Thursday, November 15, 2007

Εδώ η σειρά εκεί η σειρά πού είναι η εκπομπή;

Tο γνωστό παιχνίδι με τον «παπά» παίζουν πλέον τα τηλεοπτικά κανάλια αφού πήραν την πρώτη γεύση από την Παναγία την Agbιώτισσα. Πλέον, έχουμε περάσει στην περίοδο της δοκιμασίας (καμία σχέση με αυτή της Κύπρου, ένεκα επετείου του ψευδοκράτους –άισιχτιρ που λέει και μια ξεχασμένη τηλεπαρουσιάστρια).
Ο Νοέμβριος λοιπόν είναι ο μήνας όπου θα δοκιμαστούν όλες οι σειρές και εκπομπές των τηλεοπτικών καναλιών έτσι ώστε να αρχίσουν να κόβουν και να ράβουν… Για να μην μπερδευτείτε ιδού οι μέχρι στιγμής αλλαγές που έχουν γίνει!
Λοιπόν έχουμε και λέμε…

ΑΝΤ1:
Εκεί που ήθελε πάση θυσία την πρωτιά και δεν την πετύχαινε, τώρα ο ALPHA του απειλεί και τη δεύτερη θέση. Έτσι οι αλλαγές είναι στο κατ’ επείγον!

The Last Passenger: Το τηλεπαιχνίδι με τους μαθητές και δώρο μία πενταήμερη συγκρούστηκε μετωπικά με την νταλίκα που ακούει στο όνομα Λάκης Λαζόπουλος. Έτσι από τις Τρίτες στις 21.00 μεταφέρθηκε τα Σάββατα στις 23.00 (καλά, με ποια λογική; Ο νεαρόκοσμος δεν βγαίνει τα Σάββατα;) ενώ την τελευταία βδομάδα δεν υπάρχει καν στον προγραμματισμό στο site. Κόπηκε ή είναι η ιδέα μου;
Go straight: Ευθεία λέει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, Ζικ-Ζακ το πήρε η AGB και διεκδικεί μέχρι στιγμής την εκπομπή με τις περισσότερες αλλαγές! Ξεκίνησε Τρίτη στις 22.50 και μεταφέρθηκε Παρασκευή στις 23.00. Ο ΑΝΤ1 την μετέφερε ξανά Σάββατο στις 21.00 αλλά το τελευταίο επεισόδιο τσίμπησε ένα 14% και φαίνεται πως κάνουν δεύτερες σκέψεις αφού παρά την αλλαγή δεν υπάρχει στον προγραμματισμό στο site!
Ο Γητευτής: Η σειρά που περίμεναν να έχει την ανάλογη επιτυχία του σίριαλ «Της αγάπης Μαχαιριά» δεν ήρθε ποτέ. Μήπως να ξαναπιάνατε το κρητικό αφού είναι και επίκαιρο; Η σειρά από Τετάρτη στις 22.00 μεταφέρθηκε μια ώρα μετά και έτσι προβάλλεται Τετάρτη στις 23.00
Ιστορίες από την απέναντι όχθη: Τι κι αν άλλαξαν όνομα (από Ιστορίες Μυστηρίου); Τι κι αν επιστρατεύτηκε ομάδα σεναριογράφων; Η σειρά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα κλισέ και την αντιγραφή αντίστοιχων αμερικάνικων σειρών και έτσι δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό. Προς το παρών ο ΑΝΤ1 την μετέφερε από Τετάρτη στις 23.00 την Παρασκευή στις 23.00 μέχρι νεωτέρας. Να βάλω στοίχημα ότι δεν θα βγάλει τις γιορτές των Χριστουγέννων;
Νέα σειρά: Την ελληνική βερσιόν μιας αγγλικής σειράς ονόματι Coupling που αντέγραψε τα Φιλαράκια είπε να δοκιμάσει πριν την ώρα της ο ΑΝΤ1. Η σειρά ήταν να βγει μετά τα Χριστούγεννα αλλά η ανάγκη την έβγαλε πιο νωρίς. Αντέγραψαν παλαιότερα ανεπιτυχώς τα Φιλαράκια οπότε είπαν τώρα να δοκιμάσουν το copy του. Ίδωμεν! Από την Πέμπτη 15/11 στις 23.00
Στις αλλαγές θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και την παραίτηση του αρχισυντάκτη του Πρωινού Καφέ….


MEGA

Μπορεί να κρατάει τα σκήπτρα της τηλεθέασης, όμως δεν είναι και όλα ρόδινα αφού η διαφορά από τον δεύτερο δεν είναι και η μεγαλύτερη. Εξάλλου στον πρώτο δεν συγχωρούνται λάθη και ο πρώτος πρέπει να είναι σε όλα πρώτος!
Στους 31 Δρόμους: Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που είπα το ναι γι’ αυτή τη σειρά φαίνεται πως λέει ο Πέτρος Μπούτος αφού δεν λέει να πάρει τα πάνω της. Μια ακριβή παραγωγή με τόσο άκυρο κάστιγνκ που δεν το άντεξε ούτε το τηλεοπτικό κοινό! Στους 31 τρόμους λοιπόν αφού μεταφέρθηκε από Δευτέρα στις 23.00 την Κυριακή στις 23.00.
XL 400 χλμ με τα πόδια: Παρά την τρελή διαφήμιση και τις αντιδράσεις το κοινό δεν πείστηκε και έτσι από Πέμπτη στις 23.00 το ριάλιτι προβάλλεται Τρίτη στις 22.00. Κρίμα στο ποδαρόδρομο των ανθρώπων!
Μπαμπά μην τρέχεις: Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχουν ένα κοινό: μπορεί να ξεκίνησαν την τηλεοπτική τους καριέρα με επιτυχία, η συνέχεια δεν ήταν τόσο πετυχημένη. Με γκαντεμιά επί δύο λοιπόν και η σειρά από Τρίτη στις 22.00 (καλά είναι και ένας Λάκης απέναντι) προβάλλεται Πέμπτη στις 22.00
Safe Sex: Εκεί που πέρσι η σειρά έπαιρνε συνέχεια αναβολές φέτος που πάει καλά προβάλλονται 2 επεισόδια τη βδομάδα! Εκτός απ’ τις Τετάρτες στις 22.00 τώρα και κάθε Δευτέρα στις 23.00.

ALPHA
Έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος αφού το πρόγραμμα τσιμπάει νούμερα που δεν είχε ξαναδεί και οι επιλογές δικαίωσαν –εν μέρει- τους ιθύνοντες του καναλιού.
Σκερτσάκια: Το είχαμε προβλέψει στο blog πως δεν θα πάει καλά. Τι κι αν άλλαξαν όνομα και κανάλι τα αστεία παρέμειναν τόσο κρύα που μόνο με αυτά του δελτίου ειδήσεων του ΣΤΑΡ θα μπορούσαν να συγκριθούν γι’ αυτό και οι τηλεθεατές τους γύρισαν την πλάτη! Από Δευτέρα στις 23.00 προβάλλονται πλέον κάθε Κυριακή στις 23.00.
TV Tiglon: Το ζωντανό τους βγήκε… ζωνιανό! Δεν «έπιασε» τα αναμενόμενα νούμερα και έτσι η εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας προβάλλεται πλέον μαγνητοσκοπημένη. Ένα μυστήριο επικρατεί με την ώρα προβολής. Τις τελευταίες 2 βδομάδες την είδαμε στις 24.00 ενώ την επόμενη ο ALPHA την προγραμματίζει για τις 23.00. Tv ti boom!
Νέα σειρά: Η κλειδαρότρυπα της προσωπικής ζωής όπως την έχουν καταγράψει οι ίδιοι οι άνθρωποι ή αλλιώς Αληθινοί Έρωτες. Άλλη μια σειρά που προσπαθεί να καλύψει το κενό του προγράμματος μετά τις αλλαγές. Αν ενδιαφέρεστε… Κάθε Δευτέρα στις 23.00
ALTER
Καλημέρα με τον Τέρενς: Ο δάσκαλος με τα 3000 ή κάτι τέτοιο ρεπορτάζ (που λέει και η Έμυ Λιβανίου η οποία είναι έτοιμη να κάνει τον Κοκορίκο κρασάτο.) ψαλιδίζεται και ξαναψαλιδίζεται μέχρι νεωτέρας. Του ‘φαγε λοιπόν μισή ώρα η Μαριέτα Χρουσαλά και άλλη μισή μια εκπομπή μαγειρικής και έτσι ο Τέρενς (χμ… δεν θα πω περισσότερα γιατί επιφυλάσσομαι) έμεινε στο 3ωρο.

4 comments:

to.telecontrol said...

τι Σκερτσάκια, τι Σφηνάκια !!! αυτή η σειρά δεν μου άρεσε ποτέ....

έτσι είναι βγήκαν τα 'ψαλίδια' !

όσο για το ψευδικράτος είμαι περιέργη τι θα παίξουν τα κυπριακά κανάλια...

mmexer said...

Κι ακόμη είμαστε στο Νοέμβρη... Να δεις που κάποια κανάλια θα αλλάξουν σχεδόν όλο το πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα!!

ctrl-alt-backspace said...

Αυτος ο Τερενς στο στομάχι μου κάθεται!

piou said...

Βασικά τα Σφηνάκια δεν είναι τόσο άθλια ρε παιδιά! *μαζεύει όλα τα flame posts που θα έρθουνε για απάντηση να ζεσταθεί*

Αλλά δεν ξέρω... Μόνο εγώ είμαι που δεν μπορώνα δω σειρά στον ant1; Ακόμα και με πετυχημένους πρωταγωνιστές, με ενδιαφέροντα σενάρια (όταν υπάρχουν) με, με, με, κάτι καταφέρνουν και κάνουν σ' αυτό το κανάλι και βγαίνει το σίριαλ μάπα το καρπούζι... Αφού αναρωτιέμαι πως τους ξεφύγανε μια-δύο σε όλα αυτά τα χρόνια και βγήκανε καλές!