Tuesday, February 5, 2008

ΑΝΤ1: Η κατάρα του φούξια!

Στα μισά της σεζόν ο ΑΝΤ1 παρόλο που πέταξε τα χρυσά και έβαλε τα φούξια, το prime time του καναλιού δεν λέει να στεριώσει και έτσι ο Μίνωας Κυριακού καταριέται την ώρα που έδωσε τα ηνία στο Θοδωρή, ο Θοδωρής καταριέται την ώρα και τη στιγμή που έκανε πρόταση στο Γιάννη Λάτσιο και ο Λάτσιος είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος που έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά! Πληροφορίες που θέλουν την Μαρί Κυριακού να κάνει 3ωρη καθημερινή εκπομπή για να σπάσει τα νεύρα των τηλεθεατών  με το γλυκανάλατο Αυτιά style, κρίνονται ως κακοήθεις.
Θεωρώ άσκοπο το συγκεκριμένο post, αφού δεν βλέπατε ΑΝΤ1 άρα ούτε τις σειρές του, άρα γιατί να σας ενημερώσω για τις αλλαγές, αφού δεν σας αφορούν! Απλά ρητορικές ερωτήσεις!
Τελικά το φούξια χαρακτηρίζει πλέον το κανάλι – εταίρα (μπα! – πουτάνα χμ… much better) αφού είναι η δεύτερη ή και τρίτη φορά που αλλάζει ώρα και ημέρα σε πολλές απ’ τις σειρές κα εκπομπές!
Έτσι για την ιστορία…. (δεν θέλω σχόλια για τη λέξη «ιστορία» - εδώ γράφει ιστορία ο Ψωμιάδης ο ΑΝΤ1 δεν θα έγραφε;) ο κάτωθι πίνακας (σαν να δίνεις εξετάσεις στο Μαθηματικό Ιωαννίνων) παρουσίαζε το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Και επειδή έρχονται Αρχιεπισκοπικές εκλογές είπε να του αλλάξει τον αδόξαστο….

Επεξήγηση συμβόλων:
x Είναι οι εκπομπές – σειρές rest in peace που λένε και στο χωριό μου.
ν Είναι οι εκπομπές σειρές που οι υπεύθυνοι ξέχασαν να μετακινήσουν ή μπορεί να τσίμπησαν και κανα νούμερο (το δεύτερο ελέγχεται)
? Είναι οι σειρές («Γητευτής», «Τζίτζικας και Μέρμηγκας») για τις οποίες είμαστε σίγουροι πως κάθε επεισόδιο από δω και πέρα αποτελούν συλλεκτικά κομμάτια γιατί δεν πρόκειται να δούμε πολλά ακόμη!
Με τα βελάκια είναι οι μετακινήσεις. (όποιος κατάλαβε – κατάλαβε!)

9 comments:

Νικόλαος Παπουτσής said...

Άλλαξε χρώμα ο ΑΝΤ1???
Ουαοουυυυ!!!
Και εγώ που έλεγα ότι τίποτα δεν αλλάζει σ αυτή την αθλία τηλεόραση...
Εύγε και πάλι εύγε για την προσπάθεια του α(να)ξιόλογου καναλιού!!!

τσίίοουυυ!!!

Anonymous said...

Μέσα στο Μάρτη ο Λάτσιος θα πεί (για μια ακόμη φορά) ΑΝΤΙΟ!

Anonymous said...

ANT1O!

to.telecontrol said...

παρολίγο να ξεχάσω ότι κάποιες από αυτές τις σειρές και εκπομπές τις είδαμε για λίγο στην αρχή της σεζόν από το κανάλι του ANT1!
δεν είναι καιρός για ελληνικές σειρές, όταν πουν οι Αμερικάνοι να κάνουν σειρές, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, άρα η κίνηση του ΑΝΤ1 με το 'prison break' και 'lost' να παίζουν καθημερινά στο πρόγραμμά του, είναι η καλύτερή τους κίνηση μέχρι στιγμής.
*τα σηματάκια σου δεν πολυφαίνονται, αλλά ωραίος ο πίνακας και όλο το post,το απόλαυσα, μπράβο για άλλη μία φορά!!!

Είδωλο said...

Θα ηθελα να δειξεις λιγη κατανοηση για την κριση στην οποια εχει περιελθει το καναλι...
θελω να σου εκμυστηρευτω κατι...
Εγω φταιω, απο τοτε που εδωσα τα παπουτσια στο χερι στον Θοδωρη ειναι ενα ρακος και προσπαθει με ροματικες σειρες (δραματα και κομεντι) να με πεισει να γυρισω πισω αλλα εγω ειμαι βραχος ακλονητος, εγω θελω να παρω την θεση της Μενεγακη, και θα κανω σκευος ηδονης τον Κεφαλεα και θα διωξω εκεινη την χοντρη για να φερω τον Μουτσινα.

ctrl-alt-backspace said...

Εγώ πάλι μπερδεύτηκα :S

Υ.Γ. Μάλλον είναι μεταδοτικό αυτό που έπαθε ο ΑΝΤ1. Και το παράρτημα εδώ, κάθε δυο μέρες αλλάζει το πρόγραμμα του .

mmexer said...

@ karaflokotsifas
Πως φαίνεται αμέσως όμως ο άνθρωπος που δεν βλέπει τηλεόραση! Αυτό είναι στα θετικά σου :)

@ christos
Κρατάω την πρόβλεψη και αναμένω τις εξελίξεις το Μάρτιο... Πάντως δεν είναι και τόσο πρόβλεψη παρά αλήθεια χεχε Η δεύτερη διόρθωση είναι πιο σωστή χαχαχα ΑΝΤ1ο χαχαχαχα

mmexer said...

@ to.telecontrol
Έχω την περιέργεια να δω πως θα πάει το lost στον ΑΝΤ1 αφού στην ΕΤ1 χτύπησε κάτι 5άρια

@ x-oyranoy
Είναι ωραίο να έχεις όνειρα.... Millenium bank χαχαχαχα

mmexer said...

@ minus
Εμ... εδώ γίνεται κάθε μέρα χαχαχα