
Τι μας άρεσε
Η βοήθεια του Λάκη σε εμάς
Οι sexy εμφανίσεις της Βάσιας Λόη
Η Αγγελική Δαλιάνη ομόρφυνε
Η επανεμφάνιση της αμερικανικής τηλεόρασης(όχι βραζιλιάνικα, μεξικάνικα και τουρκικά)
Οι απορίες της Ελένης
Οι φάρσες του Γρηγόρη
Ο γλυκός ρόλος της Άβας Γαλανοπούλου στο σίριαλ Λατρεμένοι μου Γείτονες(επιτέλους έφυγαν οι γκρίνιες που είχε στα άλλα σίριαλ)
Το καλό comeback του Γιάννη Μπέζου
Δεν μας άρεσε
Ναρκωτικά και μη δημοσίευση στοιχείων
Μαραθώνιο δελτίο(πυρκαγιές)
Επαναλήψεις στον ΑΝΤ1
Η πολυλογία του Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα(μας έλειψε πολύ και του έλειπε 2 χρόνια η tv και λέει αυτά που δεν είπε εδώ και 2 χρόνια)
Η Μπάστα και η Φαρμάκη τραγουδάνε
Το κράξιμο στο δελτίο του Star με cartoon και βλακώδης σχολιασμούς
Η πολυλογία της Λιβανίου
Η επανάληψη ρόλου του Χάρη Ρώμα
Οι 107 θανάσιμες πεθερές(έλεος)
Τα beep πάνω στις αθυροστομίες στα σίριαλ(οι εποχές των 2 ξένων και των άλλων σίριαλ με την ελευθερία λόγου έφυγαν)
Η Ζαχοπουλειάδα
Τα σούργελα που βγήκαν στην ελληνική τηλεόραση
Το Swan(μεσημεριανά θα βλέπουμε επεμβάσεις)
Τρέιλερ με τσοντοπεριεχόμενο
Ο Δρυμούσης και το clopyright του Όλα
TV Tiglon και άσχετοι καλεσμένοι
Ο Ευαγγελάτος ακόμη βρίσκει βρώμικα πράγματα
Ο Κακαουνάκης κοιμάται και πίνει
Τα ξέκωλα από την Ιταλία(δελτίο Star)
οι εμμονές του Λάκη(πολύ Κουγειάδα)


Αυτός ήταν ο απολογισμός

Νικόλαος Παπουτσής said...

Άλλαξε ο Μανωλιος κι έβαλε
τα ρούχα του αλλιώς
Φίλε μου το καλύτερο που
εχεις να κάνεις για μένα
ειναι να μου προτείνεις κάτι
που να αξίζει τον κόπο να δω
Αλλιώς δεν βλέπω τιποτα

Εσυ να είσαι καλα

και καλα να περνάς

τσίου!!!

Anonymous said...

Ο ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ.ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ.

BlaCk piTt said...

To s1ngles μπορεί να μη γράφει υψηλά νούμερα, αλλά έίναι φοβερό. Δεν χάνω επεισόδιο! Μαζί με τα μαύρα μεσάνυχτα και το ευτυχισμένοι μαζί είναι οι καλύτερες σειρές για αυτή τη σεζον.

Meropi said...

Κατατοπιστικός όπως πάντα ΑναΜΜΕίκτη μου. Θα με φάει η απορία πού τα ξέρεις εσύ όλα αυτά.

ctrl-alt-backspace said...

Μια βδομάδα χρειατικά για να διαβάσω τα σχόλια σου για τον Alpha mmexer. Περισσότερες εξελίξεις από Mega και ΑΝΤ1 μαζί!!

@BlaCk piTt
S1ngles φανατικά!!! Ευτυχώς όμως τελειώνει φέτος. Δεν αντέχει πέμπτη σεζόν το σήριαλ.

mmexer said...

@ Radio Marconi
Ειδικά όταν ακους τα πιο κουλά ονόματα τύπου Μικρούτσικος σε πιάνει κάτι. Σε καταλαβαίνω απόλυτα :)

@ ταχυδρόμοοοοοοοοοος!!
εμ... για σας δουλεύω μην νομίζεις χαχαχαχα να ξέρετε τι θα δείτε :)

@ ny anna
Εύστοχα τα σχόλια σου! Μήπως να γίνουμε συνεργάτες; λέω εγώ τώρα χαχαχ

mmexer said...

@ σοφια
Μην σου πω άστο καλύτερα. χαχαχα Προβλέπεται σεζόν με ενδιαφέρον πάντως. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

@ KitsosMitsos
Πέρασα και δεν είδα την εικόνα μου στο μπλογκ σου με κεράκι αναμμένο. Ντροπή.:) χαχα

@ kat
Ελα μου ντε. Η παιδούλα 50άρισε και έλεος για τον πατέρα της δηλαδή που τον έχουν κάνει άστα να πάνε εκεί που είναι. Εχω εγώ κοννέ με τον άλλο κόσμο λέμε:)

mmexer said...

@ νικος
δηλαδή με τίποτα πλέον δεν υποφέρεται αυτός ο Κακαουνάκης. Είναι στη λίστα με τους πιο μισητούς δημοσιογράφους.

@ skouliki
α δεν σου αρέσει να ρισκάρεις; Αρχίζεις να μου το χαλάς :) χαχαχα

mmexer said...

@ tulipa nera
ε θα ξεχείλωνε νομίζω να το πήγαινε φουλ σεζόν. Ασε που θέλει ντε και καλά να κάνει θέατρο. Πάντως κι οι έκτακτες μια χαρά μου ακούγονται:)

@ Ντιάνα Τζεμπρίν
τι να πω! Προσκυνώ για το αφιέρωμα. ΤΟ δικό μου θα έρθει με δόσεις στο μπλογκ! :)

mmexer said...

@ karaflokotsifas
ε ναι, θα προτείνουμε και στην καινούρια σεζόν. Σιγά μην σας αφήσω να βλέπετε αηδίες. Εδώ είμαι εγώ :)
χαχαχα

@ anonymous
Πάλι καλά να λέμε. Αγιο είχαμε χαχαχα

@ black pitt
Δεν λέω καλή σειρά το S1ngles αλλά ξεχείλωσε τη σεζόν αυτή. Πάλι καλά να λέμε που το πήρανε χαμπάρι!

mmexer said...

@ meropi
Αμα σου πω ότι κάνουμε ρεπορτάζ δεν θα με πιστέψεις γιατί και ο Χίος τα ίδια λέει. Οπότε άστο ας το αφήσω για το μικρό μου μυστικό χαχαχα

@ minustv
Είναι κανάλι που αγαπούν οι τηλεοπτικοί συντάκτες γιατί με τον ΑΛΦΑ δεν σταματάς να γράφεις. Σαν τη διαφήμιση είναι χαχαχα

Anonymous said...

Giwrgos Fragioudakis fainetai na einai to onoma tou eikostriaxronou nearou senariografou kai dimiourgou tis neas kwmikis seiras tou Alpha (tis opoias o titlos den einai akomi gnwstos).Fimes lene oti to kanali tis Katzas pontarei polla sto proswpo tou kathws eixan arketo kairo na doun ena toso kalo keimeno.
Apo tin alli i seira tou Stratou Markidi "eksafanisi" fainetai na min sunexizei gia tin epomeni xronia,kathws o idios itan arnitikos se kathe protasi tou kanaliou!!!

arkas :) said...

Κι εγώ το άκουσα αυτό.Το παιδί λυπάμαι μόνο,που θα ξεκινήσει την καριερα του σε αυτό το κανάλι.Γιατί δεν πήγε στο MEGA?

Anonymous said...

@arkas
Giati na ksekinisei apo to mega?Mia xara eimaste kai ston alpha.kai na eisai sigouros oti symvainei afto.toulaxiston stin psychagogia pou doulevo ego.To keimeno tou einai katapliktiko paidia!tha kanei terastia epityxia aftos,h vetta queen kai h aliki kai ta matwmena xwmata.Na min ksexaso na sas po,ston alpha irthe kai i eleni zioga gia mavri komodia.kalispera mmexer!

Anonymous said...

Βαγγέλη,πώς θα λέγεται η σειρά του νεαρού;Και γιατί δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από το κανάλι;Μήπως θα έρθει και αυτός στο Mega, όπως η Μυρτώ Κόντοβα;Γιατί ξέρω οτι του έχει γίνει πρόταση!

Anonymous said...

ston alpha oi mones seires pou exoume anakoinwsei episima einai ta matwmena xwmata,to exw ena mystiko tin proigoumeni evdomada kai afti ti vdomada to G4.Ola ta alla einai afta pou exoun diarefsei.Ego o idios sas leo oti idi i seira pou anaferei o mmexer KATA MANA KATA KORI mallon den tha vgei kai den ksero pos tin egrapse afou den yparxei enimerosi apo to kanali.I seira tou Fragiadaki tha pextei ston alpha.o idios exei ypograpsei.den ksero pos akrivos tha legete,exo akousei ena titlo alla den mporo na ton anakoinwsw giati itan prosorinos.Ara perimenete to episimo deltio typou.Nomizo oti tora to epomeno tha einai gia to Vetta Queen alla den ksero ti kanoun sto pr kai ti protereotites dinoun.Padws min ymneite tin kodova giati kai sto mega ta idia nera tha kanei...An telika kati stravwsei me ton Fragiadaki tote gia afton na xereste pou tha ton parete oxi gia tin Kodova kai tha me katalavete otan tin gnorisete(an douleveis sto mega)

stauroula said...

Mauri kwmwdia tha einai telika i seira tou Giwrgou Fragioudaki, i opoia tha provlithei ap'oti fainetai meta ta xristougenna stin tileorasi tou Alpha.Einai vasismeno se alithini istoria kai tha exei dunatous ithopoious.Den kserw an tou egine protasi apo to Mega.Alla kai na egine mallon de dextike,afou proxwraei i seira ston Alpha.Oso gia ti Mutrw Kontova,tha sumfwnisw me osa eipe o Vaggelis.

Anonymous said...

@stauroula
Ksereis kati gia tous ithopoious?Isxyei oti tha einai o Mpoulas?Nai,mavri komodia tha einai kai nomizo oti tha skisei.Odos,to epsaksa kai i seira proxwraei ston alpha.I Myrto Kontova epemvainei se olous kai ola.Mono provlimata thelei na kanei kai se afto einai proti.Moni tis katastrefei tis douleies tis.Den thelo na po perissotera.Tha to katalavoun kala ekei sto mega...

stauroula said...

I aderfi mou Vaggeli douleuei stin etaireia paragwgis pou exei analavei ti seira.Den nomizw oti isxuei to onoma tou Mpoula.Vevaia den kserw an to exete suzitisei eseis sto kanali.To mono onoma pou exw akousei na leei einai tis Kavogianni kai kapoia onomata newn ithopoiwn pou ithele o senariografos.Elpizw na aksizei pantws ton kopo i suzitisi pou kanoume.Egw exw diavasei mono to prwto epeisodio tis seiras kai eixe polu gelio.An einai to idio kai ta upoloipa, tote na xaireste sto kanali!

Anonymous said...

@stauroula
Nai einai odws poly kalo senario.Ego doulevw se allo tmima sto kanali alla ta mathainw kai afta.Exoun akoustei kavogianni,mpoulas,labri kai alloi polloi.Den kserw an isxyoun akoma.Padws lene oti tha klepsei tin parastasi.Ksereis kati allo esy?skinotheti as poume.

Anonymous said...

Απ'ότι έχω ακούσει σκηνοθέτης της σειράς του Φραγκιουδάκη θα είναι η Στρατούλα Θεοδωράτου. Όσον αφορά τους ηθοποιούς αυτά που ακούγονται είναι φήμες, εκτός από την Καβογιάννη. Πάντως η σειρά όντως προβλέπεται να κάνει καλή αίσθηση! Και κάτι τελευταίο ο μικρός (μόλις 23 χρονών), εκτός από ταλέντο, είναι ένα κουκλί!

Anonymous said...

to epsaksa to thema.Gia prwtagwnistes akougontai kavogianni kai mpoulas nomizw ekleisan kathws kai diavati.tha skinothetei i thewdoratou telika.

mmexer said...

Καλησπέρα παιδιά...

Είναι σίγουρο αυτό με την Καβογιάννη; Γιατί έχω ακούσει πως έχει κλείσει για μια σειρά στην Κύπρο! Αν θα παίζει εκεί τότε πως μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο;

Anonymous said...

mmexer mallon nai,einai sigouro.To onoma tis Kavogianni kai tou Mpoula einai ta mona pou akougontai sunexeia gi'auti ti seira.

Anonymous said...

Η Τουμασατου δεν θα ειναι τελικα η πρωταγωνιστρια στο σηριαλ ενος Αγγελου αλλα η Αλικακη... Λετε να κανει κατι αλλο και γι αυτο να μην παιζει στην συγκεκριμενη σειρα. Το Ονομα της Καβογιαννη εχει ακουστει και για το σηριαλ του Μεγκα Η αγνοουμενη.
Ο Μαρκιδης στα μεσα της σεζον θα κανει μια κανουρια σειρα νεανικη κομεντι.. για τον Αλφα

Anonymous said...

Casino Site & Promotions | Lucky Club
Lucky Club luckyclub.live is a virtual betting site that brings you exclusive casino experience without deposit. Sign up now and deposit here to claim welcome bonuses! Rating: 4.9 · ‎Review by LuckyClub.live · ‎Price range: $$