Tuesday, November 6, 2007



Γκρίζος κόσμος το πρωί….


Σκούρα τα πράγματα στον Όμορφο Κόσμο το πρωί του MEGA. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν λένε να ξεκολλήσουν από τη δεύτερη θέση με τη διαφορά από την Ελένη να φτάνει έως και τις 10 μονάδες διαφορά! Έτσι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού είδε κι απόειδε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά και πρέπει να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης…. φιλοξένησε την μητέρα του Κική να μαγειρέψουν μαζί!
Άμα ο Γρηγόρης που ναι δεύτερος φτάνει σε σημείο να φιλοξενεί την μητέρα του…. η Ελεονώρα που είναι τρίτη σε τηλεθέαση (και πολλές φορές τέταρτη) ποιον θα φιλοξενήσει; Τον γκόμενο; Έτσι όπως πάνε τα πράγματα…. θα το δούμε κι αυτό κάποια στιγμή!
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελένη Μενεγάκη τρέχει με χίλια! Και όταν παίρνει φόρα…. κανείς δεν λέει να τη σταματήσει! Οπότε το θέμα της αντικατάστασής της πρέπει να γίνει με πολύ σκέψη από τους ιθύνοντες του καναλιού.

5 comments:

Anonymous said...

δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να είναι πρώτος ο Γρηγόρης.Εγώ βρίσκω φέτος την Μενεγάκη στα πάνω της ,αξεπέραστη και δεν μπορώ να ξεκολλήσω από την εκπομπή της.Ενώ στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν μου άρεσε ο γρηγόρης και είπα ότι φέτος θα είναι και πάλι η χρονιά του, ξαφνικά βαρέθηκα την εκπομπή του(ιδίως το ένθετο με τον καιρό και την υπερηλικιωμένη αστρολόγο του).Αντίθετα , η Μενεγάκη χαλαρή και προσηλωμένη στην εγκυμοσύνη της,δεν φαίνεται να την πολυνοιάζουν τα νούμερα ,ζει τη στιγμή και γελά όσο ποτέ άλλοτε.ελπίζω με την κατιούσα που πήρε η Μελέτη να μην πάει η μενεγάκη πισω στον Αντενα.Της παέι ο Αλφα



cnc minus δεν πρόδοσα το blog sou

mmexer said...

Κατ' αρχήν καλως ήλθες στο bloggaki και ευχαριστώ για το σχόλιό σου!!
Καλώς ή κακώς ο Γρηγόρης είναι στο MEGA που είναι το μεγαλύτερο κανάλι και το πρώτο σε τηλεθέαση. Για το MEGA που κάνει "πρωταθλητισμό" όποιος είναι δεύτερος είναι αποτυχημένος. Έτσι (πρέπει να) είναι η πολιτική του πρώτου!
Τώρα, συμφωνώ με τα υπόλοιπα σχόλια σου! Η Μενεγάκη είναι στην καλύτερή της φάση! Κάτι ξέρει που δεν αλλάζει εύκολα συνεργάτες. Και αυτή η Άση Μπήλιου ήρθε κι έδεσε!
Όσο για το που θα πάει... να ξέρεις μόνο πως ο Λάτσιος δεν ήταν ο λόγος που έφυγε από τον ΑΝΤ1!

Με τον cnc minus έχουμε μια bloggeriki αλληλουποστήριξη οπότε δεν τον προδίδεις:)

ctrl-alt-backspace said...

Το ότι η Ελένη Μενεγάκη-Φαγανάκη είναι αξεπέραστη το ξέρουμε όλοι!!
Ο Γρηγοράκης μας να τσακιστεί να πάρει μια κάμερα και να γυρίζει την Ελλάδα όπως έκανε παλιά, στον αγαπημένο μου original Όμορφο Κόσμο. Ο φετινός κόσμος του δεν είναι όμορφος!!!
---

Ώστε εδώ είσαι προδότη βουστρώνιο!!! (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ).

---

ΜΜΕΞΕΡ έχω μια ιδέα που ίσως σε ενδιαφέρει, θα σου στείλω mail σύντομα (πόσο σύντομα δεν ξέρω)

---
Και μιας και το πρώτο σχόλιο μου στο blog σου αφορούσε την Κενεβέζου και τον bro της, σε ενημερώνω ότι την Τρίτη θα έχουμε ξανά συνάντηση κορυφής στο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΩΣ.

to.telecontrol said...

όπως το έιπες, είναι να μην πάρει φόρα η Ελένη μας. τώρα τρώνε όλοι τη σκόνη της !!!!

mmexer said...

Να δούμε όμως τι θα γίνει όταν αντικατασταθεί... Εκεί θα υπάρχει ένα θέμα....

Η Ναταλία Γερμανού θα την αντικαταστήσει για μια βδομάδα.. Αυτό ξέρουμε προς το παρών...