Friday, November 16, 2007

ΕΡΤ: Ο προγραμματισμός πάει σύννεφο!


Το αληθινό της γραφειοκρατικό και ετεροχρονισμένο πρόσωπο δείχνει για ακόμη μια φορά η ΕΡΤ! Ένας προγραμματισμός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών πάει από το κακό στο χειρότερο! Είναι αυτοί που πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ!! Δοξάστε τους:
Τις Κυριακές οι ιθύνοντες παραχώρησαν μια ωριαία εκπομπή σε φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου, τις Ραδιουργίες (Κυριακή 3-4 απόγευμα). Οι φοιτητές που δεν πληρώνονται για αυτή την εκπομπή την Κυριακή 11 Νοεμβρίου δεν είχαν ενημερωθεί καν για το ότι η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί αφού και οι ίδιοι της ΝΕΤ αποφάσισαν τελευταία στιγμή ότι θα κάνουν μια εκπομπή για το ΠΑΣΟΚ! Αλλά και αυτή την Κυριακή «έκοψαν» την εκπομπή για να μεταδώσουν μια συνέντευξη! (ΝΕΤ 105.8)
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η ΕΡΤ Να θυμήσουμε και το Top Stories της Σεμίνας Διγενή που θα έκανε πρεμιέρα στις 12/11, αλλά θυμήθηκαν πως η 12η Νοεμβρίου 2007 είναι η επόμενη μέρα της εκλογής του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και έτσι ανέβαλαν την πρεμιέρα για μια βδομάδα αργότερα…Αλλά και η Άμυνα Ζωής, η τηλεοπτική σειρά σε συνεργασία με την ZDF Γερμανίας, προγραμματίστηκε για Πέμπτη στις 23.00. Επειδή όμως η ΕΡΤ έχει και δικαιώματα ποδοσφαίρου και η Πέμπτη είναι μια τέτοια μέρα μέχρι στιγμής είδαμε μόνο 1 επεισόδιο από την αρχή της σεζόν!

1 comment:

Anonymous said...

O programmatismos tis ERT paei sinnefo lol