Wednesday, April 30, 2008

Η tv γιορτάζει Πάσχα ή τη χαρά της Βασίλως;



Ωραία, πάει το Πάσχα μας τέλειωσε κι αυτό…. Πως, όμως καλέ μου blogger και αναγνώστη πέρασε το Πάσχα η ελληνική τιβί; Τώρα θα μου πεις χέστηκες και μεταξύ μας θα ‘χεις και δίκαιο, αλλά τι να σου κάνω που αυτό το blog είναι για τα μίντια, οπότε την πάτησες και θα το μάθεις θες δεν θες!
Και αφού είπαμε το δίδαγμά μας, λέω εγώ τώρα να σας ενημερώσω για το πλούσιο πρόγραμμα που είχε η τιβί, αφού πρώτα θέλω να σας ενημερώσω πως ανάσταση στην τιβί θα δείτε όταν ο Μητσοτάκης πάψει να είναι γκαντέμης!
Αρχικά, ο ΑΝΤ1 μας έδειξε για χιλιοστή φορά τον «Ιησού από την Ναζαρέτ». Δεν λέω η καλύτερη σειρά που έχει γίνει, αλλά χειρότερο κι απ’ τους «Δύο Ξένους» έχει καταντήσει. Να λέμε πάλι καλά που το Πάσχα μας έρχεται μια φορά το χρόνο στην τιβί!
Ειδήσεις: Πλούσιο το ρεπορτάζ από την ειδησεογραφία: «Μετ’ εμποδίων η έξοδος των οχημάτων» «Ουρές στην έξοδο για το Πάσχα» , «Μέτρα της Αστυνομίας για την έξοδο», «Ακριβότερο το αρνί» Ούτε καν το STAR δεν πρωτοτύπησε! «Λαμπερές παρουσίες στη Μύκονο» (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!)
Μεσημεριανή Ζώνη: Τα κουτσομπολίστικα κάνουν τσάρκα στη Μύκονο κι εμείς τρώμε στη μάπα ταινίες που έχουμε δει και πέρσι και πρόπερσι. Εδώ όμως τίθεται το δίλημμα: Ποιο απ’ τα δύο προτιμούμε;
Prime Time: (Σημαίνει Καλή Ανάσταση στα Σουαχίλι): Εδώ υπήρχε μια διαφοροποίηση. Είδατε μέχρι και «Πάμε Πακέτο» (πάει με το δράμα του Χριστού), τη σειρά «Φίλα το βάτραχό σου» (ταιριάζει με το φιλί του Ιούδα) και την εκπομπή «Μπουκιά και Συχώριο» (είπαμε Μεγάλη Παρασκευή, αλλά το φαΐ, είναι ιερή στιγμή).
12.01: Από δω και πέρα είχαμε το ποιοτικό πρόγραμμα των καναλιών. Πήχτρα στην Ιερά Οδό, ενώ να μην μπορείς να βγεις απ’ την παραλιακή. Τα μπουζούκια σημαίνουν Πάσχα για την τιβί. Μερκούρη, Μακρής, Κελεκίδου, Τσαλίκης. Βρε μπας και τα γαρύφαλλα της Μεγάλης Παρασκευής πάνε στις πίστες μετά; Να ελεγχθεί πάραυτα απ’ τον Εισαγγελάτο!
Στην ΝΕΤ πάλι είδαμε 4 φορές απ’ το Μεγάλο Σάββατο την εκπομπή «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Τι σκατά; Τόσο ακριβά την πλήρωσε η ΕΡΤ και θέλει να κάνει απόσβεση ή απλά θέλει να μας σπάσει τα νεύρα;
Αυτά τα ολίγα συνέβησαν στην τιβί ενόσω εσείς ψήνατε τον οβελία. Και μην μου πείτε να σας πω Χριστός Ανέστη. Ο Στραβελάκης δεν είπε τίποτα, άρα εγώ δεν ξέρω δεν άκουσα τίποτα!

31 comments:

irene said...

πρόλαβα πρώτη :)
με τόσες επαναλήψεις η tv μας το πάσχα κάνει κ αυτή διακοπές , βγαίνει από την μπρίζα κ ηρεμεί λιγάκι..

b|a|s|n\i/a said...

ήθελα να ξέρα ποια είναι αυτή η βασίλω. λολ. τα κεφάλια μέσα. και από δευτέρα ακόμα πιο μέσα. καλημέρες!

revqueer said...

Αχ αυτός ο Παπαδόπουλος! Τον έχει σιχαθεί η ψυχή μου πια!

Σοφία said...

Καλά που δεν την άνοιξα την TV αυτές τις μέρες, σαν κάτι να 'χω μάθει!!!
Καλημέρα mmexerάκι μου!

iLiAs said...

..να σου πω την αλήθεια, γούσταρα την εκπομπη με Αντυπα στο Alter..όλα τα λεφτά!

Χρόνια πολλά και καλά :)

Anonymous said...

Χαχαχα! Απολαυστικότατος! ήμουν κι εγώ έτοιμος να γράψω χθες για την καταπληκτική ενημέρωση του Σταρ, που κοντεύει να γίνει Μυκονιάτικο κανάλι, αλλά βαρέθηκα να το κράζω πια!

Χριστός Ανέστη!

mmexer said...

@ irene
Να ταν το Πάσχα δυό φορές το χρόνο η τιβί θα κανε πιο πολλές διακοπές και μεις θα χαμε περισσότερη ησυχία :)

@ b|a|s|n\i/a
Είναι το άλλο εξώγαμο του Πασχάλη η Βασίλω :) Άστα να πάνε! Επιστροφή στην καθημερινότητα!

mmexer said...

@ revqueer
Πες τα πες τα!!! Και γω δεν μπορώ ούτε να τον βλέπω. Καλά να τον ακούω δεν υπάρχει περίπτωση γιατί δεν καταλαβαίνω και τι λέει! :)

@ σοφια
Την καλύτερη δουλειά έκανες σοφάκι :) Που θα μου πάει... θα το μάθω κι εγώ το πάθημά μου :)

mmexer said...

@ ilias
Κοίτα, επειδή τον θυμούνται μια φορά στα 2 χρόνια το θέαμα γίνεται ευχάριστο! χαχαχ Είναι κι αυτός ο Παυλόπουλος, που νομίζεις πως θα χορέψει το ζεϊμπέκικο της παρηγοριάς επειδή του φαγε ο Χατζηνικολάου το δελτίο και μου ρχεται κάτι, αλλά οκ :)

@ peslac
Μην το βλέπεις έτσι το ρεπορτάζ. Κατά βάθος κρύβει πολιτικά μηνύματα! Μην ξεχνάμε πως ο Μαλέλης θέλει να γίνει πολιτικός. Οπότε.... Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο!!!

Νικόλαος Παπουτσής said...

φίλε μου η tv ειναι
όπως και η Ανάσταση
του Χριστού...κάθε
χρόνο επαναλαμβάνεται

χαχααχαα

τσίου!!!

scoob said...

Ποτε επιτελους θα την κλεισεις τη ριμαδα την τιβι εσυ??? μου λες???

mmexer said...

@ karaflokotsifas
Και το Άγιο Φως ποιος είναι; Ο Ψωμιάδης; χαχαχαχα

@ scoob
οοοοοοοοοοοοοοοολε!!!! Καμ μπακ :) Χρόνια πολλά ρε συ :) Χμ... να απαντήσω τώρα.... Ε άσε να βλέπει κανείς και για σας... Κρίμα είστε χαχαχα

Anonymous said...

Γειάσου φίλε....καταρχήν Χριστός Ανέστη...υγεία ευτυχία και ότι επιθυμείς.Τώρα τί να πώ...γιατί έχουμε δεί και τίποτε καλό ή τίποτε καινούριο στη τιβί τα τελευταία χρόνια;;γιανά δούμε και τώρα;;...και μιλάω από την ώρα που άρχισε όλος αυτός ο 'ντζερντζελές' με τα ιδιωτικά κανάλια,τους σπόνσορες τους χορηγούς,τα άπειρα δισ που ρέουν ασταμάτητα,τις διαφημιστικές εταιρίες,τη 'μούγκα' του ΕΣΡ και την επιδεικτική αδιαφορία του για όλους αυτούς τους γελοίους που έχουν μετατρέψει τη τιβί σε ένα ηλίθιο χαζοκούτι χωρίς ενδιαφέρον και ουσία..κλπ,κλπ....αυτό το βιολάκι δεν είναι καινούριο..αυτό έχει κάπου είκοσι χρόνια τώρα αν δεν απατόμαι;;;...(από την ίδρυση των ιδιωτικών καναλιών και μετά)...γιατί κατά τη ταπεινή μου γνώμη από κεί άρχισε όοοοοολο αυτό το...βάσανο...και όοοοοοολη αυτή η κατρακύλα να το πώ έτσι...αλλά όπως δείχνει κανείς ΔΕΝ ενδιαφέρεται να κάνει κάτι να πάψει κάποτε αυτό.Αθανασία.

scoob said...

Καλά ρε μιξεράκι,
με περίμενες και δεν το ήξερα????
ε είπα να κάνω ένα καμ μπακ μπας και βάλεις μυαλό και την κλείσεις τη ριμάδα.... αλλά εσύ που...
χαααχαχαχαχχαχα

Α ναι, χρόνια πολλά και σε σένα....

Αααααα και κάπου τώρα είναι και η γιορτή σου ε?
Ή μήπως πέρασε???
(μην ξεχνιόμαστε...λολ)

Unknown said...

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, επικές ταινίες (Σπάρτακος και σία) και κυρίως...Ιησούς ο Ναζωραίος! Έλεος ρε παιδιά! Δεν υπάρχουν άλλες σειρές; Εντάξει είναι η πιο καλογυρισμένη αλλά...

Βασικά δεν είδα πολύ τηλεόραση οπότε είμαι ευτυχής :)

? said...

κανένα αφιέρωμα στο Μάριο Τόκα θα παίξει?

mmexer said...

@ αθανασία
Καλησπέρα και εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο! Τώρα γι' αυτό που λες εν μέρει έχεις και ένα δίκαιο. Αλλά αναπόφευκτα η τηλεόραση έχει επιλογές. Μπορώ να σου πω πως σε γενικές γραμμές έχουμε καλή τηλεόραση. Επειδή έχω δει και στα έξω πως είναι... γενικά καλά είμαστε. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και κάπως πρέπει να επιβιώσουν. Κι ο ανταγωνισμός ωθεί σε άχρηστα πράγματα. Ντάξει, φταίμε και μεις που "δεν βλέπουμε ριάλιτι" αλλά ρίχνουμε κλεφτές ματιές!
Κι η ΕΡΤ όμως έμεινε στο χρήμα και βολεύτηκαν σαν καλοί δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς να κάνουν τίποτα γι' αυτό.

mmexer said...

@ scoob
Ε λέω μετά από αυτό που έγινε με τα πολλά μηνύματα που μαζεύτηκε η παρέα και "σας την είπα" εν μέρει λολ.... λέω πάει τους χάσαμε :) χεχε

Κι αν είμαι άθεος και δεν γιορτάζω γιορτή οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω; χαχαχαχαχα

mmexer said...

@ samael
Και μένα σε γενικές γραμμές ευτυχή με λες γιατί το 'ριξα στην εργασιοθεραπεία, οπότε την έκλεισα την ρημάδα. Αλλά γενικά ξέρω τι παίζει οπότε μπορώ να δίνω αναφορά χαχαχα

@ νίκος κ.
Με προλαβαίνεις πάντα!!! Είχα σκοπό το επόμενο μου ποστ να είναι για τον Μάριο Τόκα!

Leviathan said...

ka8e xrono ta idia kai ta idia ginodai kai sti tv...an kai sti seira tou Zeffirelli exo mia adinamia...

KitsosMitsos said...

Θρυλικές μορφές. Πλέον μόνο από αυτές τις αναφορές καταλαβαίνω ότι ήρθε Πάσχα. Εκεί είναι το μυστικό της πραγματικής κατάνυξης!
Καλό μήνα.

mmexer said...

@ leviathan
Νομίζω όλοι της έχουμε αδυναμία της σειράς, αλλά νισάφι πια! Πόσες φορές να την δούμε; Νομίζω πως έχω μάθει και τους διαλόγους απ' έξω!

@ kitsosmitsos
Ε να μην είναι; Πως αλλιώς θα καταλάβεις πως ήρθε το Πάσχα; :) λολ

Ασκαρδαμυκτί said...

Περιμένω πώς και πώς να έρθει το καλοκαίρι να γεμίσουν οι οθόνες με βυζούμπες και κωλαράκια!

Meropi said...

Αχ mmexer μου,
έπηξε το μάτι μας χιτώνες εβραϊκούς και ρωμαϊκές στολές αυτές τις μέρες. Έλεος πια. Ευτυχώς που είχα και το blogging και περνούσε λίγο η ώρα.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σου εύχομαι

mmexer said...

@ ασκαρδαμυκτί
Και γω μην νομίζεις. Τα ρεπορτάζ κώλου ή παραλίας του ΣΤΑΡ περιμένω χαχαχαχα

@ meropi
Δεν πήγαινε κι ο Χριστός στην Κίνα να βλέπαμε ρύζι και ταινίες με σαολίν; χαχαχαχα

Καλό Μήνα παιδιά!!!!

Anonymous said...

Εντάξει ο "Ιησούς από την Ναζαρέτ" είναι κλασσικό, αλλά το βλέπεις μία, δύο, τρείς, κάποτε το βαριέσαι...

mmexer said...

@ akon
Πρέπει να 'ναι η 10η επανάληψη ή και 11η.... Ή λίγα λέω; χαχαχα

Strahd said...

Ευτυχώς αυτό το Πάσχα είδα λίγη TV. Και πάλι σε κάποια φάση που την άνοιξα είπα να μην πω καμιά κουβέντα μέρες που είναι. :p Επιστροφή πάλι στα γραφεία :( Χρόνια πολλά :D

mmexer said...

@ strahd
Και πολύ καλά έκανες. Εγώ πήρα μια συνολική εικόνα. Δεν χρειάστηκε και πολύ. Όσες φορές την άνοιξα στα ίδια έπεφτα :) λολ

Σοφία said...

Δεν είδα καθόλου τηλεόραση το Πάσχα. Δεν έχασα τίποτα, ε;

mmexer said...

@ σοφία
όπως θα 'χεις καταλάβει.... απολύτως τίποτα!!!! Ε τώρα τα νέα της στέι τιουντ που λέτε και στο ινγκλαντ να τα μάθεις χαχαχα