Friday, December 21, 2007

Τελικά … δεν έχει γούστο!



Ο ραδιοφωνικός σταθμός Air 104.4 είχε πάρει προσωρινή άδεια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η άδεια είχε δοθεί στον Δήμο Αθηναίων ο οποίος συνεχίζει να λειτουργεί παράνομα τον Air 104.4 μέχρι και σήμερα. Θα μου πείτε, αυτός και οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί, αφού όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν τόσοι που λειτουργούν παράνομα με το ΕΣΡ να σφυρίζει αδιάφορα.
Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι πως η ΕΡΤ προβάλλει ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή «Έχει Γούστο» για ένα ραδιοφωνικό σταθμό που λειτουργεί παράνομα! Όσο καλό πρόγραμμα κι αν μεταδίδει ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός, όσο κι αν έχει ποιοτικό πρόγραμμα, έστω κι αν γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια είναι τουλάχιστον αδιανόητο για την κρατική τηλεόραση να προβάλλει ένα παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό!

6 comments:

Anonymous said...

Η Μπήλιω προσκαλεί συνήθως αξιόλογους ανθρώπους (όχι μόνο σπουδαίους καλλιτέχνες) και οι εκπομπές της είναι ενδιαφέρουσες. Εκείνο που δεν αντέχω, γι’ αυτό και δεν τις βλέπω (παρά μόνο υπό ορισμένες προϋποθέσεις) είναι η ίδια η Μπήλιω. Δεν την μπορώ να χαριεντίζεται και να παριστάνει την μπεμπέκα. Ο αμίμητος Σαββόπουλος, ο κερατάς (με την κάλλιστη των εννοιών), όταν την είδε να τον συνοδεύει στο τραγούδι ακκιζομένη και με παιδιαρίσματα τις είπε κάτι για Βουγιουκλάκη (δεν συγκράτησα ακριβώς την έκφραση, κάτι σαν έφερες εδώ την Β., μου θύμισες την Β...).
Μια αρχαία παραίνεση προτρέπει: «πειθάρχει τω χρόνω γραΐδιον». Αν ο τρόπος της φανέρωνε πειθαρχία στον χρόνο που έχει ώς τώρα διανύσει, δηλαδή στην ηλικία της, θα ήταν αμεσότερα και περισσότερο αποδεκτή.
Όσο για το ότι προέβαλε παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό, θεωρώ την κατηγορία ανυπόστατη. Όταν ο σταθμός είναι του Δήμου Αθηναίων, και όχι κάποιου ιδιώτη «πειρατή», οι όποιες ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν σε άλλους τόπους.
Άππιος

mmexer said...

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για το σχόλιο και να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλιά σου για την Μπήλιω Τσουκαλά. Κι εμένα μου τη σπάει όταν προσπαθεί ματαίως να το παίξει 25άρα...

Για το σχόλιο σχετικά με την παράνομη προβολή. Γιατί ανυπόστατη; Επειδή ο Δήμος Αθηναίων έχει δεύτερο ραδιοφωνικό σταθμό σημαίνει πως είναι νόμιμος;
Κι ο Καρατζαφέρης και ο Συνασπισμός έχουν παράνομο ραδιόφωνο. Επειδή είναι κόμματα στη βουλή πρέπει να τους δώσουν και σταθμό; Και στο κάτω κάτω γιατί να πληρώνει ο Δήμος Αθηναίων προσωπικό από τα λεφτά του κόσμου για να λειτουργεί παράνομα ένα ραδιοφωνικό σταθμό;

Και στο κάτω-κάτω γιατί να προβάλει αυτό τον ραδιοφωνικό σταθμό και όχι κάποιον άλλο αφού είναι παράνομος; Αφού δεν έχει άδεια λειτουργίας! Δεν το δέχομαι μέσα από την ΕΡΤ να γίνονται τέτοια λάθη ως πολίτης που πληρώνει την ΕΡΤ

Anonymous said...

live streaming έχει;;

Anonymous said...

Πρώτα θέλω να πω ότι η Μπήλιω είναι φοβερή γκόμενα και βγάζει εκτός συναγωνισμού πολλές εικοσάρες.

Δεύτερον δεν πιστεύω ότι είναι δουλειά της Μπήλιως να ερευνήσει αν κάποιος σταθμός είναι παράνομος ή όχι.
Αυτό είναι δουλειά άλλων (ΕΣΡ ας πούμε).
Πιστεύω ότι η ίδια αγνοεί το γεγονός ότι ο ΑΙΡ είναι παράνομος.

Anonymous said...

Ο σταθμός έχει live stream.
Μπες στο www.radiofono.gr και εκεί θα το βρείς.

mmexer said...

@ anonymous 2:17

Και στην ιστοσελίδα του 984 μπορείς να τον βρεις.. www.athina984fm.gr

@maroulakos
Μάλλον έχει να κάνει με την Μπήλιω γιατί έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον συγκεκριμένο σταθμό... Αλλά και πάλι να μην ήξερε είναι δουλειά της ομάδας της να το ψάξει!