Tuesday, November 27, 2007

Νούμερα και ζώνες...

• Πάει τόσος καιρός από το τελευταίο Weekly Report! Και στα κανάλια γίνεται ένας κακός χαμός! Καλά, κάτι σας είπα τώρα!
• Ρε σεις! Η σημερινή μέρα είναι μια ευτυχισμένη μέρα! Ούτε ειδήσεις ούτε ενημερωτικές εκπομπές ούτε Τράγκας, ούτε Πρετεντέρης! Εγώ λέω να το καθιερώσουμε και κάθε Τρίτη να μην υπάρχουν ούτε δελτία ούτε εκπομπές! Τους δίνουμε εμείς ρεπό στο κάτω - κάτω!
• Ο κακός χαμός γίνεται στα πρωινάδικα! Η Μαριέτα Χρουσαλά του ALTER φαίνεται να παίζει το ρόλο ρυθμιστή στη ζώνη: Όταν ανεβαίνουν τα νούμερα της κατατροπώνει τους υπόλοιπους. Πέμπτη και Παρασκευή άφησε πίσω και τον Αρναούτογλου ενώ πλησίασε την Μενεγάκη!
• Με αυτά και μ’ αυτά ο Αρναούτογλου έψαξε και βρήκε καινούρια συνοδό!
• Ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να δώσει ενέσεις στο πρόγραμμα με αλλαγές: Μετέφερε το Super Deal τα Σάββατα, και το καθημερινό στη μεσημεριανή ζώνη, μήπως και πάρει τα πάνω του. Καλά να πάθουν! Με τόσο DEAL πέρσι μπούχτισε ο κόσμος, το βαρέθηκε. Κι αυτός ο Φερεντίνος… τόσο ίδιος και τόσο κουραστικός…
Και μια παρατήρηση: Είναι τυχαίο που μόνο ξανθές γκόμενες και ωραίες κερδίζουν τα πιο πολλά λεφτά; Σας πήρανε χαμπάρι ρεεεεεεεεε!
• Στον ALPHA ψάχνουν την αντικαταστάτρια της Μενεγάκη, μετακίνησαν το Άλλαξε το Κυριακή, το Πάμε Γήπεδο βράδυ Σαββάτου, το Ούτε Γάτα ούτε ζημιά Σάββατο. Μην μιλήσουμε για το δελτίο! Με λίγα λόγια να ‘ναι καλά ο Λάκης!
• Fame Story 5, Baby Dance, So you think you can dance 2, Ελλάδα έχεις ταλέντο, Η πιο σέξι ελληνίδα, Εννέα Μήνες τα ριάλιτι που μας έρχονται! Με μια λέξη… έλεος!
Στην επικίνδυνη ζώνη: Go Straight, Ούτε Γάτα ούτε Ζημιά, Σφηνάκια, Sumusu, Στην Κουζίνα(ALTER),Αρχίζει το ματς, Πάμε Γήπεδο, Ιστορίες από την απέναντι όχθη, Ζωή Ξανά, Τι παίζει σήμερα (καλά και πιο νωρίς), Μάρα Ζαχαρέα (δελτίο Alpha), Τέρενς Κουίκ, Tv tiglon, Πήρα Κόκκινα Γυαλιά.

8 comments:

Anonymous said...

Pragmati... einai mia wraia mera...Ante na isixasoun oi zwnianoi :)

ctrl-alt-backspace said...

Θέλω και 'γω απεργία!!!
Τι καλά που περνάτε στην Ελλάδα σήμερα.
Εμείς εδώ κάτω έχουμε την ΤΡΕλίτα να μας αναλύει το πως πρέπει να κάνουμε γενική καθαριότητα στο σπίτι μας. Και επιμένει να λέει ότι είναι δημοσιογράφος. (σε λάθος μέρος λέω τον πόνο μου, ε?)

mmexer said...

Μπορούμε να διοργανώσουμε ημέρα χωρίς Τρελίτα στην Κύπρο; Παίζει; ή καλύτερα ημέρα χωρίς την Σίγμα Tv χαχαχα

Γι αυτό λέγεται mmexer. Γιατί τα βάζει όλα μέσα:)

ctrl-alt-backspace said...

όταν κατέβεις στην Κύπρο έλα να πάμε να της κάνουμε μια επίσκεψη. Φωτιές σε studio ξέρεις να βάζεις;;

mmexer said...

Φωτιά; Η ειδικότητά μου...
Θυμάσαι που κάηκαν τα στούντιο του ALPHA κι έμεινε η Μενεγάκη χωρίς στούντιο; Εγώ την έβαλα...

Τότε είχα πρωτογνωρίσει μια ξανθιά γκόμενα που ήταν παντρεμένη με ένα πλούσιο και είχε φάει κόλλημα με την Μενεγάκη! Ήθελε λέει να της φάει την εκπομπή και καταστρώσαμε σχέδιο να κάψουμε τον ALPHA...

Να δεις πως την έλεγαν την γκόμενα... Α Ναι! Ντούβλη, Μαριάννα Ντούβλη :)

ctrl-alt-backspace said...

ΜΜΕΞΕΡ, η ασύμμετρη απειλή

antigonos said...

Εγώ επιμένω, δείτε και λίγο θέατρο, δεν κάνει κακό;)

mmexer said...

Συμφωνώ, εμείς το θέατρο να το δούμε...
Αυτό μας βλέπει;;;

Πέρα απ' την πλάκα το ότι καυτηριάζουμε τα τεκταινόμενα της τηλεόρασης δεν πάει να πει πως δεν αγαπάμε το θέατρο...

Απλά η Ντενίση έχει καιρό να κάνει θέατρο και είπαμε να ασχοληθούμε με κάτι αντίστοιχο να γελάσει λίγο το χειλάκι μας :):):):):):)